- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
válasz
Turbolada II #11691 üzenetére
hát kapott rendesen, volt h maxon is ment, a részeg embert nem érdekli sok minden
plusz nagy volt a tér, elveszett a hang
-
Slyer
senior tag
igen-igen, egy időben el akartam adni és venni egy z-906-ot, de aztán gondoltam minek adjam el azt ami 100%-ig bevált
noss akkor nincsen tippetek mire lenne érdemes lecserélni a hangszórót benne?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szilveszterkor elvittem a Z5500-at egy házibuliba, ahol lehet túl sokat kapott, és azóta egy bizonyos frekvencián olyan hangja van a mélynek, mintha rezegne a rács, de sajnos nem. Először csak filmekben beszédnél hallottam, de aztán zenékben is feltűnt...
Mi a teendő? Mi lehet a baja? A hangszóró halhatott meg? Ha igen, akkor mire érdemes cserélni ami hasonló minőséget nyújt majd?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Nem rég lettem én is Z-5500 tulajdonos, elégedett is vagyok vele, de felmerült bennem egy kérdés: Van nekem egy JBL E80 hangfalpárom. A 2 front hangsugárzót kicserélhetem az E80-akra? lehet valami baja nekik? feltételezem jobban szólnak az E80-asok mint a gyáriak, és egy buliban ahol azért kell a kakó, lehet jobban bírnák a JBL-ek. vélemények?
-
Slyer
senior tag
Én eddig logi z5500-at akartam venni, de aztán rájöttem hogy nics olyan nagy szükségem az 5.1-re, inkább zenét hallgatok. a lényeg hogy bírja a házibulikat, és szépen szóljon, legyen benne mély. a JBL E80-ra gondoltam! szerintetek jobb választás lenne mint a Z? bocsi az offért...
-
Slyer
senior tag
válasz
Kis zöld izé #8574 üzenetére
az hogy nincs optikai átalakítóm, ami 5 ezer ft
de majd meglátjuk milesz...
-
Slyer
senior tag
válasz
Kis zöld izé #8565 üzenetére
full hd tv-re nem dugok komponens kábelt
hdmi-vel tolom, esetleg a vga kábel jöhet szóba, de olyanom most pont nincs.
-
Slyer
senior tag
értem. csináltam egy nagyon kezdetleges rajzot a szobámról, de csak a vélemények érdekelnének. az ágyról nézek tv-t, az ágyról xboxozom, viszont zenehallgatás a gép előtt ülve lenne. Namos ha az ágyon ülök úgy jó, de ha a gépnél ülök, akkor egyik hangszóró közvetlen a jobb oldalamon van, a másik meg jobb hátul, a mélynyomó szintén jobbra mögöttem. Ez így nem lesz gáz? vagy hova kéne raknom a hangszórókat hogy zenézésnél is, meg filmezés/boxozásnál is jól halljak mindent?
-
Slyer
senior tag
értem. olvastam egy kis softmoddolást audigy 2-höz, hogy könnyedén lehet belőle audigy 4-et csinálni. kérdés: full ugyan az lesz mint ha 4-est vennék? egyébként szükség van hangkártyára, hogyha optikai kábellel kötöm össze a gépet a Z-vel? Most felmerült egy olyan gondolat, hogy nem is Z kellene, hanem mondjuk egy brutál jamo hangfalpár, mert többnyire zenehallgatásra lenne a rendszer. szerintetek melyik éri meg jobban? a Z-n be tudom állítani hogy az összes hangszórón szóljon a zene ne csak stereóban? ilyenkor jól szól? nem torzít?
-
Slyer
senior tag
válasz
Turbolada II #8548 üzenetére
már elég lenne egy Audigy1-es is akkor?
-
Slyer
senior tag
Sziasztok! Most tervezek venni én is egy Z5500-at, de alaplapi hangkártyám van csak. van egy 5.1-es fülesem is amivel játszom, ezért nem szívesen húzogatnám ki-be a kábeleket. ha veszek egy optikai kábelt akkor azon tökéletesen megy a Z5500 meg a füles is ugye? a kettő nem zavarja egymást. ilyen alaplapom van: Gigabyte EP43-DS3L
-
Slyer
senior tag
Sziasztok! Mostanában terveztem venni én is egy ilyen Z500-at, de ahogy látom még mindig brutális ára van mindenhol! Nem tudtok egy megbízható helyet ahol be tudom szerezni viszonylag jó rorn? köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest