- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali mindenkinek!
Megírom a véleményemet erről a rágcsálóról!
Szegény kis mx518-am kicsit elhasználódott - középső gomb néha érzéketlen, szétkopott az egész - de ez 2.5 év után talán elfogadható, meg voltam vele elégedve, de váltanom kellett az állapota miatt. Szóval keresgéltem az utódot. És miért is ne lehetne egy G9.
Vezetékes párti vagyok, és ennek az egérnek különösen tetszett ez a cipőfűző szerű madzagja. Formára képeken csúnyácskább mint az mx518 vagy a G5, de az életben sokkal szebb. A 2 borítás közül a gumiszerűt használom, súlyokat nem raktam bele, szeretem a könnyű az egérke egy kicsit. A görgője érdekes, én a fokozatosan működő módját használom, azt szoktam meg. A másik módjában ha nagyobb lenülettel pörgetem meg és elengedem akkor kb 5 másodpercig pörög magától. A 3200dpi-t nem éreztem semmivel sem pontosabbnak mint az mx518-nál, sőt ilyen téren meg voltam elégedve a régi mx-el mert nekem valóban nem kell több 1600-nál. Most persze 3200-on használom, de erősen visszavettem a sebességét. Néhány rosszat is:
A középső gomb, azaz a görgő lenyomása nehézkes, ugyanitt az oldalra scrollozás szinte használhatatlan annyira nem áll rá az újjam (ugyan nem használom, de ha már rajta van akkor legyen jó). A borítás kicsit lötyög, normál használatkor nem jelentkezik de ha felemelem az egeret akkor lehet hallani hogy 1mm-ert elmozdul.Megérte az árát, 16680Ft kellett fizetnem érte. Itt rendeltem meg, a kiszállításért nem kellett fizetnem. (bár felhívtak hogy 2eFt lesz, de a futár csak az egér árát kérte)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Starlink
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest