Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

LOGOUT blog (1)

Hali mindenkinek!

Megírom a véleményemet erről a rágcsálóról!

Szegény kis mx518-am kicsit elhasználódott - középső gomb néha érzéketlen, szétkopott az egész - de ez 2.5 év után talán elfogadható, meg voltam vele elégedve, de váltanom kellett az állapota miatt. Szóval keresgéltem az utódot. És miért is ne lehetne egy G9.
    Vezetékes párti vagyok, és ennek az egérnek különösen tetszett ez a cipőfűző szerű madzagja. Formára képeken csúnyácskább mint az mx518 vagy a G5, de az életben sokkal szebb. A 2 borítás közül a gumiszerűt használom, súlyokat nem raktam bele, szeretem a könnyű az egérke egy kicsit. A görgője érdekes, én a fokozatosan működő módját használom, azt szoktam meg. A másik módjában ha nagyobb lenülettel pörgetem meg és elengedem akkor kb 5 másodpercig pörög magától. A 3200dpi-t nem éreztem semmivel sem pontosabbnak mint az mx518-nál, sőt ilyen téren meg voltam elégedve a régi mx-el mert nekem valóban nem kell több 1600-nál. Most persze 3200-on használom, de erősen visszavettem a sebességét. Néhány rosszat is:
    A középső gomb, azaz a görgő lenyomása nehézkes, ugyanitt az oldalra scrollozás szinte használhatatlan annyira nem áll rá az újjam (ugyan nem használom, de ha már rajta van akkor legyen jó). A borítás kicsit lötyög, normál használatkor nem jelentkezik de ha felemelem az egeret akkor lehet hallani hogy 1mm-ert elmozdul.

Megérte az árát, 16680Ft kellett fizetnem érte. Itt rendeltem meg, a kiszállításért nem kellett fizetnem. (bár felhívtak hogy 2eFt lesz, de a futár csak az egér árát kérte)

Új hozzászólás Aktív témák