Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezeket a példákat megnézegetem majd, ha a hülye FF miatt nem csontozom ki addig a gépet. Tényleg nem úszom meg a Vivaldi felrakását......ebbe a FF-be is szinte csak a scrollbar érdekel, dehát semmilyen kieg. nem működik!
A rengetek kiírásban nem is vettem észre a javasolt módot, de amit írtál az tényleg működött, gyanús is volt elsőre, hogy 750mega 4sec alatt kész lett. Jó is a video viszont mégse fogom megúszni, mert ahová fel kéne töltenem streamelni, az ugyanúgy elkezdi a konvertálást. Piszok lassú és emiatt próbálom kiváltani azzal, hogy megcsinálom desktopon inkább és úgy rakom fel.
AMD alatt is támogatott valamilyen szinten a VAAPI, de nem tudom mennyire.
Ja, AMD egyaránt támogatja a vaapi-t és a vdpau-t, így talán egyik se az igazi.
Ha van Intel GPU-d a CPU-ban szerintem azt is tudja használni.
HP 8570p-ben Intel-es a GPU, megpróbálom majd oda átrakva a fájlt, talán még így is gyorsabb lenne mobil SSD-vel.....
No majd kiderül és még akár a Firefoxot is javíthatják addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest