Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Maximálisan egyetértek veled. Annál is inkább, hogy a topikban minimális munka befektetésével a legtöbb kérdésre magyar válasz is nyerhető. Azoknak meg nem fogok órákat pötyögni, akik pár óra keresésre/olvasásra sem hajlandóak, de szeretnének nagyon sok pénzt kaszálni ezzel.
Érted, neki drága rá az ideje, de az én időm nem drága neki. Hát kösz, kihagyom.(#8202) Carline: A hatalmas különbség, hogy ott nem "meggazdagodni" akarnak az emberek a te munkádból.
Nonprofit én is szívesen segítek másoknak, persze, ha értelmes a kérdés, és nem arról van szó, hogy a kérdező lusta a keresőt használni. Nekem ezért gusztustalan sok új belépő hozzáállása, akik még a keresőt se hajlandóak használni, de írjuk le, hogy lesznek gazdagok. Többit lásd az előző bekezdésben.
Biztos, sokkal különb ember vagy nálam, de azért azon elgondolkozhatnál, nekem miért van vagy 10 000 szakmai hozzászólásom, míg neked a tizede...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Ukrajnai háború
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Posta, csomagküldés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- További aktív témák...
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A17/R7-7735HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garancia
- Gamer asztali gép
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14 Intel Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest