Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Ebből már nem lehet kapni magyart jól látom?
-
duke
aktív tag
Lehetseges, hogy az usb porttal van gond, meg kene merni terheles kozben a feszultseget.
Masik, hogy NIMH akuk tolteseben mindig van nemi bizonytalansag. A rossz erintkezes miatt, a toltes veget jelento feszultseg esest nem lehet mindig pontosan felismerni, igy neha tul tolti, neha elobb leallhat a toltes. Nalam is neha szarakodik, tobbsegeben vegig tolti, de van hogy egy ora mulva leall toltes kozben, amit persze ujracsatlakozas, vagy ki be kapcsolas utan folytat. Meg ez toltottseg jelzo 3 led is nagyon bena.
Nalam a teljes feltoltes utan, fel ora hasznalat utan, mar csak 1 led vilagit, mikozben a kapacitas 90 %-a meg hatra van, szoval nem er semmit, meg csak kb sem lehet kovetkeztetni a toltottsegre.
Kar hogy nem liion akuval oldottak meg, ott biztosabban lehet meghatarozni a toltest. -
Gabró
tag
Vettem egy ilyen billentyűzetet, és nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve.
A gondom, hogy kicsit lassan tölt az akkuja. A hozzáadott kábellel usb portról töltöm, és 5-6 óra alatt egy rovátkát töltött fel. (a billentyűzetet nem kapcsoltam ki, de nem is volt töltés közben aktívan használva. A user manual szerint ennyi idő alatt teljes töltöttségen kellene lennie. Nektek mi a tapasztalatotok?
-
nihill
őstag
Felhoznám a topikot, lehet valahol magyar enter gombot venni hozzá, mert az enyém eltörött
A vicc az hogy 3 év alatt már a második, és nem játszom vele, irodában használom. Az elsőt kidobtam, ezt már nem akarom 1 gomb miatt ha lehet... -
duke
aktív tag
Jó kis billentyuzet, mar meg van 2 honapja, de meg mindig szeretem nezegetnj a sotetben.
Egy dolgot lehet ellene felhozni, az arat. Megiscsak mostmar egy 5 eves billentyuzetrol van szo, es meg mindig, uzlettol fuggoen 30 ezer korul adjak. Ha nem kaptam volna el pont, egy karacsonyi akciot a mediaban, lehet hogy nem vettem volna meg.
-
dime27
őstag
No csatlakozom a klubbhoz egy ilyennel Varázslótól rendeltem és egy k400-at vált majd le!
Remélem nem bántam meg, hogy ezt a modellt választottam
-
duke
aktív tag
-
GBRDVD
tag
Sziasztok! Logitech K520-asomat váltanám ilyenre. A kérdéseim, hogy tényleg ennyire gyorsan (pár mp) elhalványul a fény? Nem baromira idegesítő ez? Nem lehet beállítani, hogy folyamatosan világítson, mondjuk 1-es fokozaton? Légyszi írjon valaki pár mondatot, akinek van ilyen típusa. Thx!
-
randras
veterán
Valaki nem lőne egy HQ fotót a magyar kiosztásról billentyűk mérete, elhelyezkedése miatt?
Illetve ha valakinek volt már Logi K270, és tudja milyen kib*szottul hangos, ahhoz képest jelentősen halkabb, ugye?
-
Klarsa
tag
Valakinek nincs egy ilyen billentyűzetből rossz, nem működő darabja. Mert sajnos az enyémnek az egyik gombja eltörött és pótolni szeretném valahogy.
-
Đusty
addikt
Valaki írna róla véleményt aki játékra is használja? Például az érdekelne, hogy autóversenyezni jól lehet-e vele, nincs érezhető késés a vezetékes bill.-hez képest?
-
Nekem 2 is van belőle, de nem rég óta.
Az elsővel picit átvertek (mert elfelejtették említeni, hogy tele lett öntve valami ragacsos fenével, amire a szerviz hívta fel a figyelmem, mikor elküldtem nekik gombcserére... szerviz visszaküldte, hogy nem vállalja).
A hétvégén szétszedtem darabjaira és megtakarítottam, most működik rendesen és tiszta is. Ellenben szétszedés közben eltörtem ezt azt... rendeltem hozzá gombokat és tartó elemeket.A másikat 3 hónaposan vettem garanciával és ~2 hónapja használom... nagyon tetszik és nem is koszolódik annyira, de egy nagy titka ennek is van... takarítani kell rendszeresen
Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vedd meg bátran
!
-
Ma lettem tulajdonosa egy K800-nak, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egy dologgal nem jutottam eddig dűlőre: nem tudtok valami módot rá, hogy a sleep gombra rá lehessen konfigurálni a hibernálást? -
gezatata
aktív tag
válasz
antivirtuoz #8 üzenetére
ok, akkor még várok a válaszra
-
gezatata
aktív tag
válasz
antivirtuoz #6 üzenetére
köszönöm szépen válaszod
-
antivirtuoz
tag
Nagyjából 16-18 órán át bírja az akkumulátor. Persze ez sok mindentől függ: DPI, report rate és van egy "power mode" beállítás is három fokozattal: power saver, normal gaming, max gaming (én normal gaming módban használom, maximum report rate mellett. változó DPI-vel).
Általában este kábelre dugom, s kikapcsolt gépre kötve is reggelre fullra tölt. -
gezatata
aktív tag
az akkuja mennyit bír? valami megközelítő információ is jól jönne
-
Klarsa
tag
Valaki haszálta már játékra, mert én egy ilyet szereték venni de nem találtam sehol infót róla? Hogy van-e késés?
-
Viktor81
senior tag
válasz
antivirtuoz #1 üzenetére
Szia !
Nekem van ilyen bill.-em egy Performance Mouse MX tarsasagaban. Mindketto egy csoda.
Kerdeseidre a valasz:
- nem, a design attetszo muanyag nem eltavolithato
- a megvilagitas 4 fokozatban allithato, vagy teljesen kikapcsolhato, ill, egy fenyerzekelo szenzor segitsegevel, kikapcsolas vagy (asszem) 3 ora hasznalatlansag utan a szoftver a helyseg fenyviszonyaihoz igazitja. Egyebkent nagyon egyenletes elosztasu es a gombok kozott nem sok feny szurodik ki.
Sajat velemeny: a gombok valahol feluton vannak laptop ill normal bill. kozott (mm a leutesi ut hosszaban) de szerintem nagyon kenyelmes, csendes. Egy feltoltessel nagyon sokaig birja (nalam ez kb 3 honap) ja es a toltottsegvisszajelzo teljesen korrekt modon tajekoztat. Nagyon sok jot tudnek mondani rola, ha kerdesed van, szivesen valaszolok.
Egy negativum: az ar (nekem az egerrel egyutt 45-be kerult), de megerte ! Szerintem nem fogod megbanni, ha megveszed (bar jatekra nem tudom alkalmas-e, ill. akarsz-e jatszani vele)Udv.: Viktor
-
szkabrasz
csendes tag
válasz
antivirtuoz #1 üzenetére
Nekem ilyenem van nagyon jól működik .
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Már elég régen megjelent a K800 vezetéknélküli billentyűzet a Logitech-től.
Először csak angol (US és EU) kiosztásban gyártották, hozzánk is ezek jutottak el elég magas áron. Néhány hónappal ezelőtt azonban megjelent a magyar kiosztású változat.
Nagy szükségem lenne egy világító billentyűzetre, mivel esténként egyáltalán nem látom a billentyűket. Nem szeretném ecsetelni a megvilágítási problémákat!
Mivel a K800 Logitech. szép és vezetéknélküli, nagyon tetszik - első ránézésre. Sajnos azonban még egyáltalán nem találkoztam semelyik üzletben sem vele, így nem tudtam kipróbálni.
A kérdésem tehát, hogy milyen, mennyire jó a világítás, mennyire néz ki jól vagy rosszul a szélén körbefutó átlátszó műanyag (eltávolítható-e).
Esetleg tudtok jobbat (jobb, magyar kiosztású, világító billentyűzetet)?
Szintén ilyen a Gigabyte K8100 Aivia (szintén kapható magyar kiosztással), viszont tudni kell, hogy a laptop/notebook típusú lapos billentyűzetet részesítem előnyben (nagyon nem szeretnék magas billentyűket).
Tudom: nem könnyű! De hátha van ilyen, hátha ilyen a Logitech K800!
Előre is köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét!Antivirtuoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest