- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- SSD kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
morfeus08
tag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Mindenapi használat,netezés,msn.Igaz azért szoktam játszani is pl COD4 mp,wow,néha CS.Tudom h nem egy gamer egér de azok meg drágák ehhez képest mivel ezt 12.000-ért tudnám megvenni.
Meg eddig is a gameket egy Logitech Cordless MouseMan Wheel-el toltam
[link]na itt a bal felső képen a billentyűzet melett ez az az egér amit eddig használtam.
Ja meg annyit kérhetnék h vki lemérné az mx1100-at mert kéne a súlya de sehol nem találtam,mega méretekről pár szót kösszi. -
morfeus08
tag
a pontosság kedvéért a Logitech MX1100-ra gondoltam.

-
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Az is szép. Jó kis akksit tettek akkor bele, vagy keveset fogyaszt az egér, ami valószínűbb is.
A QcK meg tényleg nagyon jó. Nekem közepes van egy hátránya van, hogy koszolódik, de könnyű takarítani
-
direwolf
őstag
A Cordless Desktop Wave Pro-hoz a recharge jár. Ez annyiban különbözik a "simától" hogy egy db Sanyo Eneloop AA akku van benne, és az orrába be lehet dugni egy mikroUSB töltőkábelt (egy fasza kis tápot is adtak hozzá). Egyes tesztekkel ellentétben nem lesz tőle vezetékes egér! És a SetPoint sem mutatja a visszalévő akkuidőt, csak good/poor visszajelzést ad.
A többi ua. -
KrAt
veterán
Na akkor help me:
Mi a különbség e kettő közt:
- Mouse Logitech OEM MX1100 LASER Recharg.
- Mouse Logitech MX 1100 Cordless Laser
Gondolom a Recharg az újratöltős (??) de miért OEM? Nem értem..

-
8nemesis8
veterán
Lassan egy hónapja használom az egeret és a szoftver szerint még 212 napot fog bírni. Nagy elégedettséggel állok az egér előtt, hiszen napi 6órában ( minimum ) használom. Szép teljesítmény Logitech

-
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
án is azt érzékeltem, mégpedig progi alatt lehet beállítani a DPi értékeit ami két értéket vehet fel.
Sajnos, hogy neked nem jó a görgője, pedig az egyik legjobb dolog benne.
-
Sandormaster
aktív tag
Na megjött a QcK mini-m, még egy kicsit hullámos de remélem idővel kisimul, egyelőre nem sok változást érzékelek a régi 200ft-os szövet padomhoz képest, mondjuk talán picit pontosabb rajta az egér. Frankó puha, kicsit bolyhosnak tűnik az előző szövetcsodához képest, de látszik hogy sűrűbb a szövése mint a 200ft-osnak. A széle nekem nem tetszik már a kibontásnál kilógott egy szál belőle, remélem azért nem fog szétfoszlani pár hónap alatt. Jól csúszik, ezzel nem lesz gondom azt hiszem.
Jelenleg ilyen beállítást használok: Kép
Az egéren lévő DPI meg kicsire van állítva (úgy vettem észre csak 2 állapota van annak a gombnak
)
Aki tudja írja már le milyen beállításokkal használja.
Am nagy valószínűséggel, muszáj lesz visszaküldenem gariba mert ha szabad görgetés módban van a görgő, akkor magától görget még akkor is ha csak simán böngészek, szal nem kell rángatni hozzá, és ez már nem természetes... -
sz.9
tag
Én jelenleg egy papírlapon használom és azóta nincs ugrás, akadás nálam..igaz előtte egy faerezetes aztallapon használtam, úgy néha volt- egy egy megakadás.
Ha jó felületen használod nincs gond. Az vevője nem kritikus, nálam most is a gép hátuljában a vezetékek között "fityeg"..., de nem ez volt a gond a meg-meg akadásnál.Az egér nagyon jó, könnyű megszokni, tapintása is szuper és kézbarát!
Szerintem nem nehéz..sima felületen meg csúszik ahogy kell, szóval még inkább eltűnik a súlya. -
8nemesis8
veterán
Igen megfelelő lehet, stratégiához meg sztem kifejezetten jó is, mert kényelmes.
FPSekhez már nem tudom.Én nem vagyok valami nagy gémer ,sőt játszani sem nagyon szoktam, így nem tudok róla nyilatkozni.Csvel próbáltam ki 2-3körig, de nem volt késés nálam és nem is ugrált az egér mutatója. Persze nem árt mellé valami jobb egérpad. -
BigBear
senior tag
Hát a csuda tudja. Nekem van egy G5 (kék) egerem, amit kemény 5 percig bírtam is tologatni, majd ment is vissz a dobozába. Engem pl. jobban zavar a madzag, mint az, hogy esetleg 1ps-mal lassabban reagál cucc a rádiós kapcsolat miatt. Az MX1100 ebből a szempontból ráadásul kiváló egér. Igaz, elismerem, nem vagyok HC játékos. (Mondjuk úgy, hogy nem nagyon játszom.)
-
Arnoux
tag
Sziasztok!
Egérvásárlás előtt vagyok és nem tudom melyiket vegyem; G5 vagy MX1100. Főleg FPS játékra venném. Nem zavarna a vezeték a G5-nél, viszont a másik egy ezressel olcsóbb.
-
direwolf
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Valóban "ugrik" ha nagyon durván megrángatom. De ezt csak most vettem észre, hogy direkt rágyúrtam. Mindenesetre ez nem átlagos használat. Ha ilyen durva kezed van, akkor tényleg nem neked való ez a cucc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sandormaster
aktív tag
Nem tapasztalt vki olyat hogyha az egér görgője a lendkerekes üzemmódban van akkor ha hirtelen mozgatod az egeret akkor egy egy egységgel fel vagy le mozgatja magától mondjuk a böngészőt..magyarán magától görget
nálam eléggé lötyög a görgő, ha átkapcsolom a sima üzemmódba akkor stabilizálódik és nem lötyög úgy és nem is mozog magától, de hát akkor miért van a másik üzemmód?!
Am úgy néz ki Qck Mini-t veszek hozzá, remélem sokkal jobb lesz rajta mint a mostani 200ft-os szövetpadomon... -
BigBear
senior tag
Pontosan meg nem mondom, mióta használom, de emlékeim szerint október körül jutottam hozzá. Tény, hogy rengeteget használom - s ez nem napi 8 órát jelent - de akkor se vártam ilyet. Bár el ne kiabáljam, most megint problémamentes. Csak ha már időnként előjön, akkor... Egyébként az utóbbi 1-2 hétben vettem csak észre, előtte semmi gondom nem volt és most is azt mondom, hogy nagyszerű egér.
-
BigBear
senior tag
Gyakorlatilag megjelenésekor azonnal vásároltam egy ilyen egeret, s használom is a legnagyobb megelégedéssel. Azaz...
Sajnos a napokban elkezdett rosszalkodni a drága. Még nem jelentem ki egyértelműen, hogy az egér a hibás, de egyelőre másra nem tudok gondolni, tekintve, hogy az elődje, az MX1000 emiatt lett lecserélve. Úgy néz ki, elkezdett rosszalkodni a bal gombom. Egyre sűrűbben fordul elő, hogy szimpla kattanást duplának érzékel. A probléma az, hogy ezt nem mindig teszi, de ha rájön, akkor akár 10-ből 6-7 kattintás is ilyen. Máskor meg megy napokig gond nélkül. S ha rájön, mondanom se kell mennyire bosszantó. Aggódom.
Az MX1000-es egeremnél is így kezdett behalni a bal mikrokapcsoló, de könyörgöm: azt szintén megjelenése napjától használtam, nem is tudom hány éven keresztül. Ez meg cirka fél éve jött ki és máris kezdené? Mi van veled Logitech? Kezdenek egyre silányabb alkatrészeket használni ők is? Nem ezt vártam.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Sztem azért jóval másabb, mint egy sima szövetpad.
Nekem bejött, két elemmel használom de jól csúszik.Könnyed.
Bár ez megszokás kérdése is. -
Sandormaster
aktív tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Ebben eleve csak egy van, egy újratölthető.
Jelenleg ezek közül a QcK meg Revoltec van versenyben, a QcK látom hogy szövetes az mennyivel csúszik rosszabbul? Volt itthon szövet padom amin ez az egér elég nehezen megy bár az egy gagyi volt, meg a mostani amit vettem műanyag borítású is csak egy pár száz forintos szükségmegoldás volt, de már ezen is sokkal jobb az egér. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Ha nehéz megszoknod, akkor sztem próbáld meg, hogy csak 1elemmel használod.Lényegesen könnyebb lesz.
-
Sandormaster
aktív tag
Na beszereztem egy padot, műanyag borításút mert egyébként is elég nehéz az egér az előzőhöz képest és így könnyebb mozgatni. Sokat javult meg szokik is hozzá a kezem, ma pl izomláz volt a csuklómban
Sokkal nehezebb mozgatni mint amihez anno hozzá szokott a kezem, de egyre jobban megy, de azért még vannak fenntartásaim vele, de hátha ez is csak szokás kérdése 
-
direwolf
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Nekem megy... szerezz be egy jobb egérpadot.
Próbáltad az érzékenységét lejjebb venni a gombbal? Ez is segíthet... -
Sandormaster
aktív tag
Egyelőre próbálgatom ezeket a beállításokat, ez a "smart move" mit jelöl?
Ezt a "pointer acceleration"-t is próbálgatom még, ha kiveszem akkor fentebb kell venni eggyel a sebességet, de így se lesz jobb.
A mérethez azt tudnám mondani, hogy mondjuk a jobb alsó sarokban ott van a NOD32-nek a kis ikonja XP-ben 1280-as felbontásban, na ott a régi nem lézeres a4tech egeremmel simán tudok kis virtuális köröket rajzolgatni míg ezzel nem
-
Sandormaster
aktív tag
Hát így nehéz megmondani, lényeg az hogy előtte egy putri a4 tech mini usb-s cuccom volt és most azzal hasonlítgatom össze, igaz az vezetékes de az sokkal pontosabb. Még az is bejátszik, hogy ennek szinte az elejében van az érzékelő így a fogása sem mindegy, mert ha hátul mozgatom nyilván nem a megfelelő mozgást kapom, reménykedem benne hogy csak bennem van a hiba, hogy esetleg csak nagyon hozzászoktam a kis egérhez, de akkor is pontatlan az egér, holnap beszerzek egy új egérpadot de sztem nem ez a gondja.
-
direwolf
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
mennyire pici mozgásokat próbálsz? pixelről-pixelre valóban nehéz mozdítani, de amúgy nekem megy (laminált bútorlapból van az asztalom, egérpadot nem használok)
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Próbálgattam, de ez tuti nem a megfelelő működés
Apró mozgásra alig reagál, pl ha egy kis helyen mozgatom, egész egyszerűen nem reagál/pontatlan
pcsába pedig már közvetlen közel ott van a vevő is, mégse jó, létezik hogy rossz, vagy ehhez vmi spéci egérpad kell? -
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok, szert tettem egy ilyen csodára egy Wave Pro pakk keretében és olyan észrevételem lenne, hogy lassú mozgás esetén, amikor csak nagyon picit megyek jobbra vagy balra akkor nem nagyon akar menni. Na most egy szövet egérpadom van ami már kicsit megviselt, nem vmi tiszta, ez lehet a gondja? Milyen egérpad kell egy ilyen alá?
Megjegyzem sokáig egy kis egeret használtam amit ugye nagyon könnyű volt mozgatni, vagyis kis erőkifejtés kellett a mozgatásához, míg ennél lehet az a gond hogy maga a kézmozgásom nem szokott még hozzá
Nagyon kézre áll és abszolút elégedett vok eddig vele, egyedül ez a lassú mozgás zavaró... 
-
direwolf
őstag
Akinek akadozik, talán hasznos: átdugtam egy frontra kivezetett usbre, és ott nekem is akadozott. Próbálgassátok, mert nem minden alaplapi usb csati egyenértékű, van amelyik embedded hubon csoportba van szedve, ezeken akadozik. Keresni kell egy direktet.
-
-
direwolf
őstag
Sziasztok! Hol írja a SetPoint, hogy hány nap van az akkuból? Sehol sem látom. Igaz, nekem Cordless Desktop Wave Prom van, de az egér elvileg ugyan az.
-
sz.9
tag
Hi!
Amikor előszőr indítom az egeret felvillanik az elem jelző zöld fény az egéren. Az imiért van, nem tudjátok?
Egy hét használat után (napi pár óra) lecsökkent 283 napra az élettartam :-))) -
sz.9
tag
Eddig én is pár naponta töltöttem az egeret, sőt egy hosszabb használat után automatikusan dobtam is bele a töltőbe, ne hogy hoppon maradjak másnap. Ez a 284 nap amivel indított az egér nagyon kellemes látvány...ha csak fél évet fog bírni egy töltet elem akkor is kurva boldog leszek :-)))
-
sz.9
tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Én nem szoktam kikapcsolni, felesleges szerintem.
Nekem az furcsa, hogy egyes oldalakat szépen folyamatosan lehet görgetni az egérrel, valamilyekenél meg van egy-egy kis akadás. Nem tapasztaltátok ezt?
A másik akadozősra reagálva, most egy papírlapon használom az egeret és eddig egyszer sem akadt meg egy pillanatra sem. Valószínüleg az asztallapom felületének az egyenetlensége zavarhatja meg éha az egeret. Egérpadot nem használok, lehet, h asztalt fogok cserélni
nem biztos, h hosszú évek után hozzá tudok szokni az egérpadhoz... -
sz.9
tag
válasz
canniball
üzenetére
Sajnos néha most is akad, de nem tudom eldönteni, hogy a rádiókapcsolat miatt, vagy az asztalom felületének egyenetlensége tréfálja meg az egeret. (finom faerezet hatású az asztallap.)
Az egér és a vevő légvonalban 1-1,5m távolságban vannak egymástól, nem hiszem, hogy szakadozna a rádiójel ilyen távon.
A gép hátuljában van a vevő több más kábel társaságában, de ezt tettem a legszálső foglaltba, szóval nem nagyon lehet árnyékolás.Nálam a görgetés kicsit furcsa. Lehet, h az előző egerem után furcsa egy kicsit, de az egyik erőteljesebb görgetésnél akadás nélkül húz egyet , a másiknaél meg akadva. Ez nem tudom miért lehet.
Amúgy nagyon kényelmes és kellemes az egér, hamar hozzá lehet szokni!
-
8nemesis8
veterán
válasz
canniball
üzenetére
hogyan?
Hát átmentem két szobával távolabbra és megkértem hugomat, hogy nézze, hogy működik e? A görgetés a funkciógombok és minden működött.
Mondjuk nem mind1, mert ha a háza egy 5cmes kazánlemezből van
, akkor az szépen leárnyékol. Egyébként megcsak ,mint egy lehetőséget írtam. Ki lehet próbálni, vagy jó lesz vagy nem
-
canniball
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Eddigi megállapításaim:
- nem is olyan nagy, azt hittem ennél gigászibb.
- kéne vennem valami mosható egérpadot, mert néha nehézkesnek tűnik a működése és úgy gondolom ott, ahol már koszos az alátét. (Mondjuk az egyszeri egeremnek ez nem okozott problémát.
)#39
Ha neked két falon keresztül is működött (ezt hogy tesztelted?), akkor szvsz működnie kell a gép hátuljába dugva is. -
8nemesis8
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Nem vagyok a marketingesük ,mivel egyetemista vagyok

Csak ismerősök tapasztalatai alapján ezt lehetett leszűrni eddig.Szegeden nézegettem,meg illetve nemrégen az Europarkban is.
"Ma nem bírtam magammal és én is vettem egyet, ne álljon már a számlán a pénz. "
Kíváncsian várom a véleményedet.

-
canniball
nagyúr
Mint fent írtam én ma vettem meg és a progit még nem raktam fel, így még nem jött elő a probléma...majd holnap.

"Viszont, ha leszedem a progit akkor nem tudom programozni az egeret... netén megmaradnak az utolsó beállítások?"
Nem tartom valószínűnek, szerintem akkor ugrott az egész.
-
canniball
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
"A logitech 3év garanciát vállal és a garanciális ügyintézésük Európai színvonalat tükröz."
Ez nagyon úgy hangzik, mintha te lennél a marketingesük...
"...a MM-ban való tapogatás után, megvettem az MX1100at."
Én kétszer is voltam MM-ben, egyszer sem volt olyan szerencsém hogy ki lett volna rakva.
"Kipróbáltam mit bír a vevője és még két falon keresztül is vette a jelet."
Azt hogy?
"Oldalán gumi borítás van, ami kényelmes és praktikus is egyben."
Kíváncsi leszek meddig bírja...illetve hogy miként lehet tisztítani...Ma nem bírtam magammal és én is vettem egyet, ne álljon már a számlán a pénz.

-
sz.9
tag
válasz
canniball
üzenetére
Köszi, lehet,hogy megpróbálom!
Nálad ez oldotta meg a gondot? Viszont, ha leszedem a progit akkor nem tudom programozni az egeret... netén megmaradnak az utolsó beállítások?
Igazság szerint az asztalom felülete nem teljesen sík, finom faerezetes a laminálása a felületnek, lehet,h ez is néha befolyásaolja a megakadást. -
sz.9
tag
válasz
__Corten__
üzenetére
Kicsit bővebben leírnád mire gondolsz?
Setpoint az a mit az egér mellé kaptam kezelőprogit? -
8nemesis8
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Én elsősorban jelenleg tanuláshoz/programozáshoz, internethez és néha egy kis játékra vettem ezt az egeret. Tehát fontos szempont volt nekem a kényelem. Kezem és megszokás révén nekem csak nagyobb egerek jönnek be, illetve hosszabb távon (4-6óra) sokkal kényelmesebb.
A másik fontos kérdés volt még számomra a megbízhatóság, garancia kérdése.A logitech 3év garanciát vállal és a garanciális ügyintézésük Európai színvonalat tükröz.
Eleint nem gondolkoztam ekkora összegekben, hogy 10ezer fölött egeret vegyek. Hosszasabb utánajárás után ,illetve a MM-ban való tapogatás után, megvettem az MX1100at.Azt kell mondjam eddig, hogy azt kaptam amit vártam. A görgője nagyon jó
Nekem tetszik a beépített gomb is. Jelenleg csak egy noname egérpadom van még most, de ezen is vígan elmegy. Nem ugrál, nem szakadozik. A 10programozható gombra gyakorlatilag bármit be tudsz állítani.Nemsokára kipróbálom CS-ben mit produkál.
Nehezebb ,mint az eddigi egerem,viszont ez sztem megszokható, illetve ha nem játékra kell, akkor talán nem is fontos annyira a súly kérdése. Azonban még az pozitív benne, hogy lehet 1elemmel is használni.
Kipróbáltam mit bír a vevője és még két falon keresztül is vette a jelet.
Nekem picit izzadt a kezem ,de csak a tetején.Oldalán gumi borítás van, ami kényelmes és praktikus is egyben. Pontos fogást biztosít.
Kíváncsi leszek az elemek élettartamára nekem most 283 napot ír ki a szoftver. Kíváncsi leszek

Remélem tudtam segíteni.
Ha bármi kérdésed felmerülne, ne habozz
-
canniball
nagyúr
"Nekem is néha akad...bár nálam lehet,h tényleg messze van egy kicsit a vevő, az is a gép hátuljában az asztal alatt.."
Ez nem lehet indok, ilyen felállás a ~3k-s Logitech egeremnek sem jelent gondot...
Végre azt hittem találok egy fain egeret erre ilyen pitiáner dologgal vágják agyon... 
-
sz.9
tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Sziasztok!
Megy egy elemmel is, mert párhuzamosan vannak kapcsolva az elemek, így egy elemmel is megy, csak kevesebb ideig fogja bírni...igaz elnézve a mostani 284 napomat 2 elemmel, akár lehet kevesebb is egy elemmel :-)))
Nekem is néha akad, bár a tegnapi első napon nem vettem észre, bár nálam lehet,h tényleg messze van egy kicsit a vevő, az is a gép hátuljában az asztal alatt..majd kísérletezem vele.
Én a görgetési sebességet nem tudom beállítani...Valaki tud tanácsot adni?
-
-
wienattwo
tag
Egy darab elemmel is működik, vagy kell bele a kettő? A régebbi mx610-nél volt az, hogy hivatalosan 2 elemmel működött, aztán kiderült, hogy egy is elég neki. Csak mert van nekem egy mx620-asom, de az 2 akkuval elég nehéz.
-
canniball
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A "tisztelt moderator" gondolom a topic hossza/a benne található információk alapján döntötte el melyik marad életben. Ha úgy érzed rosszul döntött keresd fel őt magát vagy ezt a topikot.
De ezért szvsz felesleges kiszúrni azokkal, akik érdeklődnek az egér iránt és szívesen olvasnák a tesztet. Szóval sok szeretettel várjuk a tapasztalatokat!
-
HartgeH3-2.8
addikt
"Láttam, még nincs téma erről az egérről"
Üdvözletem.Nagyon is volt téma erről az egérről ha a tisztelt moderator nem zárta volna le ki tudja milyen indokkal..(épp most akartunk egy részletes tesztet berakni sok infoval mivel eltelt annyi idő hogy lehessen) De ezek után tegye be a franc..

2008.10.10
[link] -
Dracula
őstag
-
nyunyu
félisten
Esetleg masodik, vagy harmadik fulon lehet allitani, hogya Setpoint, vagy az oprendszer kezelje az egerkurzort, de ez a 4.60 es 4.70-es Setpointban bugos, hiaba allitod oprendszerre, akkor is visszaugrik SetPointra.
Hibatlan 4.40 viszont nem tamogatja az MX1100-at.
Pont tegnap raktam vissza, mert 4.70-nel akadozott az MX Revom: meg-megallt 1-2mp-re az eger, olyankor hiaba kattintottam/huztam, nem csinalt semmit.

Netezeskor is idegesito, de amikor strategiai jatekban percenkent csinalta, akkor majdnem a foldhoz vagtam az egeret.

-
juger89
csendes tag
Próbáltam, kikapcsoltam az accelerationt, de nem... ez a típus ilyen ratyi ebből a szempontból, másoknak is van hasonló problémájuk: [link]
Csak érdekes h a régi wireless A4Tech egerem nem csinált ilyet, ez a Logitech 3-4x drágább high end egér meg igen...

-
nyunyu
félisten
-
juger89
csendes tag
hi, most vettem egy mx1100-as patkányt, nekem nem akad, közel raktam a vevőt, de azt vettem észre, hogy ha csak picit akarom mozgatni, valahogy sokkal lassabb lesz vagy alig reagál, v nemtom fura, ti nem észleltetek ilyet? Játékban zavaró, de lehet h csak nem szoktam még meg teljesen, azért érzem úgy.
Másik: Lézeres egérhez milyen egérpadot ajánlotok? -
laolaj
aktív tag
hali.
lenne egy olyan kérdésem h a Seitponot felteszem (MX1000)hez és csak a tools látszik.
a prógramozási rész a + gomboknak az nem látszik és kellene + az egér érzékenység is...mi lehet a baj?
Üdv..
-
Dracula
őstag
Igen, erre közben én is rájöttem!
Van, ahol jó a kattogás, használom is! Máshol meg a végtelenített görgetés.Amúgy külfödi Logi fórumokat olvasgatva az a tanulság, hogy közelebb kell tenni a vevőt. Most átettem a TFT USB HUB-jába, így tényleg jobb lett, nem akad, nincs kihagyás!
Üdv!
-
BigBear
senior tag
Pár hete használok egy ilyen egeret, szerintem nem rossz. Eleinte fura volt a fogása kissé, de kezdem egyre jobban megszokni. Persze ez minden egeremmel így volt.
A görgőnél változtatható a görgetési mód az alatta levő gomb lenyomásával. Azaz mehet "kattogós módban" is. Kihagyást nem vettem észre, nálam nincs ilyen gond.
-
Dracula
őstag
Akkor írok én sajátot...
Vegyes érzéseim vannak az egérrel kapcsolatban. 1 napja használom.
Nagyon szép az egér, szebb, mint az elődje. Kényelmes is, bár a DPI gombhoz ha néha hozzáérek, az zavaró. Én máshova tettem volna.
Nagyon jó a gumirozott borítása az egérnek, abszolút nem csúszik...Amivel nem vagyok megelégedve, hogy néha kihagy az egér, mintha stand-by-ba menne a vevő és nem éled fel egyből. Ilyesmi nem volt sose az MX1000-nél... nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Ez az elemmel való takarékoskodás miatt van?
A másik a görgő. Azt hittem, hogy ez a görgő hasonlóan megy, mint az MX Revolution-nál, de nem olyan. Viszont fokozatmentes, ami jó és szép sima görgetést tesz lehetővé.
De pont ezért, néha "visszarúgózik", ami miatt az "előre" görgetés után náha jön egy pici "hátra" is... nem tudom, miért van ez. Játékban különösen zavaró volt, főleg zoom-nál.Talán csak jobban kell szoknom ezt a görgőt.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Láttam, még nincs téma erről az egérről, és szeretnék érdeklődni róla.
Jelenleg Mx1000-ret használok teljes megelégedéssel már kb. 4 éve, és
szerintem a Microgear miatt méltó utódja lehet az 1100.Olyan tapasztalat is érdekelne, hogy mx1000 után milyen az egér, vagy csak újjonnan, más egér után használva.
Kösz!

Aktív témák
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mesterséges intelligencia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eladó Logitech Z506 5.1 számítógép hangszóró szett.
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro / 36GB / 512GB SSD / Magyar bill. / Garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Igen megfelelő lehet, stratégiához meg sztem kifejezetten jó is, mert kényelmes.
de nem mindig és ez a baj, mert az ilyet gariztatásnál úgy veszik, hogy "nincs is semmi baja" 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Inkább asztalcsere 

Végre azt hittem találok egy fain egeret erre ilyen pitiáner dologgal vágják agyon...