Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof9909
lelkes újonc
1470es vagyok, pár órát nyomtuk a vykas normalt ami 1430ra van...a mechanikákból annyi van mint égen a csillag és persze mind wipe...sok idő lesz beletanulni, ami most nincs szóval pihentetem. Felhúztam másik 5 karaktert 1415re így 6x 2700 gold jön csak argosból hetente ami nem olyan rossz. Valtan hard már zsigerből megy, szóval gyerekek ha haladni szeretnétek akkor nincs mese altozni kell
. Heti 10-15ezer guardian stonet meg 1k great honort termelek. A relic cuccokat hagyjátok, először próbáljatok meg goldot félretenni, mert kelleni fog a legendary könyv hogy meg legyen az 5x3. Ahoz pedig altokat kell ezerrel húzni, hogy elég goldot termeljetek. Nekem közel 20k gold jön hetente így.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Heti 10-15ezer guardian stonet meg 1k great honort termelek. A relic cuccokat hagyjátok, először próbáljatok meg goldot félretenni, mert kelleni fog a legendary könyv hogy meg legyen az 5x3. Ahoz pedig altokat kell ezerrel húzni, hogy elég goldot termeljetek. Nekem közel 20k gold jön hetente így.