Új hozzászólás Aktív témák
-
és van akkora sávszélességed, ami elbírja a nyers adatfolyamot? mi küldené? mi fogadná? vagy csak így bele a modembe, aztán majd eljut valahogy a célba?
vagy pontosan hogy tervezted?egy streamszervernek pont az a lényege, hogy ad egy hozzáférési felületet, amire rácsatlakozva nézheted az adást.
azt viszont mindenképp tegyük hozzá, hogy ha kódolt (aka. fizetős) adást akarsz így továbbítani, az szinte biztos, hogy ütközik a szolgáltató felhasználási feltételeivel.
-
-
smea
újonc
Sziasztok!
A kérdésem az lenne továbbitható e neten az LNB töl a set topbox hoz érkező jel. A problémám annyi hogy ahol élek nem tudok installálni parabola antennát az iptv mind akadnak szétesnek ez vagy az nem jó velük,gondoltam saját sreamra is de az elég bonyolult, ezért gondoltam ha ezt a jelet ami ugye frekvencia továbbitható lenne valamijen formában, akkor itt csak a boxot kéne csatlakoztatni s menne minden szépen szerintetek ez megoldható s ha igen milyen hardver kellene hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Forrmell.enn
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest