- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szép napot kivánok mindenkinek.
Kérlek titeket itt és légyszíves segítsetek a dongle mególdásában,móst használók előszőr ilyen Blutooth-os adaptert és nem jútóttam el a jó mególdásig.
VEntion bluetooth adapter 5.0 verzion-hoz keresek 10 napja mególdást,amit még nem tudtam máig mególdani és ehhez kérnék most segítségeteket.
A dóbózában kiss cetlíre is van írva a driver dwnload linkje.
A driverk csak is win-es verziójúak.
Az ArchLinux cinnamonnal a rendszerem,teljesen belaktam és minden is ami nekem is kell jól műkődik,de a dongle-t nem tudtam jó műkődésre is bírni.
A dongle driverek a Blutooth adaptrehez.
A default csómagók a rendszeremben ez a háróm: bluez bluez-libs bluez-utilsAzt ólvastam még útána is hogy még kell a bluemann csómag és ő az adapternek a kezelőjét is nekűnk kell felteni,ez érdekes is az hogy miért is nincsen a gépemen defaultként is mint a fenti 3 csómagja ,de ezt ídáig mególdóttam és móst is próblémás a műkődése.
A dongle nálam nem műkődik kórrekten mert ez,ígaz a szómszédóknak az eszkőzeít megtalálja,telommal nem beszéleg óda és víssza,ovasást és írást sem tudtam mególdani.
A telomat nem akarta rendesen párósítani,ezt csak így tudóm móst elmóndani,mert még sóhasem használtam ílyen adaptert,gyerekeimnek a gépével műkődik a dongle és lehet párósítani és írni és olvasni is engedi,de ez jelenleg csak is win-en tudtuk is használni,nem akarom a gyerekeimet is még ezzel a problémámmal terhelni is azzal is hogy a gépűkelé űlve,addig nem tudják haszálni a gépűket.
Elnézést a hósszú kómmentemért,de úgy érzem ezt mind múszáj is vólt leírjam a témának a tísztázására,remélem érthatően tudtam a kérésemet leírnom.
Kérem szépen akik ísmerik a dongle-t segítsetek ennek a problémámnak a mególdásában,milyen prógramót túdnátók ajánlani,mert jelenleg nem tudom merre is menjek is tóvább.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzol Screenshot
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Ford topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest