Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasti74
üzenetére
OK, alternatívának ott a flatpak - snap - mit tudom én, használja, aki akarja: de hogy van, amit feltelepítek rendszercsomagként és régi - nem működik, vagy fel sem tudom telepíteni rendszercsomagként, mert nincs olyan, az furcsa iránya a linuxnak :-(
Ezt már sokan így csinálják most is, felraknak egy stabil Debiant, ami kell új csomag, azt pedig behúzzák flatpakből. Mindenki jól jár így. Ha új rendszercsomag kell, akkor Fedora, Arch, OpenSUSE, stb. származékokra kell ránézni, a Debian alapúak többnyire LTS rendszerek.
Ezt a témát nem kell offba tenni, mivel abszolút releváns Mint esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon