- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Linux mint cinnamon 17.3 van a laptopomon.Két napja eltűnt a rendszerfrissítő ikon a panelről így nem látom ha van frissítés.Vissza lehet ezt hozni valahogy?
Másik kérdésem,hogy próbából ráraktam ezt a rendszert az adatlapomon lévő gépre de bármit próbáltam nem tudtam működésre bírni a hangkártyát.Eleinte a lan sem akart menni de azt sikerült megoldani.
Nem tudom merjek e tovább próbálkozni vele vagy maradjon rajta a win a linuxot meg felejtsem el azon a gépen? -
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Nem vagyok gyakorlott linuxos ezért inkább megkérdem,hogy ha a 17.3 béta volt telepítve a gépen akkor most a véglegest le kell töltenem és újra felrakni?
Nálam a béta hiba nélkül megy eddig.Lesz bármi hátrányom ha így hagyom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest