Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
N.King
csendes tag
1 nap alatt 64 ptz
# 380 PTZ
# 20 friends joined
# Z-List Status
-
darky4e
tag
Az xbox témát tisztázom számotokra! Xboxot meg elhet cisnálni, hogy menjenek rajta a európai játékok is! akár linuxot is lehet rá rakni és media box-ként használni! de megvannak a dvd olvasók amiket bele lehet rakni és amivel lehet moddolni! Ha vki szerez egyet lockerz-ről akkor pm-ezzen rám és megoldjuk
De addig sztem ne izguljatok ezen 
A redeem-ről: vszínű semmiből sincs sok! de itouchra sokan hajtanak (én is) így tökmind1 mennyi van belőle ha 1000 lenne akkor is pillanatok alatt elmenne! ez a szerencsén múlik! De csinálok majd egy scriptet amit még nem ismernek! 1-3 másodpercenként random frissít és jelzi ha megváltozott az oldal! így nem kell az odlalt nézni csak a gép elött űlni! és ha megváltozott akkor kisebb vészhangok villanás
csakhogy lásd és rögtön az oldalra irányít!Remélem megfelel! De ne stresszeljetek ezen annyit! mert ténleg hamar halálba hajszoljátok magatokat!
üdv: Pete
-
törölt tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Igen

Hogy csinálod vmi .hack ?
-
appleGjuice
tag
Expressen is hirdettem, de sztem nem sok értelme volt, mert ott is kb. 20 ugyanilyen Lockerz meghívós hirdetés van.

3 nap alatt a 78 ptz jónak számít?

-
N.King
csendes tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Nem tudom mit kéne csinálnod,haver expressen hirdeti azt mondja,hogy 1 nap alatt jelentkezett 1 ember

Bepróbálkozhatsz Te is
.Apropó..szerintetek észreveszik,ha 8x regeltem magam alá 1 ipröl?
Vagy ez még nem olyan vészes?
-
appleGjuice
tag
Még mindig kell 17 meghívó. :S Soha nem leszek Z-Lister
. Mindennki akitől érdeklődök azt mondja, h nem érdekli.
Segítsetek légyszi.

-
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok! Ha kell Lockerz meghívó, akkor bárkinek küldök. E-mail címem: kisgyokszi@gmail.com
Üdvözlettel: Gabi -
hyrex
tag
new features.....
-
hyrex
tag
Valaki ezt fordítsa le !
Thank you to everyone who participated in our February redemptions. We will be sending out confirmation emails next week. We appreciate all your ideas and feedback as we strive to perfect the redemption process before our official launch and a 24/7 PTZ Place. Your ideas are also inspiring us as we get set to launch exciting new features, including more ways for you to earn and use PTZ. Stay tuned!
Én így értelmezem(angol-német tudásommal
): Köszönjük hogy voltál a Februári nyitásnál. 24/7 Ptz Place.... Jövő hónaptól új design lesz...Webfordítóval : Mondj köszönetet neked mindenkinek, aki részt vett a februári megváltásainkban. Ki fogunk küldeni konfirmálást emailok a jövő hét. Értékeljük az ötleteid és visszacsatolásod közül mindegyiket, ahogy arra törekszünk, hogy a hivatalos indításunk előtt tökéletesítsük a megváltáseljárást és egy 24/7 PTZ Place. Az ötleteid szintén megihletnek minket, ahogy minket rávesznek arra, hogy indítás, ami új jellemzőket izgat fel, neked több utat tartalmaz hogy használja PTZot és keresse őt. Maradj hangolt!
Akkor most én értelmezek rosszul ????
-
halluci
újonc
válasz
sagesz93
üzenetére
A Lockerz Terms ezt írja: "PTZ may be redeemed immediately or accrued over time, up to a maximum of 12 months. PTZ will expire on a rolling monthly basis if not redeemed within 12 months of being awarded, and Lockerz has no obligation to notify you of any such expiration."
Na, ezt úgy értelmezem, hogy ha mondjuk a regisztrációd után egy évig nem sikerül elcsípned egy ajándékot sem, akkor havonta törlik a legrégebbi hónapodban gyűjtött pontokat. Szal mindig a legutolsó 12 hónap pontjai vannak meg.
Nullázás nincs, de ez így sem olyan jó.
Jól értelmezem a dolgokat? Ha nem, pls világosítsatok fel.
-
válasz
appleGjuice
üzenetére
köszi
-
maathe
senior tag
válasz
gotlockerzed
üzenetére
Válaszolni nem is fognak az biztos. Amúgy nem hiszem hogy márciustól lesz ez a 24/7 PTZ Place, de hamarosan lesz.
-
gotlockerzed
csendes tag
küldtem nekik én is mailt mert ipodnál ezt a hibaüzit kaptam
Whoops! Looks like something went wrong there. If you're seeing this message, there's been some kind of technical error. We won't bore you with the details, but the error number was 2. The first thing we recommend is trying again — whatever caused this could be temporary. However, if you end up back here, please send a message to support@lockerz.com and let us know what you were doing when this error happened, and the error number we mentioned before. Finally, please accept our apologies for the problem!de b@sznak válaszolni ! amugy márciustól mindennap lesz restock? v miez a 24/7 ptz place?
-
appleGjuice
tag
Ha 20, vagy több embert meghívsz, akkor Z-List-re kerülsz, ami azt jelenti,hogy kapsz 1 pólót, és a videókért, meg a többi pontszerzési lehetőségért 4 pontot kapsz.
-
tubix
csendes tag
Én most kezdtem gyűjteni msn ismerősőknek szolni hogy regeljenek meg iesmi remélem összejön a 20 ember kiváncsi vagyok hogy küldik-e a polot

-
rocco021
tag
Akinek kell meghivó az irjon pü-t és küldök neki szivesen segitsetek nekem hogy meg legyen a 20 ember köszönöm neketek előre is
-
és még senki nem nyert semmit innen?
mármint a fórumról -
ugye nem nullázzák havonta a pontjaimat?
-
mbence
csendes tag
Értem, köszönöm a válaszokat!

Szóval most van 100 pontom, ezzel beregisztrálom magam a következő redemption-re, és még 1000 pontért, ha gyors vagyok lehet egy macbookom, akár. Vagy elég a 100 pont a beregisztráláshoz?
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, beszélek angolul, de szerintem nem teljesen világosak a feltételei az oldalnak.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!

-
adam.6
csendes tag
én most a garantált nyereményre hajtok, a 2000 ptz-sre
me abban benne van az IPod Touch 8GB -
adam.6
csendes tag
na figyelj.
Ha összegyűlik az 1000 pontod akkor tökmindegy h 1,2 vagy 3-as hullámra fizetsz mert az ingyenesen meg a fizetősökön szerintem egyaránt k/rva sokan vannak, szal csak a gyorsaságodtól függ minden. Azé ők sem hülyék, semmit se várjál 100%-ékra mert csalódás lesz.
galiczadam: naponta nem lehet 20, főleg nem 40 pontot szerezni. Van a Dailies és a Login PTZ, más nincs csak ha esetleg új vidik is vannak, de napi 40 pontot semmiképpen sem tudsz összeszedni. -
törölt tag
A lockerz egy olyan oldal ahol pontokat gyűjthetsz majd beválthatod minden hasznos dologra.
Semmi különöset csinálni csak válaszolni a napi kérdésre.
Válaszodra ellenőrzés nélkül kapsz pontot.
Naponta akár 20 is pontot elérhetsz,és egy psp 200 pont körül van amit kiválthatsz,és már küldik is ingyen.
Ezenkivül van még pl:pénz,I-Phone,MacBook,Ipod,Xbox360 wii konzolra játékok és még sokminden.
Későbbb már naponta akár 40 pontot is összegyűjthetsz.http://lock.hupont.hu
-
sagesz93
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Igen, kapsz pólót.
-
appleGjuice
tag
Bocs a hülye kérdésért, de még új vagyok az oldalon...
Tehát ha valaki Z-lister lesz, akkor alap küldenek neki egy polót?
És ha igen, akkor lehet pm-et írni nekem e-mail címetekkel.

-
mbence
csendes tag
Ezt idáig értem, de én egy 1000 pontos macbookra gyűjtök.
Szóval, ha összegyűlik az 1000 pontom, akkor megtudom rendelni 100%, vagy 100 pontért 1 esély a redemption-on, és akkor lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem?
-
Freeman961
csendes tag
de akkor sem küldenek semmit,ha nem kamu mailek??Mert nem azok :S
-
sagesz93
addikt
válasz
Benny04
üzenetére
Hát nem nagyon

kicsit segítek: http://mic.loc.gov/archive_directory_1/country.htm#Hungary -
Benny04
csendes tag
Egyébként ti mit írtatok a megyéhez?
Mármint akinek siekrült megrendelnie valamit.
Mert lehet hogy azért nem küldte el a megrendelésemet, mert vagy nem írtam oda semmit, vagy valami fasságot
szerk: ha vkinek kell meghívó, írjon nekem, mert z-lister szeretnék lenni

-
Freeman961
csendes tag
Sziasztok.Én 6 e-maillel regeltem 1 ip-ről.2 gép,de egy net.De nem bannoltak
nem történt semmi...ez akkor később fog kiütni,vagy mostmár nem lesz baj??
köszi!
Üdv
reeman -
mbence
csendes tag
Most már összezavarodtam.

Most akkor van olyan lehetőség az oldalon, hogy összegyűjtöm az adott tárgyra a pontot, kiválasztom és kiküldik nekem (úgy, hogy csak a vámot kell kifizetnem)?
Elnézést, ha már volt ilyen kérdés, de nem kerestem vissza.Ha valakinek kell meghívó(16 ember), az írjon nekem privát üzenetet, az e-mail címével!!!
Előre is köszönöm a választ, és azt ha valakit meghívhatok!

-
realee
tag
nem tudjátok véletlenül, hogy a videókból naponta van új, vagy csak nagyon ritkán?
-
realee
tag
Akinek kell meghívó az írjon
h.feco3@gmail.com
-
jnx
csendes tag
Akkor csak az rendelhet aki z-lister?
-
sagesz93
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Max vámot.
De még senki nem kapott olyan értékeset, amit megvámoltak volna. Szomszédos országba már kaptak, ott kellett is fizetni érte. -
appleGjuice
tag
Amúgy Magyarországra ingyen kiszállítják a cuccost, vagy valami díjat azért kell fizetni?

-
maathe
senior tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Nem csak az IP a fontos, sok mindent látnak. De miattam csináld...
-
lockerzboy
csendes tag
kétlem hogy visszafogják majd nyomozgatni az ip-m
Meg akkor a másik gyerek fórumról aki azért kezdett újat mer farmolt és most nyert egy ipodot.. -
maathe
senior tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Semmit nem ér.
Gyuri225: Nem a Win7 a szar.
-
lockerzboy
csendes tag
dinamikus ip-m van
-
Gyuri255
csendes tag
Sziasztok most tegnap mikor nyitott ki a bolt a sima restock mikor? volt? mert én asszem éjfél után tudtam felmenni pedig egész végig néztem 7-től és láttam képet és ott a számítógépen 23óra valahány volt nekem meg akkor nem nyitott ki szar win 7 van gépemen mondom jólvan késő van tesóm laptopját elhozom és az ágyban nézem mire elkértem felmentem akkor ki volt nyitva de ez kb 5 perc után volt és már nem volt semmi jó cucc. de lehet már nyitva volt de ez a rohadt windows 7 egy fos mert szar microsoft tesóm gépén meg xp van az is fos de azon megynyílt szerintem sazr a program de már felvolt mozilla safari és egyiken sem.
-
maathe
senior tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Mivel most is csak azt látják hogy a te IP-dről regisztrálva van x ember.
Ha egyszer rendelsz akkor nem fogják azt mondani hogy jajj, megbánta amit tett és kezdett egy újat, azt hiszik majd hogy két accot viszel. -
lockerzboy
csendes tag
miért is?
-
maathe
senior tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Ennek aztán sok értelme van, most már ígyis úgyis bebuksz.
-
lockerzboy
csendes tag
nincsmit

HA VALAKINEK KELL MEGHÍVÓ AKKOR ÍRJON

-
Norbancs
tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Nagyon köszönöm, és elnézést kérek kexksz-től, hogy szabotáltam.

-
lockerzboy
csendes tag
oké
megvan -
Norbancs
tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Én E. Norbert vagyok.

Ha 2 E. Norbert van, akkor az már vicces.

-
lockerzboy
csendes tag
3 norbert től jött xD
te küldted 2x? -
Norbancs
tag
Nem, a másik Norbert.

-
nonee26
csendes tag
ment lockerzboy

-
Norbancs
tag
Lockerzboy: Lehetne arról szó, hogy az enyémet használd fel? 10 meghívottam sincs, kexksz meg már z-lister.

-
lockerzboy
csendes tag
kezdek egy újat én is mert farmoltam.. és nem akarok azér nem kapni cuccot ha végre sikerülne
aki előbb küldi azéra regelek
f.karcsi95@gmail.com
kössz -
Norbancs
tag
Teljesen laikusként vetném fel az ötletet, várom a kritikákat
:Nem lehet egy xbox-ban, ps-ben vagy akármi konzolban kicserélni az olvasófejet? Vagy miben különböznek az eu-s konzolok az amcsiktól? Az oké, hogy ntsc meg pal rendszer, de akkor végülis ez az olvasófejtől függ, nem?

-
nonee26
csendes tag
na hy!most akkor megéri ezzel szenvedni vagy nem skacok!?de öszintén!
-
kexksz
addikt
# 288 PTZ
# 25 friends joined
# Z-List StatusFebruár elsején kezdtem.
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem történt semmi...ez akkor később fog kiütni,vagy mostmár nem lesz baj??