Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz kitsikatsa #219 üzenetére

Hehe. Ha megnézed a nagyobb honlapokat, azt a drivert az envidija már visszavonta, egyelőre nem lehet elérni. Persze néhol fent van így én feltettem a Vistámra. XP-re nem mert azt használni is szoktam :D A Lost Planet alá viszont ideális!!!
    Szóval:
    162.15-ös driver.
    1280x960-as felbontás, shadows medium, lighting medium, hdr medium, többi high. Motion blur off mert nem kell nekem, így is beblurrol ha pofán vágnak . Ha a textúrákat meg a shadow-t high-ra rakom az fps kb az ötödére esik vissza, ez azért illetlenség. A játék így azonban még játszható. Nem tudom hány fps mert a fraps meg se nyikkan dx10 alatt. Kb ugyanúgy fut mint dx9-en maxon. És azért -bár a képeken fel sem tűnt- jóval jobban néz ki 10-es alatt, főként a hóvihar meg a textúrák. Viszont nem ismeri az 1024x768-as felbontást. Vki? Ötlet hogy miért nem? Ezt az 1280-at már csak 60 Hz-en tudom és kifolyik a szemem...
    A kártya 8600 GE 256 megás, a gép az adatlapomon található.
    Pár gondolat a játékról:
    Remek effektek. Elképesztő ostoba párbeszédek, a videók alatt többnyire rossz rendezés :D... Capcom-stílus mindenestül hehe... Amúgy az alakok kidolgozása még mindig nem éri el mondjuk a 2003-as Silent Hill 3-ét. Csak emlékeztetőül: akkoriban lehetett neki 2048x2048-as textúrákat beállítani, simán megfektette a GeForce 6800-asomat, pedig az csak 2 évvel később kezdett el terjedni. Szóval jó, de távolról sem kell hasraesni tőle. Pláne nem mivel max grafikán kettő darab képkockát tud kipakolni 1 másodperc alatt. Az pedig még egy zseb-fotóalbum két oldalára se sok... :DDD A játék 1 teljes percével nem lehetne telerakni egy fotóalbumot, ez siralmas... :( Na elég a hülyeségből.

Új hozzászólás Aktív témák