- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Turbolada II #13074 üzenetére
Mármint hogy drága hangkarit ha jól értem.
Azt is jól látom hogy a koax sem nagyon dívik mostanság? Nem tudom mire gyártják ezeket a hangrendszereket. Elnézve mik vannak a neten, szinte semmi jövője nincs a PCs hang/mozirendszereknek.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Turbolada II #13072 üzenetére
Úgy érted búcsúzzak el a Z-től win10 alatt?
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #13054 üzenetére
Nekem 2009 óta van Z5500-öm!Ha váltanák mit ajánlanál helyette "igazi minőséget "?Első sorba filmekhez használom de sok zenét is hallgatok!Kösz!
-
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II #13017 üzenetére
Az kiba sok
mondjuk gyanús volt, hogy off ban is melegszik. Amúgy hogy mérted ? külső tápról hajtottad ? vagy csak konnektoros fogy mérő ?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #13017 üzenetére
Lehet amiatt lett a neve a z5500
Am Sztem nem sok. Bár lehet azért, mert én 80w ra emlékeztem... O.o
-
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II #13015 üzenetére
Mennyi ?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Turbolada II #12962 üzenetére
Darko_addict: Érdekes, nekem símán megy az 5.1 Creative-al is, milyen illesztőprogramot használsz a gyárit vagy a PAX-ot?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #12960 üzenetére
Mint régen? Windows 98-nál?
Windows 10-em van már kb. fél éve, mindig "követem a divatot", sajnos nem emlékszem, hogy régen hogy ment. De ha azon a szálon maradunk, hogy plugin kell, annak mi a neve, mit csinál?Köszi!
U.i.: Sajna 5.1-es filmeknél sincs hátul hang 6ch direct-en.
-
Kefe90
csendes tag
válasz
Turbolada II #12953 üzenetére
Mert picit erősebbre vágyom :S
-
teko99
tag
válasz
Turbolada II #12949 üzenetére
egy hangyányit jobban pumpognak
-
teko99
tag
válasz
Turbolada II #12947 üzenetére
ja az igaz,sajnos ez a bajom nekem is,2 logit hajtatok egyszerre de érződik hogy nem úgy szólnak. Nemtudom ez az optikai elosztó jobb lehet-e,mégis csak üvegszálas..
-
davidsone
addikt
válasz
Turbolada II #12940 üzenetére
is
meg a hangkép is rendezettebb, a térhangzás is jobb ez egy erre (is) kihegyezett film alatt jön ki a legjobban pl. oblivion, világok harca, batman(ek)... Tényleg ütős(ebb) a moziélmény...
De ha a (használt)árát nézem a Z-5500-nak etalon főleg megküldve rendes dobozokkal, egy darabig én is úgy használtam, bőven 100k alatt egy ütős 5.1 -
szika87
aktív tag
válasz
Turbolada II #12898 üzenetére
Közbe ma megjött az Auzentech Prelude
Még sokidőm nem volt tesztelni,de igen megerősíthetem több a mély és magas, nekem tetszenek a fíícsőőőrök is ami van az X-fi szoftverébe Crystalizer EAX stb...
Leginkább játékban érzem hogy másabb (Titanfall pedig nem is EAX-os) jobban pozicionál.Félreértés ne essék,a xonar is gyönyörűen szól,sőt talán kiegyensúlyozatabb is,de ennek a kártyának valahogy jobb és több az a bizonyos "Fun" faktor a hangzásban.
-
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #12474 üzenetére
Azt még elbírja az elektronika ha baj van akkor is.
Ennél nagyobbat már nem szabad belerakni mert akkor nem a bizti sül el hanem valami más a ládában.
Pl. A toroid trafó. -
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #12472 üzenetére
Valószínű.
-
Brain75
senior tag
válasz
Turbolada II #12469 üzenetére
Némelyik Z5500-at 4A-es biztosítékkal szállították.
Amúgy a szokásos az 2,5 A-es lassú kioldású. -
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #12310 üzenetére
És ha Creative akkor mi az amit javasolsz hozzá?
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II #12314 üzenetére
Komoly rendszeren biztos meglátszana, a z5500-nál viszont "csak" hallható a különbség.
