Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Megnyugodhatsz semmi kár nem fog okozni, potenciálkülönbség nem tud kialakulni.
De ki tud, csak nem szamit, mivel fuggetlenek a 12V-os korok.
Potenciálkülönbség akkor alakulhatna ki két elszeparált áramkör között, ha mondjuk nem 12-12V-ot és emiatt a megfelelő mennyiségű áramot küldesz rá, hanem a 12V pci-e mellé rányomsz 230V-ot, mert ekkor már a nyákon lévő vezetősávok közti gyári szigetelő távolság nem elég, így a vezetősávok elkezdenek kapacitívan dolgozni, szóval mint egy kondenzátorban kisülések keletkeznek közöttük.
De kialakulhat. mivel csak a foldpont kozos, a 12V eleve nem pontosan 12V a tapoknal, igy helybol van kulonbseg.
Kapacitiv csatolas nem a tavolsag miatt lesz, emiatt csak a kapacitas erteke lesz nagy. Kapacitiv csatolas mindig van valtakozo(vagy valtozo) feszultsegnel.
Kisulesek nem azert keletkeznek, mert kapacitiv csatolas van, hanem mert atut a szigeteles. Mondjuk 230VAC-nal es a PCB-n elerheto minimalis szigetelesi tavolsagoknal ez nem jellemzo.A masodik bekezdeshez: 12V-on lenyegtelen az agak feszultsegkulonbsege, mert 12V-ra csak taparamkorok csatlakoznak, igy mivel 12V-os jelvezetek nincsen, ezert ket kapcsolodo alkatresz szempontjabol teljesen lenyegtelen, hogy pontosan mekkora bejovo tapfeszultsegrol jarnak, csak a lokalis 12V-nal kisebb feszultsegek kulonbsege lehet erdekes.
-
-
oleslie
aktív tag
Nekem a 280X-re a 13.11 vált be, ezzel szemben próbaképp kicseréltem a kártyát 290-re, jöttek a fagyások, BSOD, minden. 13.12 -re frissítés után már 'csak' restart ahogy kiléptem a cgminerből (azóta sgminer, az nem dönti össze a rendszert). Visszaraktam a 280X-et, az meg most nem akar menni 700 fölé, szóval rakhatom vissza a drivert is 13.11-re

-
oleslie
aktív tag
tudom, hogy nem vigasz, de nálam most itt 'rohad' 6db R9 290, nincs hozzá proci. Gondoltam kettőt addig átteszek a régi vasakba (6950 & 280x helyett), na, a 280x helyére amit beraktam, alig termelt (650~680), aztán random elkezdte lekapcsolni a monitort, mondom ok, vissza a 280x, erre az ablakOS töltés közben megáll a classpnp.sys-en, azt hittem lerúgom az asztalról a gépet.
más körülmények között nem fagy a gép? játék? 3dmark? valami egyéb memóriazabáló program (photoshop)?
-
AAntii
őstag
Szerintem nem tudsz annyi coint generálni, amit a krakenen nem tudsz eladni gyorsan. Az árfolyam meg igazodik a nagy átlaghoz, mtgox-hoz képest mindegyik alacsonyabb árfolyamon dolgozik, az oda történő verifikáció pedig nem két perc, ha egyáltalán elfogadják. Még annyit tudok elképzelni, hogy akinek már van ott jóváhagyott fiókja annak eladod forintért [bár most az euróval jobban járnál, ki tudja meddig paskolják még Matolcsy mongol-pontos fenekét].
@Geller_1972: Ha felmegy 0,027-re, akkor nyer 4%-ot, de már elbukott 10-et a váltással, sőt, talán többet is, mert van mikor még rosszabbul is váltják a doge-ltc párost, mintha doge-btc-ltc lenne a sorrend. A doge-valami-btc azért lehet jobb sorrend, mert az egyes coinok mozgását az árfolyamok pár perces-pár órás csúszással követik és az így keletkező légüres térben azt a 10%-ot vissza lehet nyerni, netán még többet is. Na persze ehhez tényleg az kell, hogy az ember szinte mindig a gép előtt legyen, mert különben még nagyobb lutri az egész, pedig már ígyis szerencse dolga az egész.
-
AAntii
őstag
Árfolyamfüggő az egész. Ha nem aranyáron adod, akkor pillanatok alatt elviszik, vagy 250 ezer doget már eladtam ott. 33 millió doge forgalom volt az elmúlt 24 órában, talán a te pár tízezred is bele fog férni.
Coinexen az első beutalásomkor eltűnt pár ezer dogem, mert pont akkor volt leállás. Írtam a supportnak és egy-két óra múlva már az egyenlegemen is volt a coin, szóval pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Mondjuk százezreket egyik oldalon sem tárolnék, megmondom őszintén, persze ha rá van kényszerülve az ember, mert bizniszel az összeggel, az más tészta.
-
-
Imafett
aktív tag
-
WiZARD
veterán
Nekem van egy 270 meg egy 270x, inkább 440 környéke ami kijön belőlük, még a litecoin.info-n írt órajelen is csak 455-460 környéke...
Megtaláltam, hogy hogyan lehet 270eseknél feszültséget csökkenteni, a 7000-szériához készült bios editor simán eszi a 270es biost is. Holnap neki is látok, kíváncsi vagyok mit sikerül kihozni...
-
AAntii
őstag
Coinmarketcap
Ez a Dexarhoz intézett kérdésedre is megadja a választ.A Dogehousenak csak a frontendje halt le, vagy ilyenkor a megfejtett blockok sem gyarapodnak?
-
AAntii
őstag
Ugyanolyan altcoin, mint az ltc, szóval ha az ltc-s bányászatban már otthon vagy, akkor 2 percbe telik, míg átállsz dogera. Megveszik hamar, a kereskedés volumene benne van a top 3-ban. Ugyanolyan könnyű lesz az asic cuccokkal is átállni dogera, szóval ha ez lesz épp a legjövedelmezőbb, akkor a diff ennél is az egekbe fog szökni, de ez minden egyes coinnál elkerülhetetlen lesz, ha épp nem kapják fel a spekulánsok az adott coint, akkor ezek az altcoinok nagyjából ugyanannyit fognak hozni a coinok között ugráló poolszerűségek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest