Hirdetés
Aktív témák
-
Gyuri255
csendes tag
De nekem azt mondták, hogy a gép folyamatossan váltogatja az IP címét.
-
Norbancs
tag
Hát nagyon nem irigyellek, és szerintem meg is érdemelnéd, ha észrevennék telhetetlenséged miatt.
Miért nem volt elég 60 ember?!
Én alig tudtam eddig 6-ot beszervezni.... -
Lonely001
csendes tag
Szép estéét mindenkinek! Szeretném kikérni a véleményetek valamiről. 1 hete kb. regeltem a lockerzre. Na már most elkezdtem hívogatni az embereket tök jól ment, meghívtam legalább 60 embert beis regeltek.Ezután meguntam
és elkezdtem emaieleket csinálni én magam.Beregeltem ezekből is kb. 60-at. Minegyiknek más a neve, csak annyi közös van bennük hogy citromailes és yahoos az összes. Sztetek kiszúrják a lockerzes srácok vagy nem? 
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
Gyuri255
üzenetére
Hát, szerinted? Ezt nem nagyon lehet százalékkal kifejezni, mivel elég jól meg van csinálva ez a rendszer, tudják hogy kell az embereket megvezetni

Nem vesz mindenki ilyen cuccot, szóval azért egy páran kiesnek.
Fél európa is, mivel hajnalban lesz, szóval fel kell kelni 4körül(EST 10-11 a 100pontos restock), és mivel amcsiba is "elég késő" lesz, ott is kiesnek egy páran.
De igy is sietni kell, de több az esély mint egy sima restocknál, az biztos. -
Gyuri255
csendes tag
Üdv! Lockerzon ugye nem csak egyszer lehet vásárolni csak az adott hónapban lehet egyszer nem? Mert olvastam, hogy mert mindenki csak 1 szer vásárolthat de ezt az új 1-2-3 esélyes dolognál olvastam meg, hogy aki részt vesz zárton az nyitotton már nem tud ez ugye nem örökre van így csak erre a hónapra és a vásárolni is csak 1 hónapban egyszer lehet de ha pl egyszerre 3 dolgot veszel úgy lehet csak egy alkalommal lehet havonta???
Ugye nem úgy van, hogy aki regisztrált gyüjti a pontokat és pl ha egyszer vett valamit akkor többször nem lehet soha csak az adott hónapra értendő, hogy egyszer? -
KraRe
aktív tag
Február 25 10-11 között restrock

-
-
hyrex
tag
ÉJFÉL 03:00-KOR LESZ !!!!!!!!!!!!!!
-
Gyuri255
csendes tag
Most akkor mikor lesz a Magyar időszámításunk szerint restock és hol lehet nézni ptzplace.lockerz.com?
-
KraRe
aktív tag
Am ki"ellenőrzi"a topicot??

Beköszönhetne
-
remixboy
tag
jólvan na!
majd akkor megkeresem... -
remixboy
tag
de azt még mindig nem mondtátok el hogy hol lehet venni a nyitó restock-ra jegyet

írni kell nekik üzenetet vagy mi? -
KraRe
aktív tag
Am a pólós emailhez nektek is csatoltak képet,vagy csak én vok jó megfigyelő??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MixY
tag
válasz
szotyyyy
üzenetére
Hello!
Még nem tudsz rendelni, csak megnézni hogy milyen cuccok vannak.
Itt megtalálsz minden infót.
Amúgy most nézem hogy EST idő szerint este 9:00-10:00 között lehet jegyet venni a restockra, ami akárhogy is nézem magyar idő szerint péntek 3:00-4:00... Max egy kicsit fáradt leszek suliba.
-
Gyuri255
csendes tag
Sziasztok! Akinek kell meghívó az írjon ide gyorgy94@gmail.com És amúgy lehet tudni előre, hogy mikor nyit a bolt? Még kezdő vok lockerzon.
-
Sish
tag
Amúgy ha tényleg kell valami vámot fizetni, kíváncsi lennék a Magyarországon fél milliót érő MacBook Air-ért mennyit szednének be rajtunk. Valaki beszélt itt hogy 20% meg ilyenek és ez esetben az már 100 ezer Ft. Nos akkor én azt mondanám, hogy elmehetnek a büdös francba, mert azért nekem nem ér meg 2500PTZ-t amit ki tudja hány hónapig kéne összeszenvedni meg 100rugót hiába ilyen olcsón jutnék hozzá. Na meg a garanciális ügyintézésre gondolni se merek már ha egyáltalán adnak garanciát... nemhiszem. Ahogy a mondás is tartja olcsó húsnak híg a leve...
-
Sish
tag
válasz
szosziszabi
üzenetére
Azért mert azt csak azoknak kell megadni akik USA-ban laknak. Tessék itt van a megyék térképe hogy elhidd

-
remixboy
tag

-
hyrex
tag
igen???? nem hiszem.....
-
hyrex
tag
nekem azt írták hogy 5-7 nap mulva megjön a cucc
Ajánlom nekik hogy megjöjjön me hazavágom őket akk 
-
sagesz93
addikt
Erre sajnos nem fogunk rájönni szerintem, amíg valaki tényleg nem kap valamit.(pendrive-ért nem kell fizetni
)
Talkprizesen, szlovákiában nyert a gyerek egy itoucht.(8gb), fizetett érte 27euró vámot.
Na, ezt én is kifizetném.
Rics22: most azért több az esély föleg ha 350ptz-t költesz, a 3. privát restockra nem jutnak be sokan. -
MixY
tag
Amúgy egy másik fórumon beszélgették, hogy kell-e fizetni vmi vámot a cuccért, de végülis dűlőre nem jutottak.

Valaki azt mondta, hogy ha a GIFT matricát rárakják akkor nem kell semmit, vki azt mondta hogy nem tudom hány euro felett az áfát kell fizetni. Most akkor hogy is van ez, hátha itt valaki biztosra tudja. -
remixboy
tag
és akkor aszt valaki magyarázza már el hogy hol tudok én jegyet kérni a zárt restock-ba?

-
-
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Csak nem magyarul, egy páran pedig nem értik a lényeget, gondoltam leirom.
-
sagesz93
addikt
Feb. 18-án vehetsz "esélyt".
Ugye 4 hullámban lesz restock, az utolsó lesz a rendes, oda bárki mehet, a másik 3 pedig zárt, amire 18.-án kell megvenni az esélyt, pontokért. 1-2-3 esély más árakon, gondolom ez egyértelmű.
25.-én pedig lesznek a redemtion-ök. Aki valamelyik zárt restockon tudott venni valamit, a nyitotton már nem vehet részt, mivel mindenki csak 1-et vehet.
Remélem érthető. -
hyrex
tag
én már tegnap
ha nem szólok nem nézitek meg az email címeteket

-
KraRe
aktív tag
Én is kaptam e-mailt a pólóról

-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Egy kis kiegészítés az oldalon olvasható hírhez:
Ok. There will be 4 redemptions. As you see in the picture you can pay to be included in 1-3 special ones, or disregard those and partake in the free 4th one.
If you pay to be in any of the redemptions, and you redeem a prize in say the first one, the other three (including the public one) you cannot redeem in. So, you can only redeem once!
And about giving out the times. You will be shown a time to attend. Now, only YOUR account can access the store at this time, so anyone else trying who hasn't paid will not get in.
-
cserry193
tag
Valaki segítsen már pls.
Mi az új kiírás a főoldalon?

Hogy 100Ptz, meg 350Ptz. Blabla..Lehet venni jegyet a restockra?

-
remixboy
tag
válasz
cserry193
üzenetére
Mielőtt tudjuk szállítani a Z-Listedet t-ing, neked 2010 február 18-án, csütörtökön az USA keleti államai időszámítása szerint de. 7:00-ig frissítened kell a számlabeállításaidat és igazolnod kell őket. Ha a címedet nem igazolják, a lehetőségek mi vagyunk nem lesz képes, hogy kiküldje a szabad Lockerzedet t-ing. Tudod lokalizálni a beállításaidat a Lockerz oldalad legfelső jogában az Accountom alatt.
szerk:rájöttem már
csak még arra nem jöttem rá hogy hova kell beadni az a pontot hogy tudd mikor lesz a garantált restock...?üdv!
-
RPJCrash
csendes tag
Nos igen, ha van még jelentkező, aki nem regisztrált, és szeretne, az nekem is szólhat

-
cserry193
tag
Énis kaptam E-mail a pólóval kapcsolatban.. Ezzel kell valamit csinálni? Mert ez volt benne
Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Thursday, Feb 18, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.
Vagy mindenkinek?

-
remixboy
tag
és akkor hol kell itt jelentkezni? időpontot kérni? nemértem
-
remixboy
tag
A visszacsatolásod alapján ebben a hónapban kipróbálunk egy új megváltáseljárást. Ajánlunk további három hullámot (“Member Appreciation Redemptionâ€�) olyan nos, mint a négy hullám összegéért való általános megváltás azért hogy több lehetőséget és új utat adjon a tagjainknak, megváltani.
Feb. 18-án a tagok a Member Appreciation Redemptionnek tudnak jelentkezni.
Itt van az, hogy ez hogyan működik:
A Member Appreciation Redemption feb. 25-én fog zajlani három hullámban:350-en keresztül PTZ, te elér három lehetőséget megváltani.
250-en keresztül PTZ, te elér két lehetőséget megváltani.
100-on keresztül PTZ, te egy lehetőséget kap megváltani.
Amint jelentkezel, a konfirmálásoldalad neked fogja adni a megváltást time(s).
Azáltal, hogy jelentkezel, hozzáférést fogsz nyerni egy kizárólagos PTZ Placéba Feb.25.
A megnyerő rész a Member Appreciation Redemptionünkben nem szavatol egy díjat, de ez növeli a lehetőségeidetHa nem akarsz részt venni, ne aggódj! Nekünk a Member Appreciation Redemption után hamarosan lesz egy általános megváltásunk.
Csak februárban összeségében egy díjat válthatsz meg.
Hamarosan fel fogjuk adni a szabályokat és FAQ-t, úgyhogy a tartózkodás hangolt.ezt most forditottam le

-
szosziszabi
újonc
és lenne még 1 kérdésem h a megyéhez cska 2 karaktert tudok beírni !
az miért van ? -
szosziszabi
újonc
sziasztok valaki esetleg kapott valamit mer kezdek kételketni

furcsa tehát van KB 1 Hónapba 1szer Restoc és van 5 perced különben mindent elviszenk ?
és hogy honnan tudom az uj coccoknak a felrakási idejét pontosan
-
hyrex
tag
Sorry ! Tényleg 18
Két nap és rá 5 vagy 7 nap 
-
hyrex
tag
!!! FIGYELEM !!!! MOST KAPTAM MEG AZ EMAIL CÍMEMRE A PÓLÓRÓL VALÓ EMAILT !!!!!
5-7 MUNKANAPON BELÜL MEGJÖN FEB. 28-TÓL SZÁMÍTVA !!!!!!Üdv
Anakin12 -
hyrex
tag
Hát igen....

-
Norbancs
tag
Szerintem nagyobb esély van arra, hogy kapj a Lockerztől cuccot minthogy megkapd azt az 5 ezret.

-
hyrex
tag

-
hyrex
tag
Én még várok a pólós emailra
Pedig már nagyon kéne az a póló 
-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Szerintem akárki, aki már ideírt tudna küldeni meghívót.

Kivéve aki csak kételkedve írt ide persze... -
Rics22
tag
357 ptz-23 meghívott..
szinte tuti hogy nem fog senki semmit innen kapni,az utóbbi időbe olyan szinten bejöttek a megérzéseim,hogy elkezdtem fogadni...minden bejött eddig

5000ft-rá hogy nem kaptok semmit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Norbancs
tag
Fejeteket fogjátok fogni szerintem, ha megtudjátok, miért nem működött a meghívás. xD
Fordítva töltöttem ki a mezőket, az e-mail címhez írtam üzenetet, az üzenethez e-mail címet.

Azért kössz a válaszokat.
-
Drakuf
tag
Én laza 2 nap alatt beregeltettem 47 embert hozzám
. Azóta nem nagyon toborzom a "csapatot". Jelenleg 182 pontom van. 
-
sagesz93
addikt
Ezzel én is így vagyok, de időm van rá, szóval nem szakadok bele.
Küldték a mailt hogy jön a pólóm, ha megjött, logoutra írok bejegyzést
Igazából ha az megjön, akkor már elhiszem hogy valami esély van a nyerésre.
Igaz, a póló már másnak is megérkezett, igaz nem ezen a fórumon lett megtárgyalva.
Ja meg egy lego pendrive-ot sikerült nyerni.
-
haxxika
senior tag
Jelenleg tartok 200pontnál és 7 meghívásnál valós személyeknél, a z-listerre harcolok énis de ez a 4 hullámos ötlet nem jön rosszul
Viszont azt tényleg kellene tudni hogy a gift-ért van-e vám és ha igen akkor mennyi, de hogy igy mástól hallottam hogy eBayről semmi vám, ez valamennyivel bíztatónak tűnik, nem olvastam vissza ugyhogy megkérdezném megjött már az az e-mail a vám és pénzügyőrségtől?
-
dani0101
újonc
HALI
Ha valakinek szüksége lenne lockerz meghívóra nyugodtan írjon
E-mail és msn címem: szabbah.dani@hotmail.com -
The DJ
addikt
Olvasgatom itt a topikot és annyira szeretnék már boldog képekkel illusztrált hozzászólásokat olvasni, ahol fogja a kis PS3-at vagy IPOD-ot a kedves netező és széles mosollyal tartja a felirattal együtt, hogy: "Megkaptam Wazze!"
De én az eddigi élettapasztalatom alapján úgy érzem és gondolom, hogy semmi sincs ingyen, ami pedig mégis, annak később fizeted meg az árát

De remélem én vagyok csak ismét pesszimista.
-
sagesz93
addikt
telózni nem.
Viszont wifizni igen
, nekem csak azért kéne, szerintem jó ficsőr telóba.
Ja meg a játékok
Zene, meg hasonlókban jobb az arénám, dolby hangzás ^^
Norbancs: nálam perfekt megy a meghívás. Most majdnem 10ember függőbe van, ebből 9címre biztos nem lesz regi.
Azokat meg jó lenne eltüntetni
Amúgy remélem mindenki látta a hírt:
Lockerz members: thanks for your great ideas yet again. You told us you'd like us to try two big changes for our next redemption: more waves and more info on the exact time and date. We listened. So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen. Check tomorrow's hallway for more details!
Ez jót jelent szvsz.
Röviden: A tagok panaszai alapján, arra jutottak hogy egy restock több hullámban fog lezajlani, és megmondják pontosan mikor lesznek ezek a hullámok.
Most 4 hullámban lesz a restock.
Ez szerintem csak jót jelent
, több az esély, igaz a cuccokat is negyedelik, szóval méghamarabb elfogy. De aki már vett, nem tud, szóval kiesik 
-
Norbancs
tag
Már boccs, de senki nem látta, amit írtam?
Kíváncsi lennék a válaszotokra...

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogyha ugyanarról az IP-ről regelgetsz,akkor 90% hogy repülsz onnan

Legyenek a magyarok a királyok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig már nagyon kéne az a póló