Macgyveer:
Azért nem, ég és föld, meg nem is nagyon emlékszem már vissza rá, a Xonar topikban visszakeresheted, amit írtam(ha említettem egyáltalán). Nekem megérte a cserét, mert nem került semmibe, egy hangyányival erőteljesebb, szebb a hangja, de ez szubjektív. -
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12308 üzenetére
Ramachandra barátom egyik átszabott, tuningolt paneljét próbálom ki.
Igy az enyém feleslegessé válik -
Darko_addict
őstag
válasz
Milyen olyan komoly rendszerre gondolsz, amit lehet párosítani egy PC-vel és egy hangkártyával? Lehet vitatkozni, de egy egyszerű PC-hez csatlakoztatható hangrendszer kapcsán a Z szépen teljesít, ha meg valaki e fölé akar lépni, egyértelműen "összeállítós" rendszerben lehet gondolkodni, amihez senki nem hangkártyát vesz, hanem erősítőt. Talán rosszul gondolom...
-
törölt tag
válasz
De most z-5500 van szó
Abba a topicba is vagyunk
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #12310 üzenetére
creative hangkártyák nekem nem jöttek be!
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #12237 üzenetére
Reméljük a mieink is bírják addig
-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II #12237 üzenetére
jogos de csak nem 10 évre tervezték ezeket
-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II #12226 üzenetére
Hol tlálom meg?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12192 üzenetére
A centersugárzót lőtte ki, mert csak a sub és a center volt csak kiszállítva a kertbe!
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12183 üzenetére
Gondolom a mostanitol ami benne van, attol minimum 50%-kal nagyobbat...
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12181 üzenetére
Hát ha valaki megmondana, hogy hova mi kell, akkor gondolom nem lenne nehéz...hihetetlen, megint besötétedett a villanypózna elkezdett villogni a hangfalak meg ismét elkezdtek szarakodni...
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12179 üzenetére
Kb. Mit jelent az a nem olcso? Ugy mert az azert eleg relativ. A hiba forrasaetlen: a hazunk elott allo villanypoznan az ego pont ugyanazt csinalja az este folyaman, amit a szobamban anno a neonlampak, ki/bekapcsol
azert nem semmi, hogy ez igy bezavarja....
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12177 üzenetére
Azt hittem ez ki van egve, mert youtuben neztem, hogy aminek a belsejeben nem latszik a fem szal, akkor az ki van egve...
Bakker hogy idegesit ez a hang -
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12171 üzenetére
Na, mostmar van hang. Nem pl mikor mobilra racsatlakoztatom nem csinal ilyet...gondolom valami az alaplapi hangkartyan szallt el...
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12166 üzenetére
Fasza. :S Minden esetre veszek/szerzek ilyen mérő cuccot és megnézem, van-e baj.
Köszi
Szerk.: Am meg ha kinyiffant szatelit, nem olyan nagyon gáz. 2 Z-5500-am van, + 5db szatelit.
Nagy baj akkor lenne, ha a mélyládába nem stimmelne valami. Mert abból csak 2 van
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12164 üzenetére
keveset használtam. Szerintem az nem cseszhette el. kb 1 napot volt fenn és sose tudtam belőni a hangját, így töröltem a francba! Jónak jó, de nem ilyen hangcucchoz! Be kellett látnom.
Még jó, hogy nem vettem meg
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12162 üzenetére
Boost max 1x 2x volt, de nem sok ideig. kb 4,5-5m-re vannak tőlem a hátsó szatelitek, ha gépnél ülök. 6CH-ba hallgatom, mióta átszoktattál rá kb 2 éve
Egyébként inkább kímélem a hangcuccot, nagyon ritkán tekerek neki oda. 1kockától max 6 kockáig terjedő hangerős szoktam hallgatni. De a 6 is ritka, hisz kellőképp hangos így is a rendszer.
Ami a recsegést illeti: Néha recsegnek, de én ezt a szrul felkevert albumoknak tudom be(1-2 albumról van szó. Vannak benne olyan effektek, amik véleményem szerint nem tesznek jót a szateliteknek. Vagy lehet csak direkt vannak így keverve azok az albumok. Lehet az FLAC-ba való konvertálás is rátett egy lapáttal, főleg ha szrul konvertálták át)
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12160 üzenetére
Igen, a két hátsó. Az elsőknek nem volt szaga. Am a Z-n mindig maxon ment a hátsó szatelit(mert elég messze van tőlem, ha gépnél ülök). Lehet ez nem tetszett/tetszik neki?
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12138 üzenetére
SB. Z ez mit takar? jah, és csak olyan csatis ami maximus 4 extreme-be is belemegy vagyis pciex1 csatis...
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12136 üzenetére
Valami mást tudnátok ajánlani?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12133 üzenetére
Írtam Brain-nek, de nem válaszolt még. Biztosítékot meg nem tudtam még beszerezni.
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12127 üzenetére
Értem, kösz skacok!
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12129 üzenetére
Akkor mit tudok tenni, ha mégsem ez lesz a probléma? Műszerész tudja ezt orvosolni?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12123 üzenetére
Hány Amperes biztosítékot nézzek?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12123 üzenetére
Ennyi van ráírva: T2E 250V
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12120 üzenetére
A power gomb sem világit!
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12116 üzenetére
Üveg
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #12104 üzenetére
Kivettem, visszatettem és sajna semmi
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12110 üzenetére
Francba..pedig kezdtem megörülni, amikor a tuning témáa merültünk bele, hogyha egy rakat alkatrészt kicserélek akkor ez is eltűnik...
Magában a wooferban van a gond, vagy a konzolban? -
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12108 üzenetére
Sehogy sem javítható?
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12106 üzenetére
PID R528
-
tajcsi
őstag
válasz
Turbolada II #12104 üzenetére
És az mitől van hogyha bekapcsolok valami áramfogyasztót akkor ropog, bepattog a rendszer...?
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Turbolada II #12091 üzenetére
Köszönöm!
-
vargapdavid
tag
válasz
Turbolada II #12034 üzenetére
Nem, nem tapasztaltam még.. Egy ilyen chipet lehet cserelni? Draga?
-
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II #12011 üzenetére
Jó tudom de nekem a gyári nagyon tetszett viszont adatokat nem találok róla dB stb..... így valami hasonlót szeretnék. Vagy kicsit jobban érzékenyebbet.
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12004 üzenetére
Jó ok, azt értettem eddig is, hogy az mp3 akár 10x is rosszabb minőségű a tömörítés miatt, és azt is, hogy az flac, audiolemezek stb szinte csúcs minőségűek. Csak én azt nem értem, hogy egy adott 128kb/s-os cd-t miért játszik le tisztábban a Panasonic SC AK 410-es hifim, mint a Z-5500...
Lehet rosszul tettem fel a kérdésem és emiatt félreérthető volt.
Am voltam már olyan buliba, ahol 128-320kb-os mp3-makat nyomattak, 200-300.000-res dj cuccal, amin a Z elvérzett volna. Nem a hangerősség miatt, hanem a tré mp3 minőség miatt mondom. Ugyanis a Z recsegett volna, a 2-300.000-res hangcuccnak meg megse kottyant. Szóval drága dj cucc bírta az mp3-mat, ellentétben a Z-vel. És most nem fikázni akarom a Z-t, és nem is az mp3 tré minőségén van a hangsúly, hanem ott, hogy nem látok logikát ebben...
Lehet kicsit OFF topic, de úgy gondolom ez a Z-vel is kapcsolatos téma
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #12002 üzenetére
Oké, tudom hogy az mp3 fos minőségű, egy eredeti audio cd-hez, vagy egy minőségi flac formátumhoz képest, ezért tettem fel kérdésem.
Összefoglalva: Minél minőségibb/drágább egy hangcucc, annál kevésbé szabad rajta mp3-mat hallgatni, mert recsegve/torzítottan fog szólni?
Ha így van, akkor egyik drága/minőségi hangcuccon se szabad/érdemes mp3-mat hallgatni? Vagy vannak azért kivételek?
Am ez a dolog minek tudható be? A minőségi belső alkatrészeknek(erősítő, stb stb...), vagy maga a hangszórónak?(membrán anyaga, kialakítása, stb...).
Bocs, lehet hülye a kérdés, de ez a téma nekem új, és nagyon érdekes!
Szerk.:Am mini hifi az említett Panasonic... Lehet rosszul fogalmaztam.
-
ogreee
csendes tag
válasz
Turbolada II #11993 üzenetére
Lehet a hibára valamilyen megoldást találni?
-
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #11979 üzenetére
Hogy valami szóljon jó volt ez is bőven! Egyébként szerintem az volt a gáz, hogy full hangerőre volt tekerve az 5500 és egy mikrofont akartunk csatlakoztatni a laptophoz amiről ment a zene, és hirtelen begerjedt az egész hóbelebanc. Szóval szerintem akkor ment ki a center. De mondjuk csak a center sugárzó volt rákötve a ládára.
Így is elég gáz mondjuk -
zitromz
tag
válasz
Turbolada II #11926 üzenetére
hát igen,bárcsak minden magyar szinkron elérhető lenne ilyen minőségekben
filmtől,soritól teszem majd függővé stereo(x2)-ben ugyan szebben csilingel,PLIIben viszont nagyobb a kakaó.. nem lehet ezt így előre eldöntenimég annyit kérdeznék h érdemes 24 bitesre állítani a windowsban a bitmélységet? Vagy hagyja m 16oson?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Turbolada II #11933 üzenetére
Gondolom nem sok tennivaló van/lehet vele akkor. :-/
Köszönöm!
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #11926 üzenetére
-
zitromz
tag
válasz
Turbolada II #11924 üzenetére
Mivel ajánlanád akkor?
Ursache: köszi a véleményt -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II #11913 üzenetére
Elvileg végfok mehetett ki... a vezérlő jól működik, javítva is volt...
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11854 üzenetére
Ezt ertettem az elozobol is. A kerdesem tovabbra is az, hogyan-mit-hol kell leellenorizni vetelkor, hogy megbizonyosodjunk az allapotarol? (ha van ilyen)
Illetve meg egy kerdes. Van malamifele tablazat ezekrol a PID kodokrol. amibol tudni lehet a gyartas idejet?
Javitottak valamiket az evek soran a kiadott darabok kapcsan, illetve ha igen, mikor es miket? -
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11852 üzenetére
Igen, ezzel en is egyetertek.
Mindezek mellett ma mar eleg ritka garanciaval rendelkezo haszanlt peldany ezekbol. Amennyiben hasznalt vetelere kerulne sor, mit-hol-hogyan tudunk leelenorizni, hogy a leheto legbiztosabban tudjuk megvenni? -
poli27
veterán
válasz
Turbolada II #11806 üzenetére
Nekem is volt már 1 bill meg 1 egér cserém! szóval ez .......
-
válasz
Turbolada II #11806 üzenetére
Dehogynem, csak az ismerettségi körömből csak tavaly 3 egeret, 2 billt és 2 hangfalat küldtek vissza..., de hagyjuk úgyis mind1....
-
válasz
Turbolada II #11803 üzenetére
Hagyjuk már ezt a fikázást. A Logitech minden termékével korrekt nem csak az 5500-al. Akkor mindenüket elrontották és csak lelkiismeretből cserélik mi?
-
poli27
veterán
válasz
Turbolada II #11793 üzenetére
Már van szervizük, nekem ezt írták vissza online Novemberben, :
Tisztelt xy!Köszönjük hogy felkereste a Logitech ügyfélszolgálatát.
Mivel készüléke még garanciás, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba szervízpartnerünkkel akik szívesen állnak szolgálatára. Amennyiben lehetséges, termékét megjavítják, ha nem, cserekészüléket biztosítanak sz Ön számára.
Szervízünket a következő honlapon érheti el: http://rma.fixit-service.com/ Itt először regisztrálnia kell magát, majd ezt követően lehetősége van a hibás termék bejelentésére az "Adja meg a szükséges RMA-t" fülre kattintva.
Szervízünkbe a terméket eljuttathatja személyesen, vagy futárszolgálat segítségével, mely garanciális készülék esetén térítésmentes és a Fixit szervíz intézi.
A szervíz címe:
Fixit Hungary Kft.
3526 Miskolc
Szentpéteri kapu 80
HungaryBár érdekes mert az elromlott egeremet meg (g500) azonnal cserélték postázva Februárban
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11795 üzenetére
Ezek szerint volt már hozzá szerencséd... Mostanában történt a 'baleset' ? Lehet tudni mi volt a baj?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11793 üzenetére
Pfff ez most komoly?
Csak azt a kábelt?
szerk.: Azt tudom, hogy létezik ugyanolyan kábel, csak azzal nem működik a hangcucc. De vajon mi lehet a titka annak a kábelnek? Rájöttetek már, ill. hallottatok már róla?
Közel az összes hsz-t elolvastam anno a topicba, de sehol nem olvastam arról, hogy miben különbözik a z kábele és hozzá megszólalásig hasonlító rgb(rgb?
) kábel... Az addig ok, hogy az rgb video jelet, a Z audio jelet továbbít a cucchoz, de... Na mindegy.
Nagyon érdekelne.
-
Papa18
tag
válasz
Turbolada II #11765 üzenetére
"Vicces lenne, ha a beszéd nem a centesből szólna."
Elég rossz lenne, ha tényleg csak a centerből szólna minden.
Mondjuk ha a háttérben beszélgetnek, vagy elfordul a kamera, akkor a hangja is "fordul" vele.
Ha az egész film alatt csak a centerből jönne a hang, az nem 5.1 lenne, hanem valami elfuserált fos.
Sokszor nem csak onnan szól a beszéd, hanem onnan, ahol ténylegesen tartózkodna az ember, tehát ha a monitoron jobbról pofázik, akkor onnan jön a hang. És ez így van jól. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
"Vicces lenne, ha a beszéd nem a centesből szólna."
Márpedig sokszor van ilyen, amikor a hangmérnök és/vagy rendező kikeveri valamelyik másik csatornára. -
válasz
Nem csak te...
-
xearxes
csendes tag
válasz
Turbolada II #11715 üzenetére
Igazábol azért adtam el az onkyo tx-sr 607-est, mert bekapcsoltam, nem ment rajta semmi, és tíz perc mulva tök forró volt a teteje. A 100éves pio 606, és 508-as órákig hajthatom nagy hangerőn, és semmi.
-
xearxes
csendes tag
válasz
Turbolada II #11713 üzenetére
Pillanat.
A Pioneer SA-606 az tranzisztoros.
Nem?
-
xearxes
csendes tag
válasz
Turbolada II #11710 üzenetére
Csekkoltam.
Kicsit öregebbet akartam de fasza öreg a tied is!!
-
xearxes
csendes tag
válasz
Turbolada II #11706 üzenetére
Erre gondoltál?
Ez ic-s?http://i1038.photobucket.com/albums/a466/aaronmcturk/DSCF2005.jpg
-
xearxes
csendes tag
válasz
Biztos nem ic-s.
-
xearxes
csendes tag
válasz
Persze működik.
-
xearxes
csendes tag
válasz
Hallgass meg normál tranzisztoros sztereó erősítőn, kimondott zenei hangfalakat, de ne receiver legyen hanem sima stereo amplifier.
Bele fogsz szeretni. Én is ezért adtam el az onkyo tx-sr 607-esemet, mert filmre bőven jó a z-5500 zenére meg komoly stereo amplifier-t.
Tényleg szívből ajánlom a próbát. -
xearxes
csendes tag
válasz
Turbolada II #11704 üzenetére
Én ugyan ezt csinálom. Mondjuk én nem zúzásra vettem a sztereót, hanem szeretem az akusztikus zenét, és hát mit ne mondjak a z-5500 kicsit gyengén teljesített ebben a műfajban.
Filmen nincs mit mondani, de zenére...............
1979-es pioneer sa-606 meg 1980-as pioneer sa 508, hangfal meg mordaunt short avant 904.
Na ezzekkel lehet sztereózni. Z-5500 maradjon csak amire készült. -
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11701 üzenetére
Es ezek szolnak akkorat mint a Z?
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11699 üzenetére
Milyen erosito plusz hangfalpar? Privit dobsz?
-
Slyer
senior tag
válasz
Turbolada II #11691 üzenetére
hát kapott rendesen, volt h maxon is ment, a részeg embert nem érdekli sok minden
plusz nagy volt a tér, elveszett a hang
-
Papa18
tag
válasz
Turbolada II #11691 üzenetére
Jó nagy hangerő lehetett szerintem, nálam 3/4-ed hangerőn simán bírja, a régi rendszerem ment néha maxon is, de akkor már szagos volt a rendszer.
-
Hooper
őstag
válasz
Turbolada II #11630 üzenetére
Tudsz esetleg ilyen boltot Bpn vmi frekventált helyen?
Bevallom ilyenbe még nem tévedtem be.
Egyébként kb milyen árral lehet számolni ilyen helyeken? -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #11617 üzenetére
Khmmm.. Tudtam hogy nem fogsz rá emlékezni
[link]
-
kaboska
aktív tag
válasz
Turbolada II #11609 üzenetére
Pedig nem az a szándékom
De néha ki kell kormolni
-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II #11609 üzenetére
annyi!
-
Spirit
őstag
válasz
Turbolada II #11604 üzenetére
Az egyik szatelit, attól függetlenül, hogy melyik oldalra kötöm, bizonyos hangoknál átvált recsegésbe. Nem torz, hanem CSAK recsegés jön,(pl. gitárszólónál bizonyos hangnál a gitár helyett recsegés jön), de minezt csak feles hangerő felett. Mindenképpen a szatelittel van baj,csak nem értem mi, mert széthajtva nem volt és nem gyári hibás.Hangkártyából optikán jön a jel.(de egyébként is mi köze lenne hozzá, ha cserélgetve is mindig ugyanaz a hangszóró a rossz?)
-
Spirit
őstag
válasz
Turbolada II #11602 üzenetére
Épp ezaz, hogy megcseréltem a hangfalat, akkor a másik csinálta, pont hogy a hangszóróval lehet valami.
-
Xmodule
őstag
válasz
Turbolada II #11595 üzenetére
muteromé volt. nincs már rá garancia. ö nem nagyon használta igy áthoztam magamhoz. nem tudom mikor kezdte de elég idegesitö
ja es a fura hogy csak alacsony hangerön csinálja. mondjuk lehet mert magas hangerön nem lehet hallni
-
törölt tag
válasz
Turbolada II #11585 üzenetére
Az újépítésű lakóparkokkal mi a tapasztalat? Én ilyenben lakom, de úgy veszem észre, az elektromos hálózat (meg sokminden más is) úgy ahogy van szar. (A Z mondjuk nem recsegett, pedig az elsők között vettem.)
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11585 üzenetére
imádom hogy pont akkor hal le a ph, amikor válasszt írok...
Szóval, családi ház, 30+ év, ami ráadásul 3 fázis betápot kapott, mert régebben volt édesapámnak pár nehézgépe. ez eddig ami jó. (3x25A betáp, ami a ház felé 3x16ot ad + éjszakai kapcsolt 10A)
Viszont az egész házat célzóvízzel, és AS szavbány szerint építették, ergo semmi de semmi logika nincs a vezeték-szerelésnél, és fogyasztó-csoportosítás se volt éppen ésszerűen kitalálva. (hö, itt legyen áram)amit tudok szépen lassan megteszek, nemrég át is húztam magamnak egy másik ágat, a jelenlegi ág viszont osztozni kénytelen a klímámmal, és elég sok konyhai gép van azon a kismegszakítón (pl mikró).
csak a villanyóra szekrény büntetlenül már nem megbontható, by e-on :S átkötném legszívesebben az egészet...
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11583 üzenetére
uh, először a smart ups-em kéne felújítanom :') az segített a helyzetemen csak akkut kéne bele vennem...
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11581 üzenetére
amire rámutattál: igen, pont ezért van optikán használva a cucc. túlfeszültség védelem van, annál spécibb elosztó nincs.
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Turbolada II #11575 üzenetére
2.1.0fw van rajta
én a hűtésen ramsünikkel gondolok segíteni, hátha jelent valamit. asztal tetején van, nincs mellette más melegedő eszköz/radiátor.
ledcserével megjavul a villogás? ez mondjuk érdekes, hisz egyébként világít jól. de köszi a tippeket, akkor keresek valahol SMD szereléshez való pákát kölcsönbe
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11574 üzenetére
Fekete lyuk a veled valo beszelgetes, mivel csak te nem latod, hogy nem az, amit irni akartal, hanem a modorod es ahogy talaltad mindvegig az a HIBA! Dehat ugy tunik a Te szemelyiseged ilyen. Ahogy soska letezik, ugy parajoknak is kell lenni a vilagban, hogy az egyensuly fenmaradjon. Nincs ezzel sem baj, majd pofan vag az elet es valtoztatsz, vagy igy maradsz!
Az hogy, mit-hogyan erdemes errol meg annyit, hogy huszan huszfelet mondanak errol is ugyanugy, mint minden masrol minden mas topicban is, igy nagyjabol ebbol lehet kiindulni. Egy-ket tampont akad azert es legvegul mindenki megszuli a sajatjat! Akad am sok alOKOS is (nyilvan nem Te, mert te zseni vagy!), aki beleir minden topicba valami teljesen mast es arra is van tabor, aki egyetert. Kerdezz csak meg barmit egy topicban, legyen az altalanossag, vagy specialis kerdes, kapsz ra legalabb ennyi valaszt, ami "biztosan" jo es ugy a legjobb! Jo esetben kifogsz egy ertelmes hozzaertot, aki meg latogatja a topicot es tud is neked segiteni a kerdesed kapcsan, vagy ket eset adodik. Az egyik, hogy a legkompetensebb szemely, aki valoban tudja a megoldast egy speci kerdesre (mert nem mindenki akar atlagos dolgot), az mar reg nem latogatja az adott topicot, mert megtapasztalta, hogy ott fogadatlan prokatorok osztjak az eszt a legnagyobb hanggal (nekem ezt mondta magarol egy kerdes kapcsan egy ilyen valoban kompenetns szemely egy egyedi ugy kapcsan privetban, innen tudom). A masik eset, hogy hozzad hasonlo "modorral" sodorja ossze a sors es ez is hoz egy ujabb tapasztalatot. Nagy elmeny jegyzem meg! Enelkul nem is Elet az Elet! Errol ennyit!
Az, hogy en mit es hogyan veszek, arrol pedig megint csak talalgatsz, mert azt hiszed ezzel ervelni tudsz a bunkosagod mellett, de tevedesben vagy, mint eddig mindegyik hasonlo csira megjegyzeseddel. Sebaj, a "kovetoid" igy is megmaradnak itt valoszinuleg. Akarhogy osztod az iget, akarhogy akarod az utolso szot is magadnak, konyveld el: Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten! (talan erted, bar vannak ketsegeim)
Labjegyzetkent irom, talan egy normalis hangvetelu valasz, amiben emberi hangon es esszeruen ervelsz a feltett kerdes kapcsan celra vezetobb lett volna, mit gondolsz?
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11572 üzenetére
Igen a teny, az teny! Amiben segitseget ker valaki, amihez mas jobban ert, annak a segitsegnyujtas az egyetlen modja, amivel mas is tobb lesz! Te ehelyett beszologattal es a reakcio neked nem tetszik. Raadasul lovesed sincs, mire van hasznalva, ugyhogy az ujabb feltetelezesed is csak egy tevut.
Csak neked nem tunik fel ebbol az egeszbol, hogy a sok ertelmetlen hozzaszolas gyartasod helyett, egyetlen egy valasszal megoldodott volna mindaz, amit itt az egoddal akarsz kezelni? Nagy felfedezes lesz majd egyszer, ha eljutsz idaig. -
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11570 üzenetére
Legkozelebb majd kiindulsz masbol is es talan egy EGYSZERU es SEGITOKESZ valasszal kommentalod, tudod letezik ilyen ut is egy segisegkeres kapcsan. Ennyi.
-
TXT
őstag
válasz
Turbolada II #11567 üzenetére
Szerintem pedig a stilusod primitiv, ahogy a legelso hozzaszolasodtol kezdve reagalsz egy segitsegkero kerdes kapcsan. Amikor legkozelebb te varsz majd valaszt egy segitsegre kivanom, hogy igy kapj valaszt es akkor majd "erteni" fogod, mirol beszelek. (bar nem biztos)
Egyebkent lehet hogy te akkora tudor vagy, hogy a Vilag mar nem tud kerdest allitani eled, ebben az esetben szord az iget Torrente! (bar most belegondolva meg sem lepodom, miert is valasztottad ezt az avatart magadnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest