-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kushwavez #34779 üzenetére
Oké, megpróbálom őket. Egyébként a sip kikapcsolás sem jön össze. Probáltam altot controlt windows gombot is. Illetve a hálózati problémára ha tudnál megoldást az még jobb lenne mivel telós google-fu nem jó.
Follow these steps to disable SIP:
Restart your Mac.Before OS X starts up, hold down Command-R and keep it held down until you see an Apple icon and a progress bar. Release. This boots you into Recovery. -
válasz
kushwavez #34776 üzenetére
hdmi portot használok.
Egyébként köszi a segítséget, feltelepült a rendszer. Közben mondta hogy nem tud a netre csatlakozni, routerről kapja a netet, automatikusan (gondolom dhcp alapon kapja az ip-t)
A kép maradt lila a feltelepített rendszeren is.
Nincs semmilyen boot loader mivel bios nem látja a mac particiot ezért be sem tudok rola bootolni, csak a cloverrel a usb-ről. Magát a 2. ssd-t kiválasztom biosban csak villog a kurzor üresen, úgy semmi sem történik. -
-
Erre van megoldás?
pastebin clover/r/Hackintosh Vanilla Desktop Guide alapján és coffee lake - alapján csináltam és ez fogad a bootnál.
-
-
-
máshol olvastam ezt a transmac nevű programot és ezzel macOS_Catalina_10.15.5_.dmg fájlt rátltöttem az usb flash meghajtora. probáltam betölteni róla de csak egy kurzor villogott, nem töltött be semmi róla.
A leirásodban Install OS X/macOS.app ről van szo nekem olyan nincsen.
vmwareben már van egy catalina, azt szeretném valahogy megoldani hogy rákerüljön a ssdre rendszernek. Esetleg még valami útmutatást a fentieken kívül, vagy támpontot kérhetnék.Persze transmacben ott van ez a dolog, csak ugye mégsem bootol.
-
Full hülyéknek is lehetne esetleg egy leírást linkelni vagy elmagyarázni?
macOS_Catalina_10.15.5_19F101.dmg
meg egy coffee lake pc egy üres ssd-vel.
továbbá egy mac os 10.15 vmware workstation player windows 10 alatt.
apple fiók természetesen nincs. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mini-ITX
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest