- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Maximálisan egyetértek veled. Annál is inkább, hogy a topikban minimális munka befektetésével a legtöbb kérdésre magyar válasz is nyerhető. Azoknak meg nem fogok órákat pötyögni, akik pár óra keresésre/olvasásra sem hajlandóak, de szeretnének nagyon sok pénzt kaszálni ezzel.
Érted, neki drága rá az ideje, de az én időm nem drága neki. Hát kösz, kihagyom.(#8202) Carline: A hatalmas különbség, hogy ott nem "meggazdagodni" akarnak az emberek a te munkádból.
Nonprofit én is szívesen segítek másoknak, persze, ha értelmes a kérdés, és nem arról van szó, hogy a kérdező lusta a keresőt használni. Nekem ezért gusztustalan sok új belépő hozzáállása, akik még a keresőt se hajlandóak használni, de írjuk le, hogy lesznek gazdagok. Többit lásd az előző bekezdésben.
Biztos, sokkal különb ember vagy nálam, de azért azon elgondolkozhatnál, nekem miért van vagy 10 000 szakmai hozzászólásom, míg neked a tizede...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest