Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Hisense LCD és LED TV-k
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A topikot zárom, topikként nincs sok értelme, esetleg ad föl hirdetésként, némi jutalommal fűszerezve.
-
kételkedem
addikt
Neharagudj, de nem kellene egy picit magadba mélyedni?
Ahogyan utaztam vissza a kollégiumba, a vonatról ellopták a laptopomat
Aztán:
fent felejtettem!Fent felejtetted a vonaton a laptopod. Bár elmondásod szerint Az egész életemet jelenti az a masina.. mindenem rajtavan, minden adatom, fényképem...
Te nem mentetted legalább egy 80 Ft-os cd-re az egész életed!
Te voltál az, aki figyelmetlenül fent hagyta a vonaton az életét jelentő masinát!
Te nevezel valakit mocskos tolvajnak holott lehet, hogy a becsületes megtaláló leadta valahol a gépet, léteznek becsületes emberek is!A magadnak okozott problémát ne akard más nyakába varrni!
-
brutaka
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Igen fent felejtettem! 5 perc telt el, épp hogy elindult a vonat egyből eszebemujutott, visszamentem felhívta a forgalomiréányító a következő állomást, pont ottvolt a vonat, és addigra eltünt a táska róla a cuccokkal együtt.! 5perc volt :S
-
brutaka
tag
válasz
runner 125
üzenetére
igen igen próbálkozok mindennel, vissza kell, hogy szerezzem

nagyon bízok abban hogy valami őszinte lelkiismeretes ember találta meg és nem ellopta! -
kételkedem
addikt
Többször felbukkanó téma. Nem topikot kellet volna nyitni, hanem blogbejegyzést írni. A topik halálra van ítélve, a személyes bejegyzésed akár naponta felhozhatod.
Egy korábbi topikban mindent leírtunk ezzel kapcsolatban, inkább nem ismételném magam... -
brutaka
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Sajnos annyi pénzem volt csak, hogyha vettem laptopot, ahhoz el kellett adjam a PC-m
Mint írtam az a mindenem, semmi másom sincs 
-
brutaka
tag
Sziasztok!
Sohasem fordult volna meg bennem az, hogy velem is meg fog történni, de tegnap este megtörtént...
Ahogyan utaztam vissza a kollégiumba, a vonatról ellopták a laptopomat...
Nem tudom mennyi esély van arra, hogy elkőkerül, de reménykedek abban, hogy gyorsan el akarja adni az a m*os tolvaj, és itt azért elég sok ember megfordul, itt sokan keresnek notebokokat, így szeretnélek megkérni titeket, hogy ha valaki lát egy hirdetést a notebookommal kapcsolatban az írjon rám egy privit!
Tudom, kicsi az esélye de hátha!Fujitsu Siemens Amilo PA 3553 típusú notebookról van szó! Nem magyar billentyűs, hiányzik belőle az akku! A teteje hajszálkarcos! Ha hasonlót látsz, és nincs rá garancia akkor írj kérlek!
Hibrid kártya x2es VGA..Ha láttok valamit kérlek privizzetek rám! Az egész életemet jelenti az a masina.. mindenem rajtavan, minden adatom, fényképem...

Remélem nem törlitek a témát! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest