Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
IstvánLászló #1100 üzenetére
Nekem ez van:
Bus 001 Device 013: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio, Ltd Bluetooth Dongle (HCI mode)
Sok kernellel nem működik, a 6.15-el pl jó, néha ki kell húzni és be kell dugni, ha nem látja a gép.
-
Pikari
veterán
válasz
IstvánLászló #1089 üzenetére
legújabb debian 64 bites net installer [link] , utp kábellel dugd rá a hálózatot a telepítés előtt. igen, apt-get segítségével tudod feltenni a csomagokat rá.
-
Pikari
veterán
válasz
IstvánLászló #1087 üzenetére
nekem debian van, nem tudom, hogy archban melyik csomagban lehet benne.
talán: bluez -
Pikari
veterán
válasz
IstvánLászló #1084 üzenetére
hát először is fel kell tenni azt a parancsot.
ez annyit csinál, hogy listázza a ténylegesen is érzékelt bluetooth donglikat.
feltéve, ha megtalálja őket.ha a bd address mezőbe ki is van írva az azonosítója, akkor működik, ha nem talál egy eszközt se, vagy minden 0, az akkor driver/firmware/kompatibilitási problémára utal.
-
Pikari
veterán
válasz
IstvánLászló #1081 üzenetére
nézd meg először is, hogy a hciconfig látja -e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest