- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
Bennem is voltak félelmek, amikor anyósnál XP-ről váltottam Linux Mint MATE-re (az új laptop simán bírna erőforrás igényesebb disztrót is, de a MATE stabilitásában eddig még nem csalódtam; ugyanez nem mondható el pl. a Cinnamon-ról).
Rááldoztam fél órát a rendszer bemutatására, a böngésző ikonja a gyorsindítóban és az asztalon is megtalálható, felvettük a könyvjelzők közé a kedvenc oldalakat, beállítottuk a kezdőoldalt, gyakoroltuk a szabályos ki- és bekapcsolást, zenehallgatást, videózást, és belőttem egy szép háttérképet. A frissítéskezelőben kikapcsoltam a hármas szintű frissítések telepítését (bár nem jellemző hogy anyós frissítéseket telepítene, de jobb biztosra menni).
Ha valami gubanc támad (jellemzően a nyomi flash lejátszás miatt), akkor átszaladok és frissítem a rendszert (a hármas szintű frissítésekkel egyetemben).Minden frankón működik XP-s kinézet nélkül is, tehát idősebb ember számára is megszokható (főleg ha tényleg csak netezésre van használva a gép), de remek dolognak tartom, hogy a linux erre is képes, ezáltal még barátságosabb és kellemesebb lehet az áttérés XP-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged