Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Ha tényleg Vuze, Azureus utód, akkor nem ajánlom. Én még nem próbáltam, de ha ugyanolyan, mint azok, akkor kerülendő. A Vuze, Azureus Java-alapú, lassú, bloat, bugos torrenkliensek. Linuxra a legjobb egyébként a qBittorrent.
-
milan26
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én most letöltöttem Linuxra a portable verziót. Első blikkre letisztult , szép felület, sallangmentes, funkciógazdag. Tesztelni fogom, kösz a felvetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óra topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs