Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Linux mint cinnamon 17.3 van a laptopomon.Két napja eltűnt a rendszerfrissítő ikon a panelről így nem látom ha van frissítés.Vissza lehet ezt hozni valahogy?
Másik kérdésem,hogy próbából ráraktam ezt a rendszert az adatlapomon lévő gépre de bármit próbáltam nem tudtam működésre bírni a hangkártyát.Eleinte a lan sem akart menni de azt sikerült megoldani.
Nem tudom merjek e tovább próbálkozni vele vagy maradjon rajta a win a linuxot meg felejtsem el azon a gépen? -
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Nem vagyok gyakorlott linuxos ezért inkább megkérdem,hogy ha a 17.3 béta volt telepítve a gépen akkor most a véglegest le kell töltenem és újra felrakni?
Nálam a béta hiba nélkül megy eddig.Lesz bármi hátrányom ha így hagyom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő