Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Norbancs
tag
Nektek is szokott olyan történni, hogy örültök, hogy lejátsza a videót, a végén(él) meg vagy megáll, vagy nem dobja ki azt a szóbeírós-ellenőrzős ablakot? Tök idegesítő...

-
Norbancs
tag
Az is lehet, hogy keveri egy másik hasonló oldallal, aminél szintén pontot érnek a meghívások.
-
Norbancs
tag
Azt írták, hogy lesznek régebbi ajándékok, mármint amik régebben voltak, de mostanság nem.
Ha így lesz, akkor egy Lego pendrive-ot megfontolnék (persze, ha jó árban van)
-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
A ,,Show More"-ra rámentél?
-
Norbancs
tag
Végülis akkor a nyulas videók kopirájt okok miatt nem játszhatóak le nálunk, igaz?
-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Nekem most indul a 4.
Vagy csak az új videók nem mennek nektek? -
Norbancs
tag
Én már írtam nekik, többször is, általában max. 1 napon belül válaszoltak is, ha jól emlékszem.
-
Norbancs
tag
A #&^+%#--ba, de elnéztem...
Már egy kicsit későre jár.
Elnézést mindenkitől.
-
Norbancs
tag
Szerintem egyszerűbb óvra inteni a népet, hogy ne csaljanak és nincs több kérdés.

-
Norbancs
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Tehát, hogyha addig is gyűjtöd a pontokat, akár 2 psp-d is lehet.

-
Norbancs
tag
Hé, nem írtam rád semmi konkrétumot, az életkorodat is kérdeztem, de az is inkább költői kérdés volt.
Arra céloztam, hogy nem kell felvágni azzal, hogy hány millió pontod van, és miket vehetnél belőle, és a pontok száma meg nem tükröz semmi értéket, csak azt, hogy már milyen régóta vagy bent és/vagy mennyire aktív vagy. -
Norbancs
tag
Boccs, azt nem láttam, hogy írtad.
Az előző hozzászólásodról meg annyit, hogy a pontjaid száma nem tükrözi az életkort, a bunkóságot meg az iq-t sem... No meg nem is kérdezte is senki sem, hány pontod van, de inkább haggyuk is.
Feladni nem érdemes most szerintem, mert csak gondoljatok bele: mi van azokkal, akik mostanság (fognak) csatlakozni? Biztos lesz nekik is esélyük rendelni, a Lockerznek se jó, ha az emberek az árakat látván tömegesen hagynák ott az oldalt.
-
Norbancs
tag
Még több, mint 1 hét van hátra, (sajnos) még változhat.
-
Norbancs
tag
-
Norbancs
tag
válasz
üzenetére
Sztem ezért bann jár vagy mittomén.
Multkor írták, hogy botok használata nem engedélyezett.,,Members who make the Z-List after March 19 will be given a new prize (and more perks) instead of a t-shirt."
Ugye tárgyra utal? Mármint az új díj is valamilyen tárgy lesz, ugye? A fogalmazásából és úgy gondolom (/remélem).

-
Norbancs
tag
A multkorinál, ha jól emlékszem kiírták, hogy az engedélyezett, de más botok, scriptek használata nem.
Gondolom most is kiírják majd, hogy engedélyezett-e.
De előtte nyerjük meg a vásárlási jogot az usa ellen, majd csak utána foglalkozzunk ilyen jelentéktelen kis apróságokkal.
-
Norbancs
tag
Megéri a pólóért szenvedni? Úgy értem nem lehet egyszerűen csak nyomatni egyet?

Mert lehet, hogy meg tudnám csinálni a z-listerséget még ma (3 reg kéne még), de ha esetleg ezután valami még egyedibb cuccot osztogatnának...hát, megenne a fene.

-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Na igen, erre én is kíváncsi lennék.
-
Norbancs
tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Küldenék neked meghívót, ha megadod az e-mail címed.
Vesztenivalód nincs, lakcímet meg sem kell adni, ha nem akarod, név is lehet fake, mert később megváltoztathatod.
Belépsz, megnézed, aztán vagy elhiszed és aktívan pontokat gyűjtesz, vagy nem, és otthagyod.
Semmi kötelezettség nincs, szerintem egy próbát megér.
-
Norbancs
tag
válasz
csokee1
üzenetére
Azt hiszem átutalhatod saját bankszámlára is, de akkor levonnak belőle.
De levásárolhatod pl. eBayen vagy mittomén.
A visszaigazolós mailban van egy érdekes rész:
,,This is not a mass generated email and this is not for everyone. You are a very select member that we are trying to help, by offering these options to you."
Ezek szerint ezt nem küldik ki mindenkinek, nem ajánlják fel mindenkinek ezt a lehetőséget, csak neked.
De ez nem maathe levele, hanem a TP-s levél.
Ezek szerint több egyetlen kiválasztott szerencsés van.
-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Majdnem ugyanígy vagyok én is, csak én már talán 5-6 videót megnyitottam.
-
Norbancs
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Szerintem naggyából én is ezt írtam, csak magyarul.

-
Norbancs
tag
-
Norbancs
tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
A lockerz?
A főoldalon tényleg hírek vannak meg miegymás, de a menüpontok között navigálva el is tudod kezdeni a pontgyűjtést.
-
Norbancs
tag
Megvan már az a 9 ember, aki engem a z-listerségbe fog juttatni?

Nem magam miatt, csak azért, hogy ebben a világversenyben a dupla pontjaimmal növeljem a csapatunk esélyeit (már talán 50-60 videó is van, amit még nem néztem meg).
-
Norbancs
tag
válasz
gotlockerzed
üzenetére
Szerintem Kínában és Japánban kellene toborozni, tuti nyernénk.

-
Norbancs
tag
válasz
csokee1
üzenetére
Azt hiszem elvileg mind1, hogy milyen címet adsz meg, meg kellene érkeznie a csomagnak.
Viszont ha a kanadai rokonod küldi tovább:
+Esetleg nem vámolják meg (ebben nem vagyok otthon, ha nem így van, javítsatok).
-Postaköltséget kell fizetni.Hirtelen most csak ennyi jutott eszembe.

-
Norbancs
tag
Hogyha még meghívhatnék 9 embert, z-lister lehetnék, és akkor az others csapatát tudnám erősíteni dupla pontokkal (a videokból még talán 10-et sem nyitottam még meg
)Tehát közcél az, hogy z-lister legyek, segítsetek!

-
Norbancs
tag
,,Meg mielott tevedesbe esnetek en visszaolvastam es ott volt egy iugyan olyan kerdes mint az enyem es valaszoltak is ra, de azert meg en is megerdeztem.
"Majdnem elakadt a lélegzetem. Ilyen hülyeséget. xD
rakloo: Ha nem lenne igaz, szerintem nem tartanánk a 2336. hsz-nél.

-
Norbancs
tag
A redemption a pontbeváltás, vásárlás, a restock meg a készletfeltöltés, nem?

-
Norbancs
tag
Én sem csináltam (még) 1 kamu reget sem, igaz, még csak 11 regisztrált meghívottam van, de kb. 230 pontom van így is (videókból 10-et sem nyitottam meg asszem).
Úgyhogy térjetek meg és ne csináljatok kamu regeket.

-
Norbancs
tag
Esetleg ma jelentik be, hogy a márciusi redeemben már megnégyszerezik az árakat.

-
Norbancs
tag
Ezek szerint akkor a telefonszámot se nem 0036, se +36-tal kezdjük, hanem csak simán 36-al?
Érdekes... -
Norbancs
tag
-
Norbancs
tag
válasz
NEXT LP
üzenetére
A megoldás egy gmail-es cím. Tapasztalatok szerint az a(z egyik) legjobb. Akár másodpercek alatt megérkezik a meghívó.
A tuti módszer meg... szerintem nem létezik. Nekem még csak 11 regisztrált meghívottam van, pedig talán már 2 hónapja bent vagyok, de ha van tuti és gyors módszer, arra én is kíváncsi vagyok.
-
Norbancs
tag
válasz
kivalasztott
üzenetére
Van előnye és hátránya.
Így már lesz elég pontod redeemre, meg tudsz majd finanszírozni 1 cuccot.
A hátulütője az, hogy ,,elhasználtad" a videókat 2-2 pontokra, z-listerként 4-4 pontot kaptál volna értük.
-
Norbancs
tag
Adress 2-t azt hiszem nem muszáj megadni, főleg, ha nincs is.

Másodlagos cím, gondolom hogyha az elsőre nem tudják kiküldeni. -
Norbancs
tag
Igen, ha kell akárkinek írjon...
Persze nekem.
-
Norbancs
tag
Nekem eddig kb. 10 meghívottam van és egyik sem vagyok én.

Így is 200 tizenvalahány pontom van, úgy gondolom, nem éri meg kockáztatni.Ja, és eddig talán 3-4 videót játszottam le.

-
Norbancs
tag
Ami a múlt hónapban volt, ott igen, arról szólt, hogy a privát restockokra lehetett ,,jegyet" venni.
Most nem biztos, hogy megint ilyen lesz.
-
Norbancs
tag
Sajnálom, hogy ez a topic kezd elfajulni
...Van, aki be merne vállalni egy ,,Cool gift"-et 500 pontért?

Kíváncsi vagyok, mit küldenek. Esetleg tud valaki valamit erről? Gondolom mindig mást küldenek, de mégis, kb. milyen cucco(ka)t?
-
Norbancs
tag
Vajon miért nem rendelhető már olyan kis Lego pendrive, mint amiről az 1. hsz-ben van link?

-
Norbancs
tag
Szerintem ez függ attól is, hogy éppen ki talál rá erre a bibire és milyen a hangulata.
-
Norbancs
tag
Most tulajdonképpen te melyik oldalon állsz?

-
Norbancs
tag
Szerintem ha lehet, nem adnak ki ilyen drága ajándékokat mindenféle csalónak...
-
Norbancs
tag
Lehet, hogy még nem veszik észre, nem nézik meg, de nem lenne kellemetlen, hogy éppen sikerült valami jó cuccot elcsípned redeemben, megnyerted meg minden, aztán küldik az e-mailt, hogy csalás miatt bannolnak és a megrendelésedet törlik?

-
Norbancs
tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Nagyon köszönöm, és elnézést kérek kexksz-től, hogy szabotáltam.

-
Norbancs
tag
válasz
lockerzboy
üzenetére
Én E. Norbert vagyok.

Ha 2 E. Norbert van, akkor az már vicces.

-
Norbancs
tag
Nem, a másik Norbert.

-
Norbancs
tag
Lockerzboy: Lehetne arról szó, hogy az enyémet használd fel? 10 meghívottam sincs, kexksz meg már z-lister.

-
Norbancs
tag
Teljesen laikusként vetném fel az ötletet, várom a kritikákat
:Nem lehet egy xbox-ban, ps-ben vagy akármi konzolban kicserélni az olvasófejet? Vagy miben különböznek az eu-s konzolok az amcsiktól? Az oké, hogy ntsc meg pal rendszer, de akkor végülis ez az olvasófejtől függ, nem?

-
Norbancs
tag
Ugye még nem lehet sehogysem törölni a meghívós listából embereket, akiket meg akartam hívni, de már más meghívóra regeltek?
Mert újraküldésnél írja, hogy töröljem a listából, de még nem sikerült rájönnöm, hogyan...
Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...