Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Tényleg igazán nehéz megtalálni: Saturn, Media Markt, Lord Computer... Bármelyikbe besétálsz, és elédrakják.
Ráadásul egy használt cuccot új árán adni elég érdekes. Mindenesetre áruld nyugodtan ennyiért, én csak egy tanácsot adtam, hogy vidd kicsit lejjebb az árát, mert így a kutyának sem fog kelleni. -
Uzuriel
csendes tag
''Everybody can bargain'' h egy régi sláger átiratát idézzem!
ja persze h van olcsóbban csak találd meg! -
Misike
tag
Hát először is thx, hibás volt a kormány, visszavittem,kicserélni nem tudták így hát visszaadták a lét.
Amúgy meg én is a Lordnál vettem 26500 hufért, az más kérdés, hogy most nincs nekik, azért nem tudták cserélni: jövő hétre ígérik.
Monnyuk a Lord Logitechben extrém olcsó, de máshol is 30K környékén van egy MOMO, használtért 29K nagyon sok szerintem is.
30K-ért azonnal újat hozok garanciával, kiszállítva.
[Szerkesztve] -
Uzuriel
csendes tag
''csak racing''
-
Uzuriel
csendes tag
Hi!
ha valakit érdekel egy logitech MOMO, 1 hónapos, alig használt, kitünő áll.ban.... 29K-ért írjon ide,de inkább ide tomtheslayer@freemail.hu. -
Misike
tag
Hi all!
Kis gondom van a momóval!
Szal kormány helyén, minden kábel bedugva. Driver feltelepít, vezérlő felismer. A kalibrálásnál gombokra, pedálokra, váltókarra reagál, de mintha a kormányforgatásra nem. A kormányt jelző ábra legalábbis nem mozdul. Aztán egy idő után elfordul jobbra és úgy marad.
Colin alatt ugyanez: gombok, pedálok OK, kormány forgásra semmi.
Én vok lámi, vagy esetleg a kormány rossz? -
Mosqu!to
addikt
A pedálok potija egy idő után szar szokott lenni, pontosabban kikopik, ezért kicsit módosítani kell rajta Mozso írásai alapján: Bővebben: link
Ez abban nyilvánul meg, hogy valamelyik (nálam a gáz) maxra benyomva nem éri el a maximum értéket, illetve teljesen pontatlanná válik, ami azt jelenti, hogy teszemazt benyomod félig a pedált, majd ott fixen tartod, de a gázadás értéke fel-alá ugrál. Másik dolog, ami még történni szokott, hogy a pedált elengedve még mindig minimálisan benyomva marad. Ez pl akkor szar, amikor fékezel, majd elengeded, és a fék még mindig fog. Mintha kézifékkel mennél... -
Mosqu!to
addikt
Ez azon múlik, hogy az ember mennyire veszi komolyan. Egy momo sokkal precízebb, pontosabb és komolyabb, mint egy Formula. Sok szopás nincs vele, 1x jól meg kell csinálni a pedálját, és utána hibátlanul működik. Ha neki megér +13e Ft kiadást egy kormány, akkor vegye. Csalódni nem fog, de a pedált szinte biztos, hogy meg kell majd csinálnia. (kb fél órás munka...)
-
Misike
tag
Hi all!
Haverom venne kormányt, a Formula Force GP és a MOMO között őrlődik, nem tud dönteni. Ahogy olvasom itt sok a szívás a MOMO-val. Ennek ellenére megéri MOMO-t venni főleg úgy, hogy 13 rugóval drágább, mint a Furmula, vagy bőven elég az utóbbi? -
Mosqu!to
addikt
Ennyire ő sem hülye, ha nincs leengedve, akkor a kormány lapjához ér a karom vége, tehát oda csak egy papírlap férne be... Nekem amúgy még vastagabb az asztalom, mert elöl van egy merevítő, és így 56,5mm
Amúgy elég érdekes, hogy arra nem fér fel, mert én most lepattintgattam a kis fejeket, és be tudtam fogni a fülekkel is!
Kösz az ötletet!
[Szerkesztve] -
HoZo
csendes tag
Valószínűleg te is kihagytad a használati utasítást.
A kormánykerék mögötti burkolatot le kell emelni, és ott találod a 'horgokat' szorító nagy műanyag csavarokat, amivel kiengedheted, illetve visszahúzhatod. Nem tudom, hogy mennyire lehet kiengedni, de szerintem 4 centire fel lehet szerelni. -
PrinczA
őstag
up
-
PrinczA
őstag
Most kaptam egy ilyen kormanyt, de sajna a ''horgokat'' nem tudom beakasztani az asztalomba, mert nagyon vastag az asztal 4cm.
Nem lehet azokat egy kicsit kihuzni?
[Szerkesztve] -
macy
addikt
Na nekem is akadt egy kis gondom a Momoval. A Toca2-ben sehogy nem tudom
működésre bírni. van valakinek ötlete? -
Bundi0
csendes tag
Hi all!
Van egy ''kis'' gondom:
-Javításkor elbasztam a pedálom (Logitech MOMO Rcing Wheel) -> szeretnék újjat venni (CSAK PEDÁLT) de nemtudom hogy hol és azt se hogy mennyiért vesztegetnek egy ilyen pedált... Ha tudtok segíteni lécci írjatok..(ha van eladó az is érdekel) köszi előre is -
b.bone
senior tag
megtaláltam. belinkelem. valakinek még jól jöhet
Bővebben: link -
b.bone
senior tag
nekem is szívózik a momo-m.
ugye plug&play. rendben is van. pluginolom megyek undergroundozni működik frankón. de pár perc játék után a gáz nem működik rendesen. nem megy padlóig. ha megnézem a propertiesnél, pont a piros alatt marad.
ilyenkor kihúzom, visszadugom. utána megy csutkán. de 10 perc mulva megint xar
kb egy hete van meg. eddig nem csinálta. most kezdte el
ez valami közismert, orvosolható hiba vagy garisgame? -
Switchblade
csendes tag
AZ a kerdesem lenne, hogy Magyarorszagon hol lehet kapni THRUSTMASTER FERRARI F1 FORCE FEEDBACK kormanyt? Ha valaki segiteni tud, azt szoljon.
Elore megkoszonom -
Manta
tag
És nekem is lötyög, én is megnyugodtam.
-
Manta
tag
Nekem Wingman FF GP van, és LFS-ezek vele. Először nem akart force-os lenni, talán drivert cseréltem, nem emlékszem, azóta is teljesen jó.
-
I_Am
veterán
msn-en már érkezett segítség neki.
-
Zsebröfi
tag
Hali!
Nekem ugyan nem momo van, csak sima Wingman Formula Force GP. A ''lötyögés'' (szerintem) teljesen természetes, hiszen a force feedback miatt nem lehet teljesen fixre rögziteni, mivel a rázódások miatt kell ennyi hely. Remélem érthető voltam
De ha hülyeséget írtam javítsatok ki! -
Mosqu!to
addikt
huh, de rég volt már ez!
Újabb problémám lenne a kormánnyal kapcs: ''lötyög'' a kormánykerék, és ez baromi zavaró. szétszedni nem mertem, garancia, meg egyéb dolgok miatt. Szóval lehet ez ellen vmit csinálni? Szétszedhetem? Ha lehet, akkor mit kell és hol?
[Szerkesztve] -
Davevagyok
tag
Nem tom mit esztek ezen az elefesen (biztos a csodás fizikát
), de akkora egy gány sz*r (szerintem), hogy csak na. Bána hang, béna grafika, szánalmas az egész-kiv. fizika.
-
rATdrAgOn
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
heeellpp meee!
valakinek csak van ilyen kormánya, az igazán segíthetne be-kalibrálni. fogalmam sincs, h kormányt hogy kell belőni, mert még sosem volt.! -
Mosqu!to
addikt
szal adott 1 Logitech MOMO Racing kormány, net tom, hogy hogyan kell beállítani stb, h működjön a játékokban. Szal feltettem a drivert és utána mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest