Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Emunem #344207 üzenetére

Nézd, én nem mondom, hogy nem viszik túlzásba néhányan... sőt... talán megengedhetek némi általánosítást itt a topikban olvasottak alapján. Illetve a sztereotip poénok alapján. Soha nem vittünk magunkkal kis fürdető kádat, meg etető széket... meg tök tudja még miből jön össze egy tele kombi... Nem tudom.

Én eddig a Mazda 3-at pakoltam tele, de akkor még nem volt gyerek. És az sem nyaralásara menet történt... hanem jövet. :DDD Elhoztunk az olaszoktól mindent is.
    Most van gyerek, és van Superb kombi, örülök a nagy helynek, de nem érzek kényszert, hogy telepakoljam indokolatlanul. Jelenleg 1 táskája van a gyereknek. Ennyivel utazunk. Igaz 1 napos utakra megyünk vele. Viszont 7-10 napos nagy nyaralásra nem gondolom, hogy beérem 1-2 szatyorral. Már nézegetem a szivargyújtós hűtőket hátra...

Az öcsémék mikor jönnek, hoznak mobilágyat(!), etetőszéket(!), meg játékokat(!) és néhány hónap csak a különbség a két gyerek között. A múltkor megkérdeztem tőle, hogy minek hoznak ennyi mindent...mint gondol hová jönnek?! Itt is van kb minden...ráadásul úgy hozzák a cuccokat, hogy kerülgetjük a sok csomagot, de nem is használják... Csak legyintett, ne is kérdezzem... :DDD Nekem nincs ilyen gondom. Feleségem úgy pakol mintha ejtőernyőt hajtogatna...

Egy szó mint száz...sokféle példát látni... Nem élem azt a verziót amit legtöbbször látni, hogy a fél lakást berakták a csomagtartóba... De a spártai 1 szatyor/fő megoldástól is tartózkodom, mert ott már érzek lemondást, kompromisszumot.

• emvy

félisten

válasz Emunem #344207 üzenetére

Nálunk fordítva van, eleve kabriót akart a feleségem, amikor az első gyerekünk született, mondván hogy minél kisebb a csomagtartó, annál kevesebbet kell pakolni :) de mi három hetes, kétnaponta utazós családi nyaralásra is simán elmentünk úgy, hogy a repülőn mindenki csak a legkisebb méretű csomagot vitte (45x30x20 cm) :)

Új hozzászólás Aktív témák