-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gregory91 #13895 üzenetére
De, azt is megprobaltam mar, csak nem lett jo. (Live rendszer alol.) De mar nagyon keson volt, es csak fejbol csinaltam, ahogy emlekeztem. De nem lett jo, es igy, hogy a "sudo"-ra hibauzenetet dob, mar nincs idegem tovabb kuzdeni vele.
Nagyon bosszanto, amikor tudom, hogy elcseszerintettem, de nem tudok rajonni, hogy mit. Sajnos nem tudok tobb idot raszanni, hogy tovabb kiserletezzek.Igy csinaltam a masolast:
sudo cp -rp /home/* /media/home
Az uj home particio a "/media/home"-ba volt mountolva.
Jah, nincs adatvesztes, csak az "idom" lett oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest