Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhh, nem, én kérek elnézést, most így újra elolvasva talán picit rossz lett a nyelvezete a hozzászólásomnak. Akár sértő is lehet, ha olyan hangsúllyal olvassa valaki. Nem így akartam. Köszönöm a segítő szándékot. Öszintén remélem, hogy nem bántottalak meg vele.
Ahogy fentebb írtam, csak WebUI megoldás lehet a több OS (Android, iOS, MacOS, Win, Linux) miatt. És bár ezek mindegyikére van valami külön-külön App, a problémát tovább nehezíti, hogy ezen eszközök nem mindegyike a sajátom. Emiatt nem várható el, hogy telepítsek az eléréshez más eszközére bármit. Szóval emiatt marad a webfelület.
A megoldás egy második webfelület lesz (nginx fut a szerveren) ami csak annyit csinál, hogy listázza a torrenteket és elemenként ki-/bekapcsolható lesz a globális sebesség limit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest