Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Értelek hát sajós azt kell móst mondjam is neked,dongle adapterem sóshasem vol,tehát ezért núlla a tapasztalatom.
Azt megkérdezhetem melyik debiant használod,mert akkor menézném nagyon is szívesen,mert én régebben, LinuxMInt Cinnamonnal kezdtem is az alap és minimális ismereteket megtanulnom audidaktaként a rendszerének a kezelésére.
Ha jól emlékszem és nem tévedek a debian apt csómagkezeőt használ,ha tévedtem akkror bócsánat is ezért.
A debián rendszered amit épen gondolom most is haszálod,légyszíves linkejed mad nekem a install iso.ját.Köszönöm ha túdsz válaszóljál,mert móst ígazán is fell is kell tetted a fígyelmemet a debian-ra,minden is érdekel nem csak a dongle kapcsán..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest