- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Doky586 #14557 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy nem szokott gond lenni a telepítéssel, jó pár secure bootos gépre tettem már fel. Amihez további tanúsítvány kell (pl. nvidia driverek), azt újraindításkor megoldja a mokmanagerrel. Yumi helyett én a Ventoy-t szoktam használni, annak ugyanúgy van importálható tanúsítványa.
Inkább az a probléma, hogy a GRUB a moduljai nélkül csak alapvető dolgokra használható. Be lehet tölteni vele a Linuxot vagy a Windowst is, de egy kívánt grafikus módot (felbontást) már nem. Van akinél elvárás, hogy grafikus felületű menüből választhasson, melyik oprendszert akarja indítani. Ehhez meg ki kell kapcsolni a secure bootot. Egyelőre nem tragikus, tapasztalat szerint most még így is megy a Windows, de ki tudja mikor gondolják meg magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest