Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhh, nem, én kérek elnézést, most így újra elolvasva talán picit rossz lett a nyelvezete a hozzászólásomnak. Akár sértő is lehet, ha olyan hangsúllyal olvassa valaki. Nem így akartam. Köszönöm a segítő szándékot. Öszintén remélem, hogy nem bántottalak meg vele.
Ahogy fentebb írtam, csak WebUI megoldás lehet a több OS (Android, iOS, MacOS, Win, Linux) miatt. És bár ezek mindegyikére van valami külön-külön App, a problémát tovább nehezíti, hogy ezen eszközök nem mindegyike a sajátom. Emiatt nem várható el, hogy telepítsek az eléréshez más eszközére bármit. Szóval emiatt marad a webfelület.
A megoldás egy második webfelület lesz (nginx fut a szerveren) ami csak annyit csinál, hogy listázza a torrenteket és elemenként ki-/bekapcsolható lesz a globális sebesség limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest