- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91 #12918 üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Netflix
- Kerékpársportok
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged