-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
utas666 #4654 üzenetére
Ez mondjuk csak az én véleményem, de nekem még nem kellett olyat csinálnom, ami miatt ebben a formában kellett találkoznom hangeszközökkel. Emellett én épp fordítva látom. Ha az ember utána akar menni a dolgoknak, akkor itt nem csak fantázianeveket kap, mint Windows-on, hanem pontos hardverinformációkat. Persze ehhez kicsit el kell mélyülni benne. A linkeden pedig azt is írják, hogy bármikor használhatsz alias-t, persze ezt neked kell beállítani.
Egyébként vannak DVB-T-hez használható szoftverek, nem csak a VLC. A TVTime pedig analóg adásokhoz van. -
Bohus
aktív tag
válasz
utas666 #4417 üzenetére
Jövőre lesz a Linux éve?! Minden évben az van!!!
Ez kell neked: Network Traffic Monitor
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest