- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhh, nem, én kérek elnézést, most így újra elolvasva talán picit rossz lett a nyelvezete a hozzászólásomnak. Akár sértő is lehet, ha olyan hangsúllyal olvassa valaki. Nem így akartam. Köszönöm a segítő szándékot. Öszintén remélem, hogy nem bántottalak meg vele.
Ahogy fentebb írtam, csak WebUI megoldás lehet a több OS (Android, iOS, MacOS, Win, Linux) miatt. És bár ezek mindegyikére van valami külön-külön App, a problémát tovább nehezíti, hogy ezen eszközök nem mindegyike a sajátom. Emiatt nem várható el, hogy telepítsek az eléréshez más eszközére bármit. Szóval emiatt marad a webfelület.
A megoldás egy második webfelület lesz (nginx fut a szerveren) ami csak annyit csinál, hogy listázza a torrenteket és elemenként ki-/bekapcsolható lesz a globális sebesség limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest