Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyte33
tag
Sziasztok.Kernek egy kis segitseget,.Tegnap vettem egy Logitech z906-ot.Ossze raktam es tv-re csatlakoztattam optikai kabellel,Mikor bekapcsoltam es tettem egy zenet de amikor nagyobb basszus ment olyan torz volt a hang es meg felig se volt felhuzva a hangja,meg nem is rebegett a melynyomo membranja, lattam egy videot a youtube-n es ott ugy rebegett a membran h nekem felannyira sem es ugyanolyan hangerovel volt.Csinaltam tesztet is a kicsik mind zugtak a melynyomo meg alig hallatszott nagyon kellett fuleljek h haljak vmit a melynyomobol.Mi lehet a baj tudja valaki, rossz lehet a melynyomo?Koszonom a segitseget elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest