Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
antivirtuoz
tag
Nagyjából 16-18 órán át bírja az akkumulátor. Persze ez sok mindentől függ: DPI, report rate és van egy "power mode" beállítás is három fokozattal: power saver, normal gaming, max gaming (én normal gaming módban használom, maximum report rate mellett. változó DPI-vel).
Általában este kábelre dugom, s kikapcsolt gépre kötve is reggelre fullra tölt. -
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Már elég régen megjelent a K800 vezetéknélküli billentyűzet a Logitech-től.
Először csak angol (US és EU) kiosztásban gyártották, hozzánk is ezek jutottak el elég magas áron. Néhány hónappal ezelőtt azonban megjelent a magyar kiosztású változat.
Nagy szükségem lenne egy világító billentyűzetre, mivel esténként egyáltalán nem látom a billentyűket. Nem szeretném ecsetelni a megvilágítási problémákat!
Mivel a K800 Logitech. szép és vezetéknélküli, nagyon tetszik - első ránézésre. Sajnos azonban még egyáltalán nem találkoztam semelyik üzletben sem vele, így nem tudtam kipróbálni.
A kérdésem tehát, hogy milyen, mennyire jó a világítás, mennyire néz ki jól vagy rosszul a szélén körbefutó átlátszó műanyag (eltávolítható-e).
Esetleg tudtok jobbat (jobb, magyar kiosztású, világító billentyűzetet)?
Szintén ilyen a Gigabyte K8100 Aivia (szintén kapható magyar kiosztással), viszont tudni kell, hogy a laptop/notebook típusú lapos billentyűzetet részesítem előnyben (nagyon nem szeretnék magas billentyűket).
Tudom: nem könnyű! De hátha van ilyen, hátha ilyen a Logitech K800!
Előre is köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét!Antivirtuoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest