Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gamepad
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezeket a példákat megnézegetem majd, ha a hülye FF miatt nem csontozom ki addig a gépet. Tényleg nem úszom meg a Vivaldi felrakását......ebbe a FF-be is szinte csak a scrollbar érdekel, dehát semmilyen kieg. nem működik!

A rengetek kiírásban nem is vettem észre a javasolt módot, de amit írtál az tényleg működött, gyanús is volt elsőre, hogy 750mega 4sec alatt kész lett. Jó is a video viszont mégse fogom megúszni, mert ahová fel kéne töltenem streamelni, az ugyanúgy elkezdi a konvertálást. Piszok lassú és emiatt próbálom kiváltani azzal, hogy megcsinálom desktopon inkább és úgy rakom fel.
AMD alatt is támogatott valamilyen szinten a VAAPI, de nem tudom mennyire.
Ja, AMD egyaránt támogatja a vaapi-t és a vdpau-t, így talán egyik se az igazi.
Ha van Intel GPU-d a CPU-ban szerintem azt is tudja használni.
HP 8570p-ben Intel-es a GPU, megpróbálom majd oda átrakva a fájlt, talán még így is gyorsabb lenne mobil SSD-vel.....
No majd kiderül és még akár a Firefoxot is javíthatják addig.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest