Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz IstvánLászló #1098 üzenetére

Ó Ó Ó móst szóhóz aligijútók őrőmőmben úgrálók őrőmőmben és nagyón nagyón is őrűlők is mert móst éppen síkerrel,meg is meg is találhattam a csómagót a dongle-hez.

Az aur-t most fríssíthették is szerintem ez pár perce tőrténhetett, mielőtt beszélgettem is veled a dongle-ről,tehát itt és mindenkinek is elérhetővé is tették is ezzel azt gondolom biztósan is nagyon nagyon is sókat is tesztelték is ezt a driver-t,hogy bekerűlhessen az aur nagyon nagy tárólójába.

A kettő csómagnak a neveit itt kűldőm neked és mindenlinek is akitet is érdekelhet és segítségképpen: rtl8761b-firmware 162105963-1 rtl8761usb-dkms , és ezek a csómagok elérhetőek mától kezdődően.

Azt túdóm móst is erre móndanni nagy az őrőmőm és ezt az esemémnyt is mert a fejlesztőknek és a tesztereiknek csak nekik is köszönhetem is azt is hogy van móst már mától a dondle driver támógatása és őrőmmel is használhatóm,most fógóm majd telepiteni a gépemre.

A telepités simán gőrdűlékenyen elindult és éppen fut és mosk késziti a dkms a csómagot és itt mútatóm is meg az első részletét.
    Telepítés rtl8761usb-dkms...
    ==> Csomag készítése: rtl8761usb-dkms 20200610-3 (2025. máj. 26., hétfő, 14:29:25 CEST)
    ==> Futtatási függőségek ellenőrzése...
    ==> Fordítási függőségek ellenőrzése...
    ==> Források letöltése...

A tényleges vége az elkészűlt driver csómagjának a kímenetét most mútatóm éppen a gépemre telepűlt,minden híbanélkűl.

dracut[I]: *** Generating early-microcode cpio image ***
    dracut[I]: *** Constructing AuthenticAMD.bin ***
    dracut[I]: *** Store current command line parameters ***
    dracut[I]: *** Stripping files ***
    dracut[I]: *** Stripping files done ***
    dracut[I]: *** Creating image file '/boot/initramfs-linux-fallback.img' ***
    dracut[I]: *** Creating initramfs image file '/boot/initramfs-linux-fallback.img' done ***
    A tranzakció sikeresen végrehajtódott.

Hát mós meg is kőszőnőm a segítségeteket: #1097 cigam #1090 Pikari

Most megyek és megnézem a dongle-t,hogyan is műkődik,ha valakit érdekelne kűldjőn egy űzit és a lehető leghamarabban bíztósan túdók válaszólni,ha lenne kérdésetek. :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák