Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
honnan lehet tudni h mikr lehet rendelni mert fontos lenne

Szerk:
200
-
hyrex
tag
Hellosztok!
Én ma lettem Z-Lister tag
Ami persze jó és már van 80 pontom de egyet nem értek...
Én mért nem kaptam értesítőt az email címemre ???? Mármint azt hallottam hogyha megvan a 20 email cím akkor Z-Lister tag vagy és kapsz egy pólót és értesítőt az email címre.... vagy nem tudom hogy van ez okítsatok ki ha rosszat mondok ! -
N.King
csendes tag
Bocsika, még én is új vagyok nem tudtam,hogy ennyit hibádzik

-
N.King
csendes tag
Tényleg vasárnap valentin nap...itt készülöben van valami bazz

Amúgy már biztos sokan láttátok az oldalt,de gondolom ellinkelem,hátha...
http://lockerzshare.in/giftcountdown/Ez is valentinnapra mutat matematikai számitásaim alapján,habár a végére oda van irva,hogy nem garantálja a restockot.
-
sagesz93
addikt
Hát restock nemlesz, csak hír, szóval nem marad le senki semmiről, ha elmegy aludni.
Lockerzeseknek most du. 2 van, szóval....
Vasárnap valentin nap, elvileg valami restock is van.(talkprizes.com-ot olvasom, több kevesebb sikerrel) -
N.King
csendes tag
Mai napról semmi hír....nem tudom mit dumáltak,hogy majd hirdetnek.
Habár még amerikába nincs késö,úgyhogy bármi lehet.
Fent leszek vagy 10ig úgyhogy majd meglássuk
-
remixboy
tag
mai napról semmi hír?
-
norbinho7
csendes tag
Hello!Azt hallotam hogy van egy olyan torveny amely azt mondja hogy a nyeremnynek amit a lockerzen nyerunk ki kell fizetni kb a 20% . A vamtol felhivnak es kell menyel oda kifizetni + meg posta kolcseg. Es azt szeretnem kerdezni hogy lehetseges e az hogy ne vegyem fel a nyeremenyt hanem ott hagyom nekik hogy ne keljen semmit se fizesek.
-
Drakuf
tag
Én tegnap este kezdtem és van 124 PTZ-m
. Nem tudom mikor van nyitás, de elég kamu szaga van ennek az egésznek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mixy: A PSP-nek mi értelme van?
Használod 1-2 évig megnuod, felnősz és dobhatod is ki...
. Ja és nem érsz semmi a dinamikus ip-vel mivel IDLE accok vannak és rögzítik a számítógéped adatait. Na csoki! -
KraRe
aktív tag
sziasztok!

én is regeltem az oldalra,gyűjtögetem is a pontokat,pont most jött össze a 300
de ebben a hónapban már volt ez a nyitás vagy minek nevezzem??

-
MixY
tag
Én dinamikus ip-vel ma összehoztam 360 pontot.

És ja holnap elvileg restock, mindenesetre én 21:00től már nyomogatom az F5öt!
És tényleg, biztos nem kell vmi plusz pénzt fizetni? Mondjuk ha ilyen 5ezret kell még akkor is megéri, ha mondjuk egy PSP-re nyomsz rá. -
norbinho7
csendes tag
-
Hardyz
csendes tag
te hogy gyültotted a pontokat?

-
Hardyz
csendes tag
a-a
meg te szerinted nem kell vmit fizetni? -
N.King
csendes tag
A szokásos időpont azt hiszem este 22:00

Ha tévednék javitsatok ki
Amúgy azt olvastam,hogy egynap többször is kinyit,hogy mindnekinek legyen esélye nyerni.
Szerintetek igaz ez?
-
Hardyz
csendes tag
és te csináltál emailokat?
meg amúgy mit rendelnél?
én PS3
meg neked hány pontod van?
nekem 520 -
Hardyz
csendes tag
ÉS sznted nem átverés ????
Vagy nem kell vmit fizetni pl: VÁM -
localhost
Közösségépítő
Na kérem a dinolicit is bedőlt végre! [link]
Az oldal szerver hiba miatt szünetel. Mindenki megértését kérjük. A meglévő kreditek nem vesznek el.
Mindenkit e-mailben értesítünk, amint helyreáll a szolgáltatás. -
norbinho7
csendes tag
en meg nem...most keszulok
-
Hardyz
csendes tag
Te már rendeltél vmit?
-
Hardyz
csendes tag
Vki már rendelt a Lockerz-ről?
-
Harras
csendes tag
Ok. Kössz!

-
sagesz93
addikt
válasz
norbinho7
üzenetére
Pontosítanak azért, szóval mondják hogy ezen a héten lesz. De ennél többet nem.
Most is valószínű hogy hó végén lesz.
Harras: Futárral küldik, az meg szokott telefonálni ha jön...
A pólóért semmit se kell, ezt nem vámolják meg...(2ember irta hogy kapott, ők semmit se fizettek, és nekik hiszek, valaki volt hogy irta hogy az ennekannakabarátjánakatestvérénekazunokaöccsénekafiának kellett....) A jobb elektronikai dolgokért viszont már lehet hogy kell, de most irtunk mailt a vám és pénzügyörségnek, várjuk a választ
-
Harras
csendes tag
Heló!
Még mindig nem érkezett meg a válasz a points2shop- al kapcsolatban.

De lenne egy kérdésem a Lockerzel kapcsolatban: A Z-lister- es póló kiszállítása hogy történt? Csak odatették az ajtó elé? Vagy személyesen adták át? Akinek már megvan le tudná írni, hogy történt? És kellett egyáltalán valamit fizetni?
Köszönöm!
-
norbinho7
csendes tag
De ha fooldalra nem irnak semmit akkor honnan lehet tudni? ejjel-nappal kell annak refresht adni?
Azt halotam h este vagy eszaka szokott lenni! De latom az elotemlevo iro azt mondja h 22orakkor.Az eleg jo sztem mert nincs olyan keson. -
remixboy
tag
heh mit találtam én

vajon milehet bennük?

-
N.King
csendes tag
De,hogy értesültök erröl az egészröl,ha így tudjátok mikor kell frissiteni?
Ki lesz irva a föoldalra vagy mi?
Akkor ez kb olyan mint a honfoglalo licit, esélyed nincs nyerni

-
sagesz93
addikt
Elég nagy "rakomány" lehet ez, mivel akik novemberbe lettek z-listerek, január végén kapták meg a pólójukat. Na most akkor dec-jan. zlistereknek osztják a pólót? Soklesz nem?

a poén nálam, hogy 22:02-kor refresheltem, és ekkor kezdödött a restock..... szóval ha én a ptzplace-t refreshelem, pont ottvagyok
-
N.King
csendes tag
Sziasztok még új vagyok ezen a Lockerzen és látom,hogy itt még nem halt ki a fórum

Utána néztem neten remélem,hogy tényleg nem kamu.
Amúgy valaki kapott már kézhet valami értékesebb eszközt? pl egy ipodot ?Meg szerintetek boltnyitásnál hány cuccra lehet rákapni?
Attól félek,hogy van mindegyikböl egy-kettö és ezért esélyünk sincs.
-
sanyi1125
újonc
nekem is
de hogy mikor lesz abbol vmi -
sagesz93
addikt
amúgy kaptam mailt hogy febr. 8-ig ellenőrizzem az adatokat, mert elvileg akkor indul útjára a pólóm!

-
remixboy
tag
aham értem már

-
sagesz93
addikt
válasz
remixboy
üzenetére
Ha tovább olvastad volna, kiderült volna hogy nem az miatt bukta be.
Hanem azzal hogy rossz címek voltak beirva..(szóval addafdkjsdha > hasonlók), és ezt a meghivottak írták be(valós személyek) amiket ő regelt be azt fakenamegeneratorral csinálta, szóval nem azt vették észre.
sanyi : ingyen kapod meg. -
sanyi1125
újonc
az ingyen z-lister -es pólót azt tényleg ingyen küldik vagy van valami szállítási költség???
-
remixboy
tag
most olvastam a másik forumon hogy a fake email re reggeltek bebukták a vásárlást...
én két gépről csináltam 5öt, 2 féle IP ről remélem hogy én nem buktam be
-
Harras
csendes tag
Most már én sem tudom. Küldtem nekik egy levelet, és megkérdeztem, hogy most akkor más országból nem is lehet rendelni?(persze angolul
) Na mindegy kíváncsian várom a választ. -
Norbancs
tag
Terms & Conditions Points2Shop:
,,...you must live IN the United States, United Kingdom or Canada."
Hát nem tudom, hogy érdemes-e ott töltenetek az időtöket...

-
Harras
csendes tag
ja bocs tényleg remixbox!

csak most vettem észre amikor följebb mentem hogy ott vagy -
Harras
csendes tag
Köszönöm remixboynak ( bárki is legyen

-
norbinho7
csendes tag
honnan tudjatok h mikor van reedem? h mien nap?
Holt tudom megnezni a termekeket h mennyi pontba kerulnke ,mert mikor rakapcsolok akkkor csak annyit ir h : PRIZE...COMING SOONvlk segitsen
-
Harras
csendes tag
ok
kössz -
Harras
csendes tag
ez biztos?
csak azért, mert az országnál ki lehet választani Magyarországot. -
Harras
csendes tag
Sziasztok! Én is fenn voltam Lockerzen, de abbahagytam, mert találtam egy oldalt, ahol legalább biztosan be lehet váltani a pontjaidat ugyanilyen, ha nem jobb ajándékokra. A honlap az Amazon-tól rendeli ezeket és a kiszállításért NEM KELL FIZETNI! (csak a csomagolásért, de azt is a pontjaiddal kell.) A honlap lényege játszani, vagy OFFEREKET csinálni, amivel pontokat szerezhetsz. A honlap neve points2shop. Regisztrálni itt lehet:http://www.points2shop.com/?ref=Harras
Köszönöm!
-
norbinho7
csendes tag
kinek kell egy lockerzes Account mert nkm mar nincs szuksegem ra.Mar van rajta 22 pont asszem.Akinek kell irjon!!
Akinek kell ingyen meghivo az is irjon nyugodtan !!!

-
Compaku
tag
Kb. Mennyi idő alatt ér ide a póló ha kiküldtem a meghívókat?
-
-
remixboy
tag
én is sikeresen lekéstem a boltot
még nincs sok pont ugyan de megnéztem volna mik vannak ottan...
egyébként meg mi ez a paypal 25$, os cucc? pénzt küldenek a csomagba vagy mi?egyébként meg mikor lesz következő redeem?(jól mondom?)
-
sagesz93
addikt
Hát ennyire nem vészes. Havonta van restock, már nem sokáig, mivel egyre többször lesz.
Aki tudott venni egy psp-t, kb 22:10kor jutott oda. A restock pedig 22:00-kor kezdődött.
Amikor én voltam fennt(22:20), már csak hátterek voltak, paypal 25$, és azok, amik garantálják hogy megtudsz venni valamit x-y pont között.(ezek kb 2000pontba kerülnek.)
De ha 4x-ik az árakat, elvileg bármikor lehet venni. -
giigz
veterán
ez a készletfeltöltés elég LoL...kb. magyarul soha semmink nem lesz ebből....2 havonta hajnalban 15percig vehetsz valamit...vicc
-
sagesz93
addikt
Szerintem jó, persze hogy elfogadja, mivel nem ellenörzik

Amúgy meg tökmind1, mivel ugye a lockerz rányomtatja, a futár a HU-t nézi, ideér, itt a postán az irányítószámot nézik, aztán mikor a városba van akkor meg a postás már valamennyire tudja mi-hol merre van. Szóval nem muszáj olyan precíznek lenni. -
djsiegfried
tag
ha vki szeretne meghívót, írjon nekem egy üzenetet: emericaskate@freemail.hu
-
sagesz93
addikt
Ki mondja azt hogy ma lesz restock?

-
Cool Face
aktív tag
Én vip vagyok és soha semmi különbség nem volt a sima és a z-lister közt. A másik accountom nem z-lister...
-
sagesz93
addikt
Nem terjesztem, csak szerintem így van, aztán ha nem akkor nem, sehol nem láttam szabályt hogy lehet rendelni vagy nem. Jó lenne látni egy konkrét írást ahova ez le van írva.
Vám miatt fikázzák, mert mindenkinek ingyen kell minden, hamár ingyen szerzik meg.. hát ez igy megy-.-
mod: na megvan miből gondoltam ezt a z-listes vásárlást: [link]
az a vip-shopping mit akar jelenteni? az zavart be
meg hát aki nem z-lister, valószínüleg nincs valami sok pontja(ha csak nem régóta csinálja). egy pendrive 40ptz, nem sok.
-
Rics22
tag
válasz
sagesz93
üzenetére

miért ne rendelhetne?
nemkéne terjeszteni mindenféle hülyeséget,valahol 1 ember elkezdte a vámot,erre fél M.O már lefikázza...Minden regisztrált tag rendelhet,ha elég gyors!
<Tessék hanyagolni a webfordítást,ha valami nagyon nem megy,itt megkérdezitek...tuti lesz válasz!!-Nem,angol leckébe nem segítünk..>
Aktív témák
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami persze jó és már van 80 pontom de egyet nem értek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)