-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
válasz
viralmind #1302 üzenetére
ja azt kihagytam, hogy ezen a laptopon csak ez a rendszer lesz fent, szóval windowsnak nem kell látnia semmit, egy külső vinyóra rá tudom rakni a dolgokat és onnan felmásolni esetleg a windowsos gépre. Én úgy gondoltam, hogy a home partícíó lenne maga data, szóval oda mindent feldobnék, nem jó ötlet?
-
Lathronos
őstag
válasz
viralmind #1288 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem látom, hogy írta volna miszerint virtualboxban próbálta a LIVE rendszert.
Ja látom, a LIVE-ot is ide soroltad. Hát próba cseresznye, meg kell próbálkozni akkor rögtön a telepítő futtatásával. Persze előtte mentsd az adataidat című közhely szerint kell eljárni. De véleményem szerint ha már a LIVE sem kezeli rendesen a VGA-t, ott gond van és a telepített rendszer sem fog másképp futni.
-
Viktoár
addikt
válasz
viralmind #1250 üzenetére
Valami függőségi hibát írt ki a telepítés végén.
Ez a linux-os ismerkedés nem indul túl jól,szerintem mára abbahagyom a próbálkozást.
Közben még tesztelgettem hogy mi mennyire használja a cpu-t és valami nagy baj lehet.
Elindítom a Htop-ot,nincs is probléma mindössze pár százalékos a cpu használat.Megfogom a terminál ablakot és ide-oda mozgatom már felugrik ~50%-ra mindkét mag kihasználtsága.Ilyenkor a cinnamon -- replace eszi a procit borzalmasan.
Azért ennyire nem gagyi a gép hogy egy ablak mozgatástól így kifeküdjön a cpu.Eddig csak MINTeket próbáltam,lehet hogy valami nem smakkol a géphez. Melyik disztrót nézzem még meg ami ilyen fajinul néz ki? (Persze ha működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest