- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ubyegon2 #3585 üzenetére
Hmm. Nálam nincs ilyen clocksource. Már ha ez számít bármit is.
Egyelőre most Chakrat próbálom beleszenvedni Grub-ba. Kíváncsi vagyok azzal is akad e néha a kép kirajzolása, vagy csak Mint + Cinnamon ilyen. Meg akkor már csináltam még két partíciót, aztán megnézek több disztro-t is kíváncsiságból. Mint-et most már nagyjából látom mire képes. Többet tud appletekkel meg deskletekkel, mint Win7, meg nem utolsósorban én is bármikor fejleszthetek kiterjesztést, ha olyan kedvem van (bár fejlesztői eszközök ehhez gyakorlatilag nem léteznek). Be is szálltam egy tőzsdei adatokat kiíró desklet-be. Működőképes, de még erősen optimalizálni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest