- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
radi8tor #255291 üzenetére
Jajj... a rendőrt látok fékezni kell, attól agybajt kapok. Főleg ha 90-ről 70-re fékeznek.
50-ről 40-re, stb...
Én simán megelőzöm a rendőrt, ha 80-nal megy ott, ahol 90-nel lehetne. (volt már ilyen, 4 autót előztem egyszerre, oszt' az első egy rendőr volt ; ezt mondjuk előre nem láttam). -
válasz
radi8tor #255168 üzenetére
Megszokásból. A legtöbb fordító baromi rosszul kezeli a magyar nyelvet, meg mivel a legtöbb tudás angolul érhető el, így reflexből úgy írtam. Anno egyetemen is a legnagyobb nehézség az volt az egyik médiainformatika vizsgán, hogy valamelyik félkegyelmű magyar nyelvű Photoshopot telepített a gépekre.
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #255012 üzenetére
Ez a legidegesítőbb... pont ahol lehetne haladni...
Ma reggel tolnom kellett a madarakat Borárostól kifele mert a belsőben 70 helyett 40-60 között pakolja az egyszem anyukáját az agyhalott és nem képes kimenni a külsőbe ahol nincs senki vagy ott van 3-4 autónyi hely a legközelebbi 2 jármű között... és ilyenkor leszek én az agresszív tolakadó bunkó BMW-s aki tol és "cikázik" a sávok között...
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #254809 üzenetére
Az egyszerű kérdésem az irányban fogalmazódott meg mely szerint miként érdemes kicserélni az izzót azaz áram alatt maradjon a verda vagy sem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #254797 üzenetére
Itt 5' E39 520i Instrument cluster ezt kellene cserélnem 62111391260 Bulb:
-
rbalint88
addikt
válasz
radi8tor #254741 üzenetére
Nem 30km/h-ig? A korai villanyokban/hibridekben nem volt. Szerintem nem fogjak kivenni beloluk.
Lehet a hangszorot is a Toyotatol licenceltek, mert azokban is nagyon hangos. A golf suttog azokhoz kepest.
de en se piszkalnamsimonjoe: fel evig hasznaltam egy olyan 1.2 ideges Splasht. Bp-i dugoban, cipozve 8-8,5, szoval eleg erzekeny a forgalmi viszonyokra. Agglomeracioban tenyleg tudja az 5 liter kornyeket. Meg a szin is stimmel, a mienk is turkiz
-
barnam_
nagyúr
válasz
radi8tor #254683 üzenetére
Szép az idő arrafelé
Itt csak szürke, hideg idő van.
Az elmúlt időszakban lusta voltam kiszámolni a fogyasztásokat:
49,32 l - 810,7 km-re - 6,08 - országút, autópálya
8,87 l - 159,6 km-re - 5,55 - országút, autópálya ráérősen
56,4 l - 951,6 km-re - 5,92 - vissza Berlinbe plusz városon belül kisebb távok -
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor #254519 üzenetére
Hogy melyiket hova teszed, végső soron mindegy is
ahogy kiadja, lengéscsillapító cserénél magasra emelés miatt konkrétan gyári emelővel küszöbnél indítottam meg, aztán betettem egy palackosat, és a gyári emelő helyére raktam végül a bakolást. (Téli-nyári cserénél én pl leszedett kereket belököm a kocsi alá és kész, nem az tartja, de ha baj van, megfogja a karosszériát.) Ja, és a gyári lemez emelők is össze tudnak roskadni, alá nem másznék ha csak szólóban az tartja.
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #254519 üzenetére
De más emelővel se így csinálod, nem? Ugyanúgy kell ilyennel is, vagy hidraulikussal vagy bármilyennel. Máshol emeled, és máshol támasztod meg.
szerk.: Mind a bakhoz, mind az emelőhöz szoktunk rongyot tenni, hogy ne csessze össze. De lehet erre a célra gumipogácsákat is kapni.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor #254379 üzenetére
Amúgy annak függvényében, mennyire merült le az adott akku, és mennyi időt töltött úgy, 2-3 alkalmat ki szoktak bírni nálunk
(meg persze több jármű miatt könnyű egy gyengébb állapotú akkut könnyebben induló valamibe átrakni pl, hogy nagyobb élettartamot ki lehessen sajtolni belőle). Pl Golfban is úgy ment tönkre legutóbb, hogy talán elrágott kábel miatt ment sokat a venti leállítást követően, és több hétig így gurult, néhány alkalommal rövid távra beindítva máris leszívta az akkut, párszor bikázás és töltés segített rajta, de végül legyengült annyira, hogy csere kellett már.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #254379 üzenetére
Így van. Nekem egy pár hónapos Excide Premium merült le annyira, hogy a központi zárat se nyitotta, a műszerfal is csak derengett, bebikázás után mentem vele 90 km-t pályán, országúton. Most 3 éve történt a merítés, 12,4V volt 10 km Hungárián araszolás után, Lidl-ös kis töltő 6 óra alatt 13,9V-ig töltötte.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #254208 üzenetére
Szerintem csak átbrandelt kínai volt, illetve nem láttam statisztikát, hogy hány eladott darabból vittek vissza selejest. A negatív kritika mindig hangosabb.
Jelen esetben a Lidl sajátmárkás töltő 6k-s árához képest az Osram 9k-s ára (+50%) nem éri meg. Mindkettő 6V, 12V, pólusfelcserélés elleni védelemmel ellátva. A 7 program szerintem marketingfogás, de az biztos, hogy mindkét feszültségszint mellett van csepptöltés, téli üzem, ismeri az ólomsavas, zselés és AGM akkut is, lítium akkut meg nem. Ráadásul a saját márkás max töltőárama 5A, nem 4A.
A sűrített levegős kompresszor megnevezése is vicces. Próbált már valaki nem sűrített levegővel felfújni valamit? Az analóg kijelző szvsz egy kocsiban tartott manométernél inkább hátrány. Érzékeny műszer, a rázkódástól, esetleges ide-oda dobálástól könnyen elállítódhat.
-
-
lazac_
tag
válasz
radi8tor #254144 üzenetére
Szigetszentmiklósi lidlben be se szedték a legutóbbi akciós készletet, csak átpakolták egy sarokra, meg is ejtettem egy kis upgrade-et. Mondjuk az ára már nem volt kiírva, csak az árleolvasón tudtam megfejteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged