Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
No, tegnap este sikerült feltenni mindent.
Tényleg az volt a gond, amit írtam, úgyhogy rádugtam a vinyót az alaplapi SATA-vezérlőre, és így már működik minden
.Kicsit érdekesen indult a Mint-tel az ismerkedés, mert az ablakok mozgatás közben eléggé akadozva mentek a képernyőn. Mondom, ez jó, hogy így megy, mert eléggé idegesítő. Kapcsolgattam a compiz beállításokon, de nem javult a helyzet, aztán kikapcsoltam, és minden úgy mozog, ahogyan kell
. Valószínű, hogy a kártyám már túl régi, és nincsen a rendszerben alapból a megfelelő meghajtó telepítve. Tegnap már nem volt időm megnézni, hogy milyen meghajtó van telepítve, majd lassan eljutok odáig is.A kezdeti döcögés megoldása után viszont amit kipróbáltam - telepítés, az nagyon tetszik. Szuper ez a szoftverközpont: pikk-pakk feltettem az Evolution-t, GParted-ot, ntfs-config-ot.
Thunderbird-ben mikor lesz benne alapból, hogy HTML leveleket mindenféle kiegészítő nélkül megjelenítsen? Mert ha jól láttam, akkor a 3.0-ésban sincsen még benne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Rowon