Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Ó nagyón is hálás is vagyok neked a móstani nagy segítségedért,te neked a dongle-vel milyenek a tapasztalataid a debianon,azt régóta tudom a debián egy nagyón is jó stabil egy jó rendszer.
A neten móst is kábellel csatlakózóm az arch rendszeremmel,gondolom az installerje is kinézetre ólyan gondolom mint az arhinstall-nak csak szővegesen grafikus a felűlete.
Most jőtt-le az iso installere,másik gépemen majd most tudóm szerencsémre installáni debian-t,ami nem ókózhat rendszer próblémát.
Már móst nagyon nagyon is ízgúlók mi kőzben nekd íróm mót a sóraímat,abban a reményben hogy a dongle majd hajlandó is lesz műkődni.Abban kérném még szíves segítségedet dongle-hez hogy mejik csómagók kellenek majd és ha lehet és nem is megterhelő a számódra és időd is engedi,kélek is nagyón és írdle nekem a csomagoknak a lstáját.
Ó már móst nagíón is ízgúlók,megy a pendrájvómra az isó és másik gépemen maj megy a boot és install.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged