- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
az a baj ha coaxot kötöm ra akkor nem szol a két hátso. van nekem ilyen teszt 5.1 es hangfájlom és abban mikor mondja hogy jobb hatso bal hatso akkor az elsök szolnak. viszont 3rca -n rakötve meg rendesen szol. amugy zenehallgatashoz a dolby PL II Music effektet hasznalom. igy a sima mp3 nal is szolnak a hatso hangfalak es igy kicsit terhatast kelt. nagyon baba
. filmeknel meg a a dolby PL II Movie. asszem ez van a kijelzöre irva. eleg messze van nem is nagyon latom amugy de a tavkapcsa kiraly. mondjuk lehetett volna kicsit igenyesebb is, de a lenyeg rajta van. csak amit meg nem ertek a kikapcs gomb miert a fejhallgatonak a jele? amugy a hangvezerlesnel a gepen ha a coaxot hasznalom nem is lehet 5.1 re tenni. szoval a ket hatso sehogy sem szol.
-
Xmodule
őstag
na ma beuzemeltem a cuccot. tátva maradt a szám rendesen
mondjuk az a gond hogy lakásban lakom a legfelsö szinten szoval annyira nem lehet hangosan hallgatni mert feljön a szomszed de neha azert majd kicsit megengedem, amugy a terhangzas ami miatt vettem nagyonjo! a következö keppen kötöttem be. ps3+z5500 optikaival a pc+z5500 at meg az analog 3 jackel. coax az van a lapon meg kabelom is van hozza, de az csak egy sima rca kimenet nem? legalabbis onnan nem szol 5.1 ben csak siman stereoban. vagy a coax az jobb mint a 3jack? sajnos a tv -re hiaba kötöttem semmilyen féle képpen nem jött ki 5.1 a tv optikai kimenetéböl, de jo igy is, mert tv -t nem nezek (monitornak hasznalom) igy vagy pc, vagy ps3 -at nezem rajta es ez a kettö rajta van a hangcuccon. szoval teljesen megvagyok vele elegedve. esetleg meg annyi kerdesem lenne hogy ti mivel szoktatok filmet nezni? marmint ha pcn nezitek. szoval van e valami olyan lejatszo amit speckon be lehet allitani 5.1 re es jobban kiemeli a hangokat vagy ilyesmi, es ugyanigy esetleg valami zene lejatszashoz is. amugy a default ertekek is nagyon jok szerintem. filmhez most kmplayert hasznalok alap beallitasokkal es zenehez meg aimp -ot szinten alap beallitasokkal.
-
Turbolada II
őstag
Ezért utálom, ha valaki kézzel nyomkod egy membránt.
Ezért nem szoktam semmilyen hangtechnikát másra bízni.
Sokszor még a boltokban is meg szokták mutatni az eladók hogy milyen kilengésekre képes a membrán és ezek után adják el egy szerencsétlennek a szétnyomkodott tekercsű hangszórót.
Amíg nem vitted át haverodhoz addig jó volt nagy hangerőnél is nem?
Bár mondjuk van egy olyan érzésem hogy jó volt. -
Turbolada II
őstag
Ez a bizbaz hogyan kapcsolódik a fáziskúphoz? Belülről nem tudnád lefényképezni?
Egyébként úgy látszik a képen mintha az egy szakadás lenne. Ha sikerült kiberhelni azt a vackot akkor próbáld meg közepes hangerőn meghallgatni a hangszórót. Az a lényeg hogy valamennyire kilengjen a membrán.
-
Spirit
őstag
Na azóta már le is adták a UPS futárszolgálatnak a megrendelést, a UPS-től vissza is érkezett a levél, már átvették a csomagot, és már Hollandiából Belgiumba át is ért. Kiváló ez a követési rendszer.Pár nap, és végre egy hibátlan szett tulajdonosa leszek.
Nem tudja valaki, ilyenkor újraindul a 2 év garancia?
-
-
CabalX
aktív tag
Nálam a 2.0-ás Daniel_K-vel szépen, sőt szebben szól mint a hivatalos vezérlővel.
Analog vagy digital módban próbáltad anno ?
Csak mert terveztem a Win7 RC1 kipróbálását, de így lehet hogy elnapolom míg lesz vmi jobban működő verzió...
Hmm, igen, emlékszem, volt néhány MSI alaplap ami Creative hangchip-eket kapott "integráltként" - Live-ot, Audigy-t, X-fi-t. Végülis szólhat csak a driverek ugye. -
CabalX
aktív tag
Youppax-ot mondjuk még nem próbáltam, a gyári driverrel sem volt eddig gondom, de van még hova fejlődnie a Creative-nak, és akkor még finoman fogalmaztam.
De talán majd a Win7-es vezérlők.
Azt mondám hogy próbáld ki a Daniel_K féle driver(eket), de már késő - hisz eladtad az X-fi-t.
A live-nál az alaplapi "hangkártya" is jobb szerintem ma már - esetleg próbáld ki azzal, hátha úgy könnyebb kihúzni a Xonar-ig !
De amúgy igazad van, a Z-5500 és minden jobb 5.1-es rendszerhez KELL egy jobbfajta hangkártya ! -
-
Stehe
aktív tag
Köszi a választ. Szóval igazából nekem a mély nem számít, a monstani Genius mélye is túl nagy már nekem, inkább a megszólaló hang minősége számítana (amennyire ebben a kategóriában van különbség)... A rendes, erősítős cucc nekem is jobban tetszik, csak nem tudom mi várható el egy kb. 40.000-es Magnat 5.0-s szettől...
-
Gyurike
tag
Végülis nem dobtad ki a teljes pénzt az ablakon, ha az RCA kábel normális, akkor akár a DVD-lejátszódban használhatod Koax-kábelként, legfeljebb az átalakító lesz felesleges(nekem itt van, pont ugyanilyen próbálkozás miatt
). Viszont a szükséges optikai kábelt már nehezebb lesz beszerezni, mi is napokig mászkáltunk ismerősömmel. Tapasztalatból mondhatom, hogy MM, Saturn, EW, ilyesmi helyeken kár próbálkozni, mert bár sokféle kábelt lehet náluk kapni, de ilyenről még hírből sem hallottak (itt Debrecenben legalábbis). Viszont egy hobbi elektronika bolt csodákra képes, mi is ott találtunk, bár rendelni kellett, de másnapra már itt is volt, és igazán barátságos áron kaptunk egy minőségi kábelt. Szerintem te is egy ilyen helyen próbálkozz. [kábel linkje] Ő az a kábel, amire neked szükséges lesz, nekem is ilyen van, és szerintem elég méltányos ára van, és nem bóvli. Csapass fel vele egy Somogyi katalógust, és benne lesz
.
-
Gyurike
tag
Anno a Realtek-el mi is próbálkoztunk az elején ilyesmivel, mire rájöttünk, hogy az bizony nem mono kábeles csatlakozás akar lenni, hanem egy Mini-Toslink szabványú optikai kimenet (csak éppen driverhiba miatt nem jött a fény), legalábbis a mi esetünkben. X-Fi-nél nem tudom. Nézd meg, hogy neked jön-e ki belőle kis piros fény.
Akkor valószínűleg Mini-Toslink - Toslink csatlakozójú optikai kábelre lesz szükséged.
-
Salvador20
őstag
környezettudatos a gondolkodásom, és mindent áramtalanítok ha kikapcsolom a gépet, mert monitor, gép, hangfal, minden fogyaszt áramot. De egyébként sztem elbeszéltünk 1más mellett, tehát leállítottam normálisan a gépet, stand-by-ra raktam a logit(tehát piros volt a gomja alul)ahogy eddig, és utána tápkapcs. off. Ettől nem igazán szabadna baja lennie.
-
Callme
tag
Nahh akkor azt a foobar-t ki is fogom próbálni, az biztos
Jah és a hangerő..hát én valószínűleg azért nem bírom, mert kicsi a szoba....de a hangkártyám sub/center kimenetével is van vmi gánya, mert amikor kipróbáltam, hogy bedugom a coax kábelt egy mono jack átalakítóval, elmozgult a bemenet, és egy ideig sistergett..akkor hangkártya ki, megigazít, és utána jó volt..közben próbálgattam a rendszert is, de az tökéletesen működött( a test gombbal)
De amúgy nem hiszem, hogy 25 négyzetméteren rosszabbul szólna...sőt...ilyen kis szobában, mitn az enyém(12 négyzetméter) nem is tudja magát kiüvölteni rendesen..semmi akusztika
-
Callme
tag
Már sikerült beállítanom, nincs torzítás
Egyébként szerintem se kevés a mély, a geniusnak a mélynyomóján a basszus mindig egy kicsivel a fele felett volt, és hangosabban már puffogott....ez meg tényleg 2 kockán remegteti a földet....a másik szobában
Tegnap pl átkonvertáltam pár számot 320 kbps-be, és 48 khz-es mintavételre raktam...hát óriási a különbség
Jah és még a felénél jobban nem tudtam feltekerni a hangot, mert nem bírtam
És épp most hallgatom 1-es hangerőn a Get Low-t Lil Jon-tól...még így is rendesen hallani a mélyet(kintről), 2 kockával lejjebb van a sub a maxtól
Amúgy meg tökmind1, hogy milyen, mérföldekkel jobban szól, mint a genius...csak még kell egy jó hangkari, meg majd egyszer nyomok neki egy resetet, és kész...de majd csak a nagyobb szobában -
törölt tag
-
fox4
csendes tag
velem is ez volt a helyzet, emiatt kétségbe is estem egy kitsit, árához képest ugye lehetne hangosabb, tisztább.. (pid 749)
de hamar rájöttem, hogy , ha kb 1*-2* még rátekersz a max hangra akkor túlvezérli egy 1-11-es skálán ;)(boost) mondjuk ha már ezt kell tsinálni akkor ott valami nints jól belőve.
próbálgasd az efekteket, külön-külön a hangfalakat, a winampban is van +Db állíthatási lehetőég, de ez megint azt eredményezi, hogy torz lehet a hang.
asszem amint lesz pénzem veszek egy asus xonar dx-et, valszeg sokat fog majd dobni a rendszeren. -
törölt tag
Ha ilyen gond lenne, akkor garanciában simán vissza lehet vinni. Ráadásul nehezebb 10 kilónál, kézipoggyászként nem mozgatható, így nekik kell megoldani a szállítást is.
Ráadásul online vásárlás esetén 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vételtől!
sanyi001:
Jó hozzá, bővebb infóért pedig használd a keresőt! Kis túlzással élve naponta előkerül egy hasonló téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest