Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilal
csendes tag
Megcsináltam, de minden indítás után vissza áll kiegyensúlyozottra, hogy tudnám megcsinálni, hogy teljesítmény módban fusson mindig? Illetve ha teljesítményre állítottam utána a terminálban néztem "cpufreq-info" paranccsal és akkor se változott a dolog, némelyik mag csak 1,5GHz-en futott némelyik 3Ghz közeli volt stb.. aztán kipróbáltam úgy hogy nem teljesítményt, hanem 4Ghz módot választottam és úgy sem annyin ketyegtek. Szeretném úgy megcsinálni, hogy ne kelljen állandóan ha bekapcsolom a gépet beállítani, hanem fixálódjon teljesítmény módra. Erre milyen lehetőségem van?
-
Bilal
csendes tag
üdv, néhány hete raktam linuxot a gépemre és azt szeretném kérdezni, hogy a processzor órajelét hogyan tudnám fixálni, hogy ne energiatakarékosba menjen, hanem folyamatosan maximum órajelen?
rendszer: linux mint 19.1 mate
cpu: amd fx 8350
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon