- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Dracula
őstag
Akkor írok én sajátot...
Vegyes érzéseim vannak az egérrel kapcsolatban. 1 napja használom.
Nagyon szép az egér, szebb, mint az elődje. Kényelmes is, bár a DPI gombhoz ha néha hozzáérek, az zavaró. Én máshova tettem volna.
Nagyon jó a gumirozott borítása az egérnek, abszolút nem csúszik...Amivel nem vagyok megelégedve, hogy néha kihagy az egér, mintha stand-by-ba menne a vevő és nem éled fel egyből. Ilyesmi nem volt sose az MX1000-nél... nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Ez az elemmel való takarékoskodás miatt van?
A másik a görgő. Azt hittem, hogy ez a görgő hasonlóan megy, mint az MX Revolution-nál, de nem olyan. Viszont fokozatmentes, ami jó és szép sima görgetést tesz lehetővé.
De pont ezért, néha "visszarúgózik", ami miatt az "előre" görgetés után náha jön egy pici "hátra" is... nem tudom, miért van ez. Játékban különösen zavaró volt, főleg zoom-nál.Talán csak jobban kell szoknom ezt a görgőt.
Üdv!
Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest