- Milyen asztali médialejátszót?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Fujifilm X
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
devil-k #4490 üzenetére
Sziasztok.
Egy Live pendrive hogy veselkedik ha különféle rendszerekbe dugod? Esetleg lehet, hogy le kell töltenie drivereket? És vannak benne HW "profilok"? Tehát ha felülírja az új driverrel a régit, akkor ha visszateszem az előző gépbe, mi történik?
Bocsi, nem válasz akart lenni, hanem új hozzászólás.
-
spammer
veterán
válasz
devil-k #4490 üzenetére
A legegyszerűbb, ha bebootolsz egy live iso-t és kipróbálod milyen hang. Én azt olvastam, hogy szebb/jobb, mint Windowson, de nekem nincs komoly hangrendszerem, szóval ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. Egyébként semmi problémám nem volt a hanggal még egy gépen se.
-
Lathronos
őstag
válasz
devil-k #4490 üzenetére
A hang leginkább a hangkártya és hangszórók minőségétől függ tapasztalatom szerint. Nálam ezzel a Logitech hangszóró szettel és egy alap integrált Realtek-kel gyönyörű hangja a linuxnak is. Valamint a Pulseaudio-equalizer csomag telepítésével tovább javíthatsz rajta ha szükséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest