Hirdetés
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Tudom nagyon jól hogy megérNÉ, de még csak egy altomat bírtam felhúzni 1370...vele be is tolom a Hard Raideket, meg a Mainnel is, de azokat is csak azért, mert azokat kb bármilyen partyval le lehet tolni. Az Argos P1re is igaz, P2höz viszont már értelmesebb party kell..
Rettentő demotiváló a honing system a játékban...engem pl teljesen felőrölt míg a mainemet feltoltam 1400ról 1415re...
Egész egyszerüen elképzelhetetlennek tartom hogy nekem ebbe a játékba VALAHA is lesz 1445ös karakterem. Ha 1 karakterrel kéne orrvérzésig játszani, akkor semmi bajom nem lenne. Jól bírom a monotinitást...képes lennék 100 meg 100 órákon át farmolni ha az kéne. De számomra ez az altkarirendszer kinyrja az egészet. Mindig minden MMO-ban 1 karakterem volt...(kívéve a Tera, mert ott Priest voltam, az meg gyenge volt a farmhoz), de itt meg 3-4 is kéne hogy érdemben haladjon az ember...Nekem ez annyira nem gyerebe...nah de ugye nem kapkodunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest