Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
"Ezt már sokan így csinálják most is, felraknak egy stabil Debiant, ami kell új csomag, azt pedig behúzzák flatpakből. Mindenki jól jár így. Ha új rendszercsomag kell, akkor Fedora, Arch, OpenSUSE, stb. származékokra kell ránézni, a Debian alapúak többnyire LTS rendszerek." - Megmondom őszintén, nálam az Arch legalább 3x eltört. Valszeg pebkac, nem szégyellem vállalni, hogy hibáztam, de a fenének van kedve foglalkozni vele. Egy darabja az Ubyegon által említett Home user kategóriába tartozom. Nem állítgatok semmit, ha hiba van, újrarakom a Linuxot. Kicsit bugyuta hozzáállás, tudom

#16145 Rowon - Szerintem a Linux annyira más, hogy értelmetlen a 11-hez hasonlítani. Szerintem több értelme van őket egymáshoz hasonlítani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest