Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi273
csendes tag
Valtanból már nem emlékszem, de a vykas normal 3at ad a 3 gate után és a ládákat kivásárolva gatenként ad 1-1 darabot, azaz 6ot kapsz egy raid alatt max. Nekem 30db kell a settemhez... Én sem rohanok sehova, plusz ezer goldért nem csinálom a hardot, annyit elhasználnék potira a raid alatt, inkább a normalt pörgetem. Még 2x kell megcsinálnom a relic set utolsó darabjához.
Vykas raid gate 2 az nekem mai napig homály, egyszerűen az agyam képtelen felfogni, úgyhogy a könnyű helyekre állok be mindíg.
-
Ricsi273
csendes tag
Igen az altok. Ez ugye annak van akinek tetszik a játék és szeret vele játszani illetve gyorsan, hatékonyan akar fejlődni. Nekem 1470 glavier a mainem, azon kívül van egy 1430as és még 2t fogok felhúzni 1430ra szerdán resetnél akik most 1415ön vannak. Igazából ez a lényege a játéknak hogy az altokkal együtt szerzed a cuccokat és mész egyre feljebb velük. Az altokkal együtt 10-20ezer guardian stonet szedek ki egy héten és mindíg van nálam legalább 5-600 great honor leapstone ami tradeable.
A settből meg kell nézned melyik relic set a jó neked és azt kell kovácsolnod, a legendarynak semmi értelme nincs csak goldot vesztegetsz. Vykas meg valtan raidből kellenek a droppok, amég nincs meg a relicc setted vedd ki a raid után kapott ládákat mindíg, utána már annak sincs értelme csak a gold.
Érdemes minden cuccod felhúzni plusz 20ra, semmiképpen se menj 20 fölé mert ott már egy honing kb 4000 goldba kerül és van rá 1,5% esély. Ha mindened plusz 20 akkor 1490 leszel és később az új patchnél lecraftolhatod belőle az ancient geart ami majd megint visszadobja a cuccaid 12re. Ha jól tudom utána az esther jön ami már milliós nagyságrendű goldba kerül a kóreai marketen ha meg akarod venni és nem farmolod, de az odébb lesz még.
Egyébként hogy érted hogy a fegyvered nem megy feljebb 20nál? lecraftoltad a relic fegyót?
-
Kristof9909
lelkes újonc
Nem azt mondom h mindenki őrüljön meg és kezdjen el egy grindfestet mint én,de ha valaki szereti ezt a játékot és nem csak csalódni akar meg félni a honingtól (amit megértek h emiatt abba is hagyják a játékot) akkor igenis kelleni fognak az altok h úgy pörgesd folyamatosan 10% esély alatt h nem érdekel h failelsz. És a játék mindjárt jobb lesz ha sok sikerélmény ér.
@Busterftw maxrollon nézz guideot mert sok fajta van. De alapvetően ha lecraftolod akkor jobb click rá és bekerül a tomeba. Vannak amikkel pl 1 órát kell várni meg egy napot,ezeknek érdemes utána nézni. A glavier pedig egy brutál jó karakter szerintem. 2x3as engravinggel 1370en 5-6 millát simán kap a night fox yoho egy combóval.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Addig marad a gold gyujtes.