Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom Maki
tag
Sziasztok.
Pont most futottam bele ebbe az elem-akku gondba én is. Van egy ilyen Harmony555-öm, kiválóan műxik, öröm használni, jó kézbevenni. Talán ezért bírták a legutóbbi elemek csak 19 napig.
Épp szeptember 1-én tettem bele 4 db Energizer Ultimate alkálielemet, és ma reggel kézbevételkor: "Replace batteries' felirat fogadott.
Namost legalább egy havi használati időre számítottam ezzel az 1200 Ft-os elemkészlettel de sajna ezek szerint még komolyabb az étvágya.
Mivel a normál használati módon úgysem tud változtatni a 'kiccsaládom', ezért át kéne térnem véglegesen akkuhasználatra. Kéne valami jóféle, nem gagyi kategória akksi, megköszönném, ha tudnátok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Épp szeptember 1-én tettem bele 4 db Energizer Ultimate alkálielemet, és ma reggel kézbevételkor: "Replace batteries' felirat fogadott.