Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Gyors kérdés ehhez az adózós marhasághoz: ha külföldről jön be pénz (akár eu, akár nem eu) és paypalra jön, és onnan levásárolom iponba, akkor a nav az ugye nem szól be? Valamint ha okpay-en jön, és az okpaytől kérek mastercard kártyát, azzal mondjuk tejet is vehetek, de a nav nem pattog? Ez kicsit overheades ugyan, de még mindig megéri, egyébként a rendes alkalmai jövedelmeimből mindig minden le van vonva, tehát adókerülő nem vagyok.
Egyébként tud ez is érdekes dolgokat: pl. az elmúlt két évben kaptam a 1500 EUR évi ösztöndíjat, cégtől, amit ő az adójából írt le, na elvileg adóznom kellett volna utána, de azt mondták, hogy jön majd minden navos papír. Nem jött semmi, úgyhogy jól jártam. Tavaly ilyenkor meg a blackberrynek volt olyan akciója, hogy ha fejlesztesz egy appot a gépükre (playbook), akkor adnak 100 dodót, egy hétvége alatt bejött 500, paypalra, és ebayről onnan rendeltem faternak egy csomó cuccot a fűtési rendszerhez, meg iponba is fizettem párszor. Itt egyébként az már tényleg a kimutathatatlan kategória, hogy külföldről bejött pénz paypalon van, ebayen külföldön elköltöm, akkor tuti nem látják? Mert egy jó, igazi magyar adórendszer még ebből is lehúzna... Szóval inkább az a kérdés, hogy a paypal küld-e valami listát, stb a bankoknak magánszemélyek esetén? (Ráadásul két banknál vagyok, paypalon meg mindkettő benn van.) Vállalatnál tudom hogy nem jó, egyszer egy ügyfél így akart "adótkerülni", aztán a könyvelő megmondta, hogy nem kéne, mert be van jelentve, hogy kft, és megkérdezik miért nem hal éhen
(ilyenkor banszámlaként kell a paypalt kezelni)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vallás
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest