- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- SSD kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
Sigismund
tag
Üdv!
Tervezgetem hogy veszek egy ilyen egeret, csak az volna a kérdésem, hogy valszeg aksis lesz. Még így is megéri? Azt hallottam, hogy az aksis verziók nem a legjobb ez mennyire igaz?
-
Dracula
őstag
-
Warek
tag
Ha a gyárilag kapott elem lemerült az egérben kicserélhetem benne ceruzaakkura? És abból bármekkora kapacitásút tehetek bele?
-
zlotyi
csendes tag
Kis *** vagytok, mindegyikőtök csak játszik, kár a kezetekbe ilyen holmi.
[ Módosította: philoxenia ]
-
zlotyi
csendes tag
Arról szeretném a tapasztalataitokat kérni, hogy Photoshopban (vagy más, esetleg CAD programban) a görgő lenyomásával működtetett "realtime pan" funkció hogyan működik?
Ezekhez az alkalmazásokhoz az MX510 és utódai a legjobbak, de zsinórosak ugye. Ez a görgő viszont más, és a MM-ban nem próbálhattam ki működés közben.. köszi -
Dracula
őstag
Ja a témához annyit, hogy kb. fél évet bírt a hozzáadott Duracell elem, ami szerintem igen jó! Elég hamar lekapcsol takarékos módba az egér, és ilyenkor egy kis idő amig feléled, de cserébe sokáig bírja az elem.
Azóta egy tölthető akkuval használom, az kevesebbig bírja a SetPoint szerint.
Most 34 napot ír, és kb. 1,5 hónapja van benne.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Pedig én nem találtam anno... na mnd1, az én topicom nyert, de nem direkt volt!

Üdv!
-
KrAt
veterán
Lassan 1,5 hónapja van meg a rágcsáló, 3 hete alacsony az egér töltöttségi szintje, 1 hete kritikus
És még megy...
Első használatra az 1+ hónap fullos, pedig kurvasokat használom.. És sose kapcsolom ki 
-
nyunyu
félisten
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Ezt honnan szedtétek le? Mert amit a logitech (vagy akármilyen) oldalról leszedek az kínaiúl akar elkezdeni telepíteni.
Csak a next gombot kell nyomogatni, aztan feltelepul az magatol, nem kell tudni kinaiul hozza.
Egyebkent az elso ablak aljan levo legordulo menuben a 13. menupont angolra valtja a telepitot.

-
canniball
nagyúr
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Miért csodálkozol, ma már minden Made in China...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
válasz
Tutivesztes
üzenetére
Én innen.
-
canniball
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
MÉg mindig nagyon bejön már hosszas használat után is az egér, egyedül egy bajom van vele, ami sokszor idegesít.
Általában lendkerekes módban hazsnálom a görgőt és ilyenkor amikor keveset lapozok néha visszafelé is gördít:S Nagyon érzékeny.
Gondolom másnak is fennáll néha ilyen problémája? -
mikloss
tag
Két hete kaptam ezt az egeret csak így önmagába és nagyon bejött. Eddig csak vezetékeseim voltak(Geniusok), de ez fényévekkel jobb! Az AA kiadású van nekem, jó benne, hogy egy elemmel is működik. Ha Energizer Ultimate Lithium elemet teszek bele akkor még a súlya sem zavaró. Valami 200 napig bírja vele az egér azt írta ki, de aztán letöröltem a progiját mert sok rosszat hallottam róla.
Azt nem tudjátok, hogy a rejtett gombot a logitech program nélkül nem-e lehet valahogy programozni? -
GyureX
tag
Írtál valami új vevőről, amit a revohoz adnak, meg az újabbakhoz. Az lehet, hogy jó lenne? m
Mert akkor kérnék egy linket, mert én akárhogy kerestem a logi honlapján nem találtam.
Amúgy az egyik vevőm gondolom a régi fajta, amin van egy connect gomb, amit az egérhez adtak, az meg gondolom az a féle, amit a gyárban már párosítottak. -
GyureX
tag
Már fél órája próbálgatom, de eddig semmi.
Ha a desktop vezérlője van bedugva, akkor a re-connection utility el se indul, mármint kiírja, hogy csatlakoztassam a vevőegységet.
Ha meg az mx1100 vevőegységével indítom a progit, nem is ezeket írja ki.
Bár próbáltam progival, progi nélkül, így is úgy is, de semmi.Amúgy arra még kíváncsi lennék, amit a pro kiszereléshez adnak vevőegységet, akkor az megint egy más fajta, netán az ahhoz járó mx1100 is valamiben különbözik?
-
nyunyu
félisten
Valamelyik eger topikban nemreg leirtam, hogy kell paroztatni a 2.4GHz-s kutyuket, azt probald meg eljatszani a desktop vevoje+MX1100, aztan masik gepen az MX1100 vevoje+LX8 felallasban, aztan a vegeredmenyre kivancsi lennek.
-
GyureX
tag
Hello!
Nekem is lenne egy kérdésem, hátha van rá megoldás.
Szóval először egy desktop wave pro-t szerettem volna venni, de az épp nem volt, és mivel barátnőm laptopjához úgyis kellett volna venni még egy egeret, így lett egy sima desktop wave, amihez lx8 jár, meg külön egy mx1100.
Én naív azt hittem, hogy mindegyikhez egyforma vevőegység jár. Szóval kibontás után, összedugva, szomorúan tapasztaltam, hogy egyik a másikkal és fordítva, nem kompatibilisek. Legalábbis eddig nem jöttem rá.Esetleg van valakinek valami ötlete?
-
lumber_hw
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek!

-
nyunyu
félisten
Expert nagykerben 11.6+fat irnak az MX1100R-re, tobbinel viszont arlistan sem latom.
Sima MX1100 10.1+fa. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
lumber_hw
csendes tag
Én is erősen szemezgetek az egérrel, de mindenképpen az akksis változat érdekelne, viszont a billentyűzetre abszolút semmi szükségem nincs. Van köztetek esetleg olyan, akinek sikerült hasonló módon (csak akksis egér, no bill.) beszereznie az MX1100-at és ha igen, akkor honnan?
-
canniball
nagyúr
válasz
Freeman6600
üzenetére
Nálam 3 Logitech rágcsáló sem zavarta egymást (ha nem tévedek ezeknek dedikált csatornájuk van).

-
direwolf
őstag
válasz
Freeman6600
üzenetére
A Wave Pro és az s510 Cordless Desktopok nem zavarják egymást, ezt tapasztatból mondom.
-
Freeman6600
csendes tag
Én is tervezem hogy a napokban veszek egy Logitech MX1100 egeret.
Nekem most egy Logitech EX110 bill.+ egér kombóm van. Szerintetek nem fogja a két vevőegység bezavarni egymást? Vagy az eszközök jelei egymást..
Műszakilag ilyen szempontból nem nagyon értek az IT dolgokhoz azért kérdezem
-
nyunyu
félisten
Vagy ha a gépet kikapcsolom nem kap jelet és nem merül?
Merulni merul, de par perc nemhasznalat utan atmegy energiatakarekos uzemmodba, es tizedannyit sem fogyaszt, mint hasznalat kozben, mert ilyenkor csak parszor nez ra a feluletre masodpercenkent.
Amint elmozdulast erzekel, vagy megnyomod valamelyik gombot automatikusan teljes sebessegre kapcsol.Szoval kapcsolgatni csak akkor erdekes, ha tobb napig nem hasznalod.
-
Warek
tag
Ki kell kapcsolni az egeret éjszakára? Vagy ha a gépet kikapcsolom nem kap jelet és nem merül?
-
Warek
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen egeret. Az alján lévő talp nem az igazi, a g5 sokkal jobb volt, nem tudjátok hogyan lehetne rajta javítani?
-
canniball
nagyúr
válasz
direwolf
üzenetére
Nem tudom Sandormaster egerébe pontosan milyen akksit tett a Logitech, de egyrészt ha nem tévedek csak egy van benne, másrészt nálam (egy korábbi egérben) a Duracell elemek kb. úgy teljesítettek mint a 2500mAh-s akksik. Meg gondolom az sem mindegy a kolléga hogy töltötte fel.
-
canniball
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Ha már így felvetődött számoljunk: kb. 1,5 hónapja vettem, amikor beüzemeltem kétszázvalahány napot írt; azóta csökkent 15%-ot az elemek töltöttsége (most 85%-on vannak) így a SP 73 napot ír.
Szvsz érdemesebb inkább az elemtöltöttséget figyelni, mintsem a napokban írt zagyvaságot.
-
8nemesis8
veterán
Én meg lassan 2hónapja használom, napi 6óra megvan és még így is 213nap van hátra

-
direwolf
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Szép-szép, de a OFF MS Wireless optical 2.0 ON itt a cégnél 2db Duracell Plus-al fél éve megy napi 8+ órában (hétvégén viszont pihen)

-
Sandormaster
aktív tag
Na lemerült az egerem....34 nap kellett hozzá
amiben napi 6+ óra használat benne van tuti, úgyhogy elégedett vok a teljesítménnyel 
-
KrAt
veterán
semmi, csak koszos volt a lézer

-
mhn
tag
sziasztok!
most tervezem az egér vásárlást én is.
eredetileg mx620-ast néztem ki, de most látom, h az az ipon webáruházban ugyanannyi az mx1100 mint az mx620. 13k (bár lehet mire elérek a boltba már nem ennyi lesz
)
esetleg az mx620-ról van vkinek tapasztalata (erről nem találtam topicot)
én photoshop-ozok néha szval fontos lenne, h pixelenként reagáljon a mozgásra
korábban volt egy sima RF piros fényes alap logitech egerem (vmi egér bill. kombó volt a pontos típusát már nem tudom) azzal mondjuk boldogultam (reagált kis mozgatásokra is)szval esetleg vki tudna pro/kontra mondani vmi összehasonlítást az mx620-hoz képest
(tudom ez nem az a topic, de hátha mégis...
)köszönöm!
-
nyunyu
félisten
válasz
direwolf
üzenetére
Van egy olyan beállítás setpointban, hogy gamedetection...
Ja, csak a speed+acceleration-t akkor sem engedi fuggetlenul allitani

Aha, mozgast SetPoint implementation-re allitva engedi.
Csak emlekeim szerint a SP implementation bugos, neha rosszul inicializalja az eger sebesseget a gep felebresztesekor, figyelmen kivul hagyja, hogy nalam acceleration OFF-on van
-
KrAt
veterán
Lassan már kezdem megszokni az egeret, be kellett lőni (elég kukacos vagyok, nekem tökéletes legyen) de így Winben egész használható, játékok alatt kell még szokni a gyorsítást, de jó..
-
Macika66
addikt
Persze ez csak marketing duma, de azért van benne igazság.
Nem marketing duma. Valóigaz, hogy a sima NiMH akksik 3-4 hónap alatt elveszítik a töltöttségük jelentős részét.
A Ready2Use, a Recyko, az Infinium vagy az Eneloop pedig nem!
A 21. század akkumulátorai!Félig off:
A Canon 40D-met is 6 db Recyko-val hajtom, hihetetlen, de 4-500 képet tudok vele lőni egy töltéssel! -
KrAt
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Ahham, full szabvány cucc
Ezért is örültem, mert minimálisan volt drágább, mint a sima verzió, de ha gáz van, akkor csak töltöm usb-n, meg adtak hozzá rendes akksit, ami nem hátrány, h nem kellett 1-et vennem 
Súlyra nem tudom, szerintem teljesen jó a súlya, nehéz, de nem túl nehéz
Majd lemérem a konyhai mérlegen 
-
KrAt
veterán
Na megvettem, Recharg verzió lett. Elsőre jó, belőve a gombokat, hogy melyik, mit csináljon, tökéletes.. Nem is tudtam, h van gomb a hüvelykujjamnál is
Rejtett gomb..Amúgy egy darab 2000mAh-s Sanyo Eneloop akksi van benne, cserélhető, tök szabvány ceruzaakksi

-
polo88
csendes tag
-
Sandormaster
aktív tag
Mert attól, hogy töltöd még közben tudod használni az egeret, a jelet továbbra is a vevő veszi közben pedig a konnektorba dugott töltő egységről megy a nafta az akksiba. Bár nálam nem a konnektorba hanem az egyik USB portba van dugva, egyébként nagyon leleményes megoldás szvsz, hogy a még e-közül is választhatok, hogy konnektorból vagy usb-ről töltöm

-
HXY
addikt
Miért írják a tesztekben, hogy a szettben vásárolt egeret lehet vezetékkel is használni?
Honnan veszik ezt? A hasukra ütnek? Vagy hogy tesztelnek? -
polo88
csendes tag
Vettem egy logitech desktop wave pro billentyűzet-egér szettet. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A billentyűk finoman járnak, az egér is kényelmes.
A vásárlás oka: eddig egy trust mi-6200 egerem volt, de a görgője a 3 év alatt kikopott, illetve a billentyűzetem shift, space gombjai is megviselődtek, illetve a kábel elszakadt, szigetelőszalag tartotta egyben.
Tapasztalat az egérről:
nagyon kényelmes, a vártnál könnyebb. Eddig ragaszkodtam a vezetékes egerekhez, mondván a zsinór úgysem zavar, és legalább könnyű is az egér. Nos, a rádiós egér tényleg nehezebb, de nem annyival, hogy kényelmetlen legyen, nem hardcore gamerek is bátran használhatják.
Ez az egér és a trust mi-6200 közti egyetlen hasonlóság, az a design. Mindkettő nagy és szürkés, de fogásra teljesen mások. Sokkal kényelmesebb a Logiteché. A trust mérnökei mintha csak azt mondták volna: csináljunk egy kényelmes egeret => csináljunk nagy egeret. A logitechében érezhető a gondos tervezés és innováció.A setpoint progi nagyon jó, 1-2 hiányossága persze azért van (pl nem tudom, miért kerül 13MB-ba egy ilyen progi futtatása, illetve miért nem lehet pl a zoomolás mértékét tetszőlegesen növelni). A legjobb, hogy az eredetileg számomra haszontalan dpi gombot zoomolásra kalibrálhattam be, így böngészés közben az IE vagy az FF, vagy szövegszerkesztés közben a word nagyítja a doksit. Legkevésbé a görgő oldalirányú görgetését használom ki. Habár a folytonos görgetés nagy újdonság, mégsem használom ki, mert úgysem tudja a videókarim és procim olyan gyorsan renderelni a tartalmat, hogy akadás nélkül vigye, akkor meg úgyis az oldalsó csúszkát használom.
Az egér talpán 3 db csúszófelület van, amik egyrészt jól csúsznak, másrészt kicsit puhák is, így nem zörögnek a kemény felületen. Én nem használok egérpadot, furnérlapon faerezetes-mintás asztalon használom, teljesen akadásmentesen. Az egér kicsit rövid a gyűrűsúj-kisujj irányában, de ez betudható annak, hogy az átlagosnál hosszabb ujjaim vannak. Mondjuk elképzelhető, hogy a célközönség ujjhosszai az átlagemberékhez képest hosszabb, vagyis az egér az átlag célközönségi embernek valóban rövid.
Akksi és rádió: napi 6 órát használom az egeret. Ez idő alatt a setpointban a töltöttség állapota a very goodról a goodra csökkent. Az egérben 1db AA újratölthető, 2000-es akksi van. 1 hét alatt sztem a töltöttség magától lemenne ennyire, tehát az egér fogyasztása tényleg alacsony.
Amikor a vevőegység a számítógép hátuljában volt, előfordult, hogy akadozott az egér vagy a billentyűzet bevitele, de miután átettem a monitorra, nem tapasztaltam a problémát. Persze a véletlen miatt is lehetett ez, nem kísérleteztem sokat.
Ajánlom mindenkinek az egeret, és javaslom, hogy aki legalább napi 2 órát tölt gép előtt, mindenképp ruházzon be egy jó egérre és billentyűzetre. Megéri! Az egeret amúgy az europarki Saturnban biztos meg lehet tapizni. -
8nemesis8
veterán
válasz
morfeus08
üzenetére
Bocs, hogy csak most írok, de sok a kötprog

Nah egyébként teljesen jó lesz neked ez az egér.Mert ahogyan nézem főleg olyan dolgokra kell, ahol fontos a kényelem nagyrészt. Netezés, wow
Sok időt felemésztenek.Szerintem megéri az árát, pláne, ha azt nézed, hogy 3év garancia van rá.Annyi idő alatt meg bőven megszolgálja a rá kiadott pénzt.
-
direwolf
őstag
válasz
Sandormaster
üzenetére
az akksis csak egy akksi, az elemes meg két elem. Furcsállanám ha nehezebb lenne

-
morfeus08
tag
válasz
Sandormaster
üzenetére
Kösszi Sándor
Még csak annyi kérdésem van hogy a súllyát megtudnéd mondani?meg h kb milyen josszú milyen széles
Kösszi
Aktív témák
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mesterséges intelligencia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eladó Logitech Z506 5.1 számítógép hangszóró szett.
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro / 36GB / 512GB SSD / Magyar bill. / Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